mat?



Nu sitter man här och är lite små hungrig. Jag är riktigt sugen på MC mat men de blir de nog inte. Pappa är hemma så hade tänkt köpa till honom också men sen har vi ett problem eller vad man ska kalla det. Vi har kvar pizza från igår och jag tror att pappa kommer säga att vi ska äta upp de i stället. Men vem vet vad de blir. Någon mat äter jag väl för att inte svälta. Fast jag tycker inte att det är gott och äta pizza som man värmer. Alltså om det är beställd. hehe.


Hoppas att alla ha de fint

kramar <3

På riktigt.

Imorgon blir det IDOL live i Malmö, det ska blir riktigt skoj. De som är kvar nu är riktigt duktigt tycker jag. Vilken skillnad sen man såg de första gången. De har verkligen mognat. Den som jag vill ska åka ut imorgon är Mariette. Vad tycker ni? Vem vill ni ska åka ut imorgon? Någon mer som ska dit och kollar?

 

Ha de underbart

Kramar <3



ILY

  



Allways on my mind

Andreas Lindberg är den finaste person jag vet. Finns ingen annan som sprider så mycket värme och glädje som han. Han är min livskärlek och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. Han får mig att känna mig nöjd med den jag är, han får mig att vilja mer. Han har ett hjärta av guld. När man var lite och drömde om en drömprins så var det en prins som Andreas jag drömde om. Fast Andreas är mycket bättre på alla vis.

Jag älskar dig nu och för alltid Andreas Lindberg du är mannen i mitt liv.




Den 25 smäller det ;)

Hej hej.


Idag är det onsdag den 25/11 det betyder att många blir glada idag för at de är löning men jag får vänta tills nästa vecka och det är oki för mig skönt att få pengar överhuvudtaget fast de inte är så mycket så klarar jag mig ändå. Man får hela tiden tänka efter när man ska handla något. Behöver jag verkligen detta? Kommer jag använda detta? och det kan vara lite små jobbigt för om man verkligen vill ha något och kollar på priset och de är lite högre än vad man tänktsig så struntar jag oftast i att köpa de. Istället för att unna mig de.

Det är fel egentligen men kan inte hjälpa att jag tänker så. Jag tycker nästan att det är roligare att köpa något till andra än till mig själv. För då känner man sig så snäll och omtänksam.

Nu när det snart är jul så tror jag att jag inte kommer köpa så mycket till mig själv innan ajg har köpt julklappar. Ska bara komma på vad man ska köpa till alla. Har bara en ide och det är till Julia men säger inte vad det är.

Det som är lite små jobbigt är att mamma och andreas fyller år den 14 alltså 10 dagar innan jul. Då ska man liksom vara så smart att man ska komma på 2 saker till de. Riktigt svårt.

Men de blir nog bra med de. Har ju ändå tid på mig att köpa och komma på är ju ändå jul om ca en månad:)

Tycker jätte mycket om julen den är så mysig. Men det finns tyvärr en sak som jag saknar med julen och det är att vi inte får ha mormor hos oss. Saknar henne jätte mycket. En helt underbar människa som jag älskar så mycket. Men hon finns alltid hos oss det vet jag.


                                                                                                         Våran julgran förra året:)
Ha en fin dag
 Kramar <3

Måndag.

Hejsan.

Idag är det måndag skönt tycker jag för då betyder de att det bara är en dag kvar tills jag får vara med Andreas :) Som jag saknar dig.

Idag så ska jag in till stan och lämna en lapp på arbetsförmedlingen, träna och ska nog börja packa lite så man slipper göra de imorgon för då har jag ju lite mer jag ska göra. Jag tror att denna dagen kommer att bli skön synd bara att de är dimmigt ute :( Får hoppas att de klarnar upp under dagen så man kan bli lite piggare.

 

Nu ska jag göra mig klar för att köra in till stan. hoppas bi har de fint :)

 

Kramar <3


Min Lördag

Denna dagen har varit ganska trevlig:) Jah har fixat på mitt rum, varit i Kristianstad en lite sväng där köpte jag ett par helt underbara vantar, sen när vi kom hem fixade jag de sista med mitt rum efter det blev det god mat tillsammans med hela familjen och sen hade vi de trevligt med dans, prat och god dricka. En helt klart godkänd lördag tycker jag.


Har inte riktigt bestämt mig om jag ska följa med till helsingborg imorgon (idag) Julia ska tävla och mamma och Johanna ska antagligen gå på väla. Men ajg vet inte om jag orkar det. Jag hade ju tänkt träna så vi får se. Har ju hela natten på mig att bestämma mig.

Saknar min Andreas. Men vi ses på tisdag äntligen. Hatar att vara utan dig.
.

Nu ska jag sova. Ha de fint.

Kramar <3

Du.

Äkta kärlek över vinner allt <3
Jag har världens finaste pojkvän som jag älskar mest.
Du är guld värd Andreas.

Kärleken är underbar <3


Våga vara den du vill :)

Vet inte att man ska tänka så men jag gör det ändå. Det är faktiska inte så jätte lätt att vara tjej i dagens samhälle. Allt handlar nästan om hur man ser ut. Men varför bryr vi oss om hur alla andra ser ut. Huvudsaken är väl ändå att vi mår bra och trivs med hur man ser ut. Man ska inte behöva ha ångest så fort man ska var lite onyttig mat och äta ex pizza eller kebab. Det är så sjukt hård press om man kan kalla det för press, på unga tjejer alla vill ju se ut som modellen på ex nya HM reklamen. Men jag tycker att man ska försöka i alla fall att leva utifrån hur man själv vill se ut utan att någon ska kommentera. Det är bara naturligt att ha former.

Hoppas att ni får en bra kväll för nu ska jag gå och äta en god kebab tallrik :)


Fredag


Ikväll blir det idol:) Det gillar vi dom är så duktiga och de är roligt att se att de verkligen utvecklas vecka för vecka:) Mina favoriter är Erik, Tove och så gillar jag Eddie. Ikväll så är det ju duetter som gäller och de som kommer sjunga tillsammans är: Erik och Tove, Calle och Mariette å Eddie och Reza.

Den som jag vill ska åka ut ikväll är Reza men de vet jag att de inte kommer hända tyvärr.

Lite om vad som har hänt under dagen. Körde ner och hämtade min lilla syster Julia när hon slutat skolan sen körde vi och handlade lite fika som vi sen skulle fika med morfar. När vi hade handlat så körde vi och till elgiganten där morfar väntade. Julia skulle få en Ipod. När de var klart så körde vi och tankade sen ner till morfar och fikade som var vi där tills det var dags att köra Julia till träningen. Sen körde jag hem.

Vad har ni hittat på idag?


  En bild på Erik bara för att han var bäst   förra veckan. Då Temat var världens bästa låt. Han hade valt en låt av Queen - The show must go on. Riktigt bra.

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1313192 För dig som missade de.


Jag vill faktiskt visst !!

Idag är det fredag och många tänker äntligen. Eftersom man kanske har haft en lång vecka med massa jobb och annat. Men för mig känns det som vilken dag som helst. Jag är ju ledig varje dag vilken är riktigt tråkigt. Finns inget jag vill hellre än att jobba. Det kan vara vad som helst bara jag har något som ger pengar och så jag får något att göra.

Om jag hade haft ett jobb så hade jag kunnat göra så mycket som jag vill. Jag hade ex. flyttat hemifrån, jag hade känt mig mer vuxen. För det är inte lika lätt att känna sig vuxen och göra saker när man bor hemma eftersom att det är inte jag som bestämmer hur det ska vara eller se ut. Det är ju så himla stor skillnad när jag är hos Andreas där hjälps vi åt med allt. Vi städar och diskar båda. Det är inte bara en som gör det utan båda. De blir så mycker roligare om man gör det tillsammans.

Om jag ska göra något hemma så gör jag det helt ensam. För att alla andra är på jobbet eller i skolan. Jag är så sjukt trött på de. Men vad ska man göra, det är faktiskt inte så lätt att hitta ett jobb. Jag gör mitt bästa men får väl kanske göra som pappa sa. Att köra runt och söka överallt. Men vem gör det egentligen? Har man inte så mycket pengar så funkar de liksom inte. Man vill ju kunna leva lite också, kunna unna sig själv llíte saker.

Vi får hoppas att de löser sig snart. Andreas och jag ska i alla fall köra till väla så jag kan lämna cv om någon är intresserad. Det får vi verkligen hoppas :)

Ha det så bra så hörs vi sen. Kramar



Min önskelista 2009.

  • Ett bra jobb
  • En hundvalp

.seg

Denna dagen känns så himla seg men fråga mig inte. Jag tror att de kan vara att jag inte har något att göra. Mina planer för denna dagen gick liksom upp i rök när jag gick upp ur sängen och hade ätit frukost. Då kom det världens mens värk. Inte alls skoj. Så nu ligger man på sängen och tycker synd om sig själv. Men en sak är iaf bra att jag inte känner av några biverkningar efter sprutan som jag tog i tisdags. Det är ju ett stort plus. Det är tillräkligt med mitt mag ont som jag hoppas går över snart. Jag får väl träna och sådär imorgon ist för idag. känns faktiskt som att jag behöver ta de lungt.

Jag är så sjukt kär i dig .           Älskar min Andreas


Tips .

Tips!


Ja då var det dags för mitt första tips här på min blogg. Hoppas att ni gillar det.

Mitt tips är värmeljus.

Sitter du ensam och fryser så kan man alltid tända ett värmeljus det ger både värme och sällskap på något sätt tycker jag. Om man vill pigga upp sig kan man ju alltid köpa värmeljus med doft. Finns det något underbarare än att känna en doft som kanske påminner om något roligt?

Ett exempel är om man tar ett värmeljus som luktar vanilj så kanske det påminner om sommaren eller något annat roligt. För vem hade inte velat ha sommar nu? Jag menar det är inte så roligt med allt regn och den kyliga vinden.

En annan sak som är väldigt mysig med värmeljus nu när det är höst är att fylla upp ett badkar med vatten och bubbler. Sätta värmeljus på badkars kanten krypa ner med en bra tidning eller någon lungn och fin musik så man får en riktigt bra avslappning.
 Det är så himla underbart.

Hoppas att ni tycker att mitt tips var bra. Ha det så mysigt :)

 

 


11/11-09


Hejsan .

Idag är det onsdag och det regnar ute riktigt trist. Min dag började med att jag vaknade när mamma gick upp i morse vid 6 tiden. Då trodde jag inte att jag skulle kunna somna om men de gick bra. Skönt. När jag sen vaknade för att gå upp ringde min syster och pratade lite, kollade hur jag kände min efter sprutan igår. Jag måste säga att jag inte känner så jätte mycket som jag trodde jag skulle göra. När jag pratat färdigt med Johanna så ringde jag till Andreas och kollade hur han mådde och så. Underbart och ligga i sängen och prata med honom. Han är så himla mysig, finns ingen som får mig att känna så som han. Han är bara bäst.

När jag sedan var klar för att köra in till morfar så ringde jag först och kollade så han var hemma och det var han. Satt där och pratade i ca 40 minuter för han skulle iväg sen. Det var trevligt tycker jag. Vi pratade fotboll och lite annat. Han sa att de kanske ska starta ett nytt damlag i HIF och de låter ju bra. Så jag sa att jag var intresserad. Saknar fotbollen så sjukt mycket. Det är en underbar känsla att få spela och känna att rör på sig utan att behöva tänka på det som träning. Utan det är bara roligt hela tiden. Så vi får väl se hur det blir, vill verkligen börja spela igen, men blir det inget lag får jag väl kolla något annat lag.

När morfar skulle iväg körde jag upp på coop forum och handlade lite som jag behövde när jag gjort det sökte jag även jobb där. Men utan något resultat, de sa att de inte behövde någon att de redan hade några som de kunde ringa in om de behövdes. Som vanligt känns de som. Riktigt tråkigt att inte ha något jobb. Man känner sig så misslyckad. Man får ju hoppas att det lossnar mer så att jag kan få ett jobb. Men det är ju skönt att man vet att man inte är ensam om att vara utan jobb.

Nej nu får det räcka för stunden ska gå ut och hämta in posten. Ni får ha det fint så länge.

Kramar <3


Godkänt ?

Hejsan .

Kan börja med att berätta att jag fått tillbaka min data nu. Känns skönt så nu kan de bil lite inlägg.


Dagen idag har varit bra tycker jag. Eller ganska bra har haft ont i magen det började igår kväll när jag hade lagt mig. Sjukt jobbigt, trodde att de skulle gå över när jag hade sovit men de gjorde de tyvärr inte. Så på morgonen kände jag mig helt off. Gick upp vid halv 9 åt lite frukost för att se om de gick över men de gjorde de inte. SÅ när Andreas skulle iväg och träna så la jag mig i sängen för att vila lite. och de blev faktiskt bättre. Skönt.
Annars har dagen varit bra har tagit sprutan idag (svin influensan) känns bra. Får ju bara se hur de känns imorgon man får ju hoppas att bivärkningarna inte blir för många. Men de blir nog bra ändå.

Varit hos morfar nu ikväll också. De var trevligt som alltid. Satt och fikade lite och pratade. Ska ner till han imorgin också för att lämna lite mat. Blir väl att man sitter där ett tag och pratar och håller han sällskap. Tycker så synd om honom att få sitta där helt själv. Men de är ju så det är tyvärr.


Ja mitt andra inlägg här och det blev väl helt oki. Jag tycker själv att ajg kan få godkänt. Man får ju ta den tid de tar för att komma in i det. Men ha det underbart så hörs vi imorgon.


Kramar


Detta blir nog jätte bra :)

Hej hej.


Ja då har man skaffat sig en blogg nu. Vi får se hur det går med de. Man får hoppas att man har fantasi nog att komma på någon att skriva. Men det ska säkert gå bra. Hoppas att det i alla fall finns någon där ute som kommer tycka att min blogg kommer vara intressant. Kan säga redan nu att det kanske inte blir så jätte mycket uppdateringar nu i början. Min data är tyvärr på lagning beräknat dtaum för att den ska vara klar är den 16/11. Men vi får hoppas de blir tidigare :)

Hoppas att allt är bra med alla och att vi kommer ha de trevligt tillsammans. Det tror i alla fall jag.

Ha de kanon <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0