Vi ses nästa år....

Snart åker jag till min älskling och stannar borta hela resten av året. Tror inte att det blir något blogg inlägg eftersom Andreas data inte funkar. Eller ja internetet funkar inte. Men ni får ha de fint ♥

 

Kramar


25/12

Juldagen idag händer väl inte så jätte mycket idag. Har ju vsrit mer nu de senaste dagarna med städling och allt julstök.  Men jag tycker att jag hade en mycket bra och fin julafton men min älskade familj ingen som bråkade eller något sådant. Julklapparna var också mycket bra många fina saker och sådant som man behöver. Tycker att denna julen var toppen bra. Känndes som att alla måde bättre denna julen till skillnad från förra julen. Jag körde och hämtade morfar vid kvart i 2 och sen var han hos oss från ca kl 2 till 9 på kvällen. Det var skönt för oss alla att veta att han mår bra. Vi alla saknade mormor men vi klarade de bra ändå. Hon finns alltid med oss och hjälper oss när vi har det svårt det vet jag. Jag tror att det var hennes julklapp till oss att vi fick en fin och lungt jul. Älskar dig mormor du är underbar ♥

Nu ska jag börja packa min väska, ska åka till Andreas ikväll det ska bli mysigt. Så nu ska mamn komma på vad man ska packa med sig. Får ju inte glömma de viktigaste eller vad man ska säga. Min nyårs klänning. Men de hade inte varit hela världen ändå. För om jag glömmer de vilket jag inte tror att jag kommer göra för jag kollar alltid igenom väskan typ 10 gånger innan jag sicker. Men om jag hade glömt den så hade säkert min underbara pappa kunnat köra in och länma den när han ska jobba. Men nu får de inte bli så.

Nu ska jag börja packa. Sen ska jag mysa lite med min mamma och pappa innan jag åker iväg. Ha de så fint och god fortsättning.


Varför?!





Allt känns så hoppslöst just nu.
Jag ger snart upp.






J ♥ A


Tisdag 22/12

God morgon :)


Nu har man vaknat och fixat lite saker som att ge katterna mat och vatten, fixat i kaminen så de fortfarande är varmt. Mamma fixade igång den innan hon körde till jobbet så snäll är hon. Så våran uppgift är att hålla igång den så den inte slocknar och blir kallt.


Mamma och jag åkte till kristianstad igår och fixade lite julklappar. Sen köpte jag en kläning också som jag hade tänkt ha på nyår. Jag tycker att den är jätte fin, den är svart och det är spets på den. Det var riktigt mycket folk på stan också typ alla affärer hade öppet till klockan 8 och sen skulle Erik och Calle uppträda klockan 8 så de förklarade mycket. När mamma och jag var inne på HM så var Calle det också och tror Erik också var där men han försvann. För när jag går fram och ska ta ett kort på honom för mamma sa att jag skulle göra de till Julia så ringer Calle till Erik och låter lite bortkomen eller vad man ska kalla de. Han säger så här :- Hej det är Calle, var är du någonstans?!


Men mamma och jag gjorde de som vi skulle på HM och gick vidare. Sen åkte vi till maxi mamma skulle handla lite mat som hon kunde ha på jobbet idag. Sen åkte vi hem och åt pizza. Efter de så hände det inte så jätte mycket jag satt lite vid datan sen ringde Andreas och då la jag mig och fortsatte prata med honom sen var de dags att sova.


nu är det inte långt kvar tills JULAFTON det är ju bara 2 dagar kvar :)


:)

Nu har mörkret lagt sig här utanför mitt fönster fast det var väl för någon timme sedan. Men om man kollar ut så känns det ändå inte som att det är lika ljust ute som de brukar och det är tack vare snön. Tycker att det är skönt att det är snö ute. Kan inte riktigt förstå folk som inte tycker om denna underbara snön. Det är kallt ute och det är ju bara för att det är snö och det hör ju till när det är vinter. Det är bara att klä på sig mer kläder om man hade tänkt vara ute en längre tid.


Jag sitter inne på mitt rum och lyssnar på mysig musik och löser korssord. Jag tycker att de är trevligt och avkopplande på samma gång. Att bara sitta och lägga tid på det man vill. Det är ju också nyttigt att lösa korssord det är ju hjärn gympa.



Detta blir bra.

Hallå ja !

3 dagara kvar till julafton och jag har en julklapp kvar att köpa. Det är till pappa men vet inte vad jag ska köpa men han får ju säga de idag och så får jag försöka köpa de imorgon. Så det blir nog bra med dig. Jag känner på mig att denna julen kommer att blir bra. Fast den kommer inte blir bäst som den var för. För att det saknas en viktigt sak enligt mig men det kommer inte bli så. Det som kommer saknas är min älskade mormor. Men hon är med mig varje dag i mitt hjärta.


Idag så gick jag upp och kollade på tv kollade på One Tree Hill och sitter fortfarande vid tvn kollar på Top Model just nu. Senare idag så ska jag damsuga på mitt rum och sen hade jag tänkt att gå ut och ta en promenad i vårt fina vinterland. Det är så härligt med snö tycker jag. Allra mest nu när det start ärt jul.


Jag har en bra känsla som känns helt underbar och det är att det känns att resten av detta året kommer bli toppen. Ska får fiar jul tillsammans med min underbara familj och det ska verkligen blir skönt att vara hemma när alla är hemma. Så man slipper vara ensam.

Nyår ska jag fira med min älskade Andreas och Christoffer och Caroline det ska bli jätte roligt tycker jag. Jag tycker att man känner sig vuxen nu. Att göra något utan att vara med sina föräldrar eller något liknande. Jag ser verkligen fram emot det. Detta är mitt och Andreas 3:e nyår som vi ska fira tillsammans. Han och jag är bäst! Finns ingen så bra som vi. Älskar honom över allt annat.

Han gör mig lycklig ♥


.snö



Idag har det snöat näst in till hela dagen det är mysigt tycker jag. Träden blir så sjukt fina när de ligger snö på de. Man får mer julstämmning tycker jag hoppas att snön ligger kvar till julen det skulle vara helt underbart. Jag kommer inte ihåg vilket år det var snö på julafton kommer bara ihåg att mamma fick en cykel i julklapp och det var typ när Julia var så lite att hon fick åka i en barnstol på cyklen. Vilket alltså betyder att de var riktigt länge sen. Jag menar hon är ju 13 år nu och sjukt lång. Skulle verkligen vara jätte trevligt att få en vit jul som man kan komma ihåg.

Det känns som att denna julen kommer att bli bra, ska fira jul här hemma med familjen och morfar och det gillar vi. Får ta och fira lite jul lr vad man ska säga med Andreas nu i helgen. Lite tråkigt att vi inte kan fiar tillsammans men jag ville ju vara hemma med min familj och han ville också vara hemma och fira med sin. Han ska dessutom jobba på dagen så de blir bra så här.

Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa lite sen ringa till Andreas innan jag ska sova. Ha det så bra.

Kramar <3


onsdag

Idag är det onsdag och de första som jag ser när jag kollar ut är att det snöar. Det är trevligt men nu är ju bara frågan hur länge den ligger kvar. Det är ju faktiskat jul nästa vecka och då vill i alla fall jag ha lite snö. Det är så mysigt.

Idag så ska jag till arbetsförmedlingen och lämna en lapp sen är det tänkt att jag ska köra ner till morfar men har inte fått tag på honom ännu. Vet inte om han jobbar. Han ska få lussekatter som mamma gjorde häromdagen. Annars så ska jag väl inte göra så mycket tar kanske en liten promenad när jag fått de andra gjort.

Sen ber jag om ursäkt att de har blivit dåligt med uppdatteringen den senaste veckan. Har varit hos Andreas och då blir det inte att jag sitter vid datan så ofta. Det är när han jobbar som de blir mest för annars vill man ju vara med varandra. Så nu blir de lite inlägg igen men de vara inte så jättte länge. Ska nämligen åka till Andreas imorgon igen sista gången innan jul.

Imorgon ska Andreas och jag på bio i Ängelholm vi ska se New Moon. Jag är riktigt spänd på hur den är. De flesta som jag vet har sett den tyckte att den var bra så då hoppas jag att den är de också. Annars så ska vi nog inte göra så jätte mycket Andreas ska jobba så jag blir ensam på kvällarna men jag får väl försöka klara mig.

Kramar <3


Söndag

Idag så åkte jag och min familj till Malmö vi skulle till entré. Trevligt  tycker jag. Det blev lite saker köpta bland annat 2 julklappar, annars så köpte jag nagelak till mig och lite andra roliga saker till Andreas paket kalender, haha. Visst är jag snäll?. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända ska nog bara ta de lungt och börja packa till imorgon när jag ska till Andreas. Saknar honom jätte mycket. Han är bäst!
Hade tänka måla mina naglar med mitt nya nagelak som min pappa valde. Riktigt fint tycker jag att de är. Du är så duktigt pappa.

Nu nästa vecka så sak jag och Andreas åka till Väla och köpa de sista julklapparna, vi hade även tänkt att baka lite, annars så ska vi mest njuta av att vara med varandra. Han är så mysig min Andreas. Finns ingen som honom. På lördag så ska Andreas ha ett litet kalas för han fyller ju år den 14:e men då jobbar han och jag är inte där. Sen på lärdag kvällen så ska vi till hans jobb på jul middag lr vad man ska kalla de. De ska väl blir roligt hoppas jag. 

Nej nu vet jag inte vad jajg ska skriva mer. Får se om jag skriver mer sen. Ha de fint! 

Kramar <3


:)

Sitter här i min ensamhet och har ont i min rygg och nacke. Det gör sjukt ont.
Min dag så här långt har sett ut såhär. Jag gick upp vid 7 gjorde mig klar åt frukost åkte in till stan vid 8 tiden pappa släppte av mig i stan och jag gick upp och satte mig vid arbetsförmedlingen och väntade på att klockan skulle bli 9 då mötet skulle börja. För att fördriva tiden ringde jag till Andreas och pratade lite med honom. På mötet fick vi bara info om vad som gällde i de nya programet som man blir inskriven i nu.

När jag var klar där så gick jag ner på stan och kollade lite. Köpte en jul/födelsedags present till mamma och kollade efter något till de andra men hittade inget. Men jag hittade en kjol och ett linne till mig. Jag är riktigt nöjd med det. Det är inte ofta som jag går in i en affär och får syn på något som jag gillar. Brukar vara så att jag gillar de när det hänger på galjen eller på en prov docka. Men denna gången tyckte jag att de var riktigt snyggt även på mig. Blev super glad. Ville ju ha något nytt och de fick jag för ett bra pris. Super nöjd.

Så denna dagen får VG- så här långt, vi får väl se om de kan bli högre eller lägre under dagen. Det är min nacke som gör att de inte är helt hundra. Har väl legat konstigt inatt.


Men ni får ha de toppen bra.

Kramar <3


.::?::.

Jag är så trött på allt. Känner att jag bara vill gråta, släppa ut mina känslor som jag stänger inne. Känns som att det inte finns något som spelar någon roll längre. Varför ska hela tiden jag vara den som bara får ta emot allt skit?! Är trött på det. Man kan väl ändå bete sig lite vuxet? Känner att vad jag än gör så blir det fel. Jag orkar inte mer!! Jag kan inte ta emot längre jag måste ha någon som finns där och förstår hur jag har det. Det är inte alls skoj att vara "hatad" eller vad man ska kalla det. Som jag har förstått så ska man som syskon finnas där för en och vara som en bästa vän inte hata. Men det är väl mest en av de som är sådan. Men man kan ju inte skylla allt på att hon är i fjortis åldern. Man måste kunna respektera varandra ändå.

Jag tycker inte att det är roligt att komma hem längre, jag känner bara hur sårad och ledsen jag blir av att bli ignorerad. Jag vet inte vad jag ska göra. Ska man bara stå ut och vänta tills personen i fråga har mognat? Hur lång tid tar det? Finns det ens ett svar på det?

Vill bara drömma mig in i framtiden där man har ett glatt och lyckligt liv. Där man har ett jobb, man har hus, familj och allt de man drömmer om. Jag vet i alla fall att jag kommer att vara väldigt lycklig då.

Jag är ju så klart lycklig nu också men jag vet att jag kan bli lyckligare. Man får ju i alla fall hoppas att vissa har mognat och inte surar hela tiden. Eller vänder kappan efter vinden.

Imorgon så ska jag till arbetsförmedlingen från kl 09.00-12.00 låter riktigt segt, vill inte behöva gå dit. Jag vill ju ha ett jobb så jag kan flytta och känna att jag verkligen är en mogen och vuxen människa. Längtar tills det blir så. Då kan jag för evigt vara med min underbara Andreas som jag älskar mest i hela världen. Tycker verkligen inte om att vara i från honom. Han är det finaste och bästa jag vet. Du gör mig så lyckligt och utan dig vet jag inte hur jag hade klarat mig. Älskar dig för evigt


1 december

1 December idag tänk vad tiden går fort. Idag har jag inte gjort så jätte mycket egentligen har har kollat på tv lite suttit vid datan och sen har jag varit och färgat Tillas hår och kollade på tv med henne lite också innan jag gick hem till lägenheten igen. Det var riktigt kallt ute, marken hade börjat frysa. Men jag tycker att det är skönt på ett sätt det är ju ändå vinter nu så det är bara rätt.

Nu sitter jag här helt ensam i lägenheten och har det mysigt. Med tända stjärnor, ljusstakar och min och Andreas fina julgran. Den blev riktigt fin i år en riktig diseny gran. Det är så mysigt att bara sitta och titta på de. Man njuter verkligen. Nu fattas bara Andreas sen är allt perfekt. Han är verkligen den person som jag känner mig lyckligast med. Utan honom hade jag inte haft så roligt som jag har. Han är mitt allt och jag älskar  honom så enormt mycket.




♥ Njut av livet och av varandra ♥

RSS 2.0