inte ett skit...

Idag så har vi varit på väla. Det är ju mellandagsrea så tänkte att man kanske kunde hitta något. Men jag trodde fel. Hittade inte ett skit så då får man ju ta en titt i gardroben och se om man har något där som man kan ha på sig på nyår. Men det löser sig säkert.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska ut och gå med Jasmine och våra hundar. Ska bli trevligt att se igen . Så vi får se om de blir med bloggande ikväll efter vi har varit ute.

 

 


Julafton

God jul på er alla. Hoppas ni får en fin dag med god mat, mycket julklappar och trevligt sällskap för det ska iaf jag:)


färdig :)

Snart är det jul och alla julklappar är inslagna nu så nu får man hopps att alla blir nöjda och glada för de de får :)

Idag har jag jobbat, städat här hemma, varit ute med Zera, handlat och slagit in de sita julklapparna så nu är de snart dags för sängen kl ringer 5 imorgon igen. Sen håller jag jul ledigt. Ska bli riktigt skönt att få vara ledig.

Så nu säger jag god natt till er och hoppa ni får en fin kväll.




21

Nu sitter jag i soffan och tar de lungt. Har varit en bra dag idag tycker jag fast har varit trött hela dagen. Men de ska vi nog ordna till i natt hoppas jag. Idag å har jag varit ute och gått med Zera sen åt jag lite sen var det dags att köra till jobbet. När jag kom hem från jobbet så körde jag och Andreas och handlade sen blev det matlagning och när maten var klar så åt vi och kollade på tv. Sen var det bara att sitta och bara vara.

Nu ikväll så har jag fixat med tvätten, varit ute och gått med Zera och nu sitter jag här och kollar på Anna Anka. Efter det så blir det sängen. Börjar ju jobba kl 6 imorgon så det betyder att jag ska gå upp vid 5 tiden. Sen är det samma sak på torsdag sedan är jag ledig till den den 29. fast de blir 1 timmas jobb den 27 men de kan jag leva med.

Nu ska jag återgå till tv.


4:e advent och löp...

Idag  är det 4:e advent och snart jul, känns inte så tycker jag.

Idag så har jag och Andreas varit ute och sprungit med Zera, och varit ute och lekt jätte mycket med henne, så idag kan man inte ha dåligt samvete för att man inte engagerat (stavning?) sig i henne. Så det känns skönt. Sen har vi även tvättat idag.

Annars så har vi bara tagit de lungt och det tycker jag att man ska göra på en söndag.

Det har även hänt en "stor" sak idag. Zera har börjat löpa idag så nu är hon en stor flicka :) Skönt att de började nu så att hon hinner sluta innan träningen börjar igen. Hundar löper nämligen i 3 vecker ungefär.

Hon är bäst våran flicka ♥


Tänk vad tiden går fort här var hon bara 8 vecker och nu är hon 7 månader och 3 vecker :)


3 år av kärlek

Idag har jag och min kära pojkvän 3 år tillsammans. Har varit 3 helt underabra och helt fantastiskt bra år. Du gör mig så lycklig. Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du och jag mot världen min älskade prins.




...

Säger bara fy fan ! Är riktigt förkyld och får typ ingen luft Men så är de ju ibland.

Kan berätta för er hur min dag har sett ut, om någon är intresserad av de.
Gick upp vid 9 tiden och satte mig framför tvn och myste med världens finaste vovve. Sen när klockan närmade sig 11 å gjorde jag mig klar för att sticka iväg till klubben och träna med Zera. På klubben så väntade Jasmine och hennes hund Lova på oss. Gick helt oki på träningen för min och Zeras del. Var väl inte riktigt fokuserade på vad vi skulle göra. Tror att förkyningen gjorde mig rätt slut i huvudet. Annar idag så har jag och Andreas varit borta hos hans föräldrar och spelat spel med hans syskon. en blev de hem och äta mat och mysa innan hán skulle till jobbet. Sen ikväll har de bara varit jag och Zera hemma och vi har bara tagit de lungt och kelat :) Nu ska jag gå och diska undan de lilla disken.

Ha de så bra !


Fegis Zera...

Idag så har jag varit med Jasmine och henne hund Lova i Helsingborg på en hundrastgård. Mycket trevligt tycker jag att det var. Zera och Lova tyckte nog också att det var skoj. Verkade så iaf. Men först när vi kom dit där så fick vi inte gå in. För det var ett två om var där med sina små hundar och ville inte att vi skulle gå in. Så vi fick ta ut hundarna ur bilen och vänta tills de gick. Men under tiden så trännade vi våra hundar lite. När det äntligen hade blivit ledigt där inne i rastgården så gick vi in. Precis när vi hade släppt våra hundar så kom det en kille med sin hund och frågade ifall han fick komma in. Och det tyckte jag och Jasmine var helt oki för vi vill ju att våra hundar ska kunna leka med andra hundar oxå. Men Zera är en riktig fegis, för hon sprang bara och gömmde sig bakom mig eller Jasmine. Men Lova och hans hund lekte jätte fint. Men efter ett tag så gick han ut därifrån för han tyckte att det var lite tråkigt att inte Zera och Lova fick leka. Så när han gick ut därif¨rån så började Zera och Lova leka jätte mycket.

När jag och Zera kom hem därefter så väntade vi på att Andreas skulle komma hem så han och jag kunde köra till El giganten för att hämta min kamera. Så det gjorde vi när han kom hem. Sen när vi kom hem efter det så fixade jag till min kamera och sen gick vi bort till Andreas föräldrar.

Så har min dag sett ut på ett ungefär. Så nu blir det mys i soffan med min prins.



mys på de !

Ja då har snart hela denna dagen gått och snart är det kväll. Har ändå hunnit med en del, har varit och jobbat i förmiddag, varit ute och gått med Zera och dde blev även lite spårning i skogen. Vilket hon klarade super bra. Hon är så duktig min prinsessa. Sedan har vi även julpyntat här hemma, super fint blev det. Vi tog upp julgranen idag oxå och Zera tyckte att det var jätte spännande. Men först så gick hon och la sig på julgrans mattan. Super söt är hon. Vi tog upp den idag för att min älskade sambo ska jobba hela julen och han vill kunna njuta av julen. Zera har även fått paket i paket kalendern så nu är hon som ett litet barn. Hon sitter och kollar på paketerna som hänger i den.

Nu ikväll så ska vi gå bort till Andreas föräldrar och dricka lite glögg och mysa. Blir säkert något skoj spel tror jag oxå. Så de blir ju toppen. Hur ska ni tillbringa er kväll?


Zeras presenter :)


Sötast ♥


ut i skogen

Nu har jag jobbat klart för dagen så nu hade jag tänkt klä på mig varma kläder och packa lite saker för jag och Zera ska ut i skogen och spåra lite hade vi tänkt. Får ju hoppas att de blir bra. Ska även komma på vilken skog som vi ska köra till.

Sen idag ska vi julpynta i lägenheten. Ska blir super mysigt. Ska bli helt underbarat att få vara med minprin hela helgen.

Ja nu ska jag ut i skogen. Ha de så bra så länge :)


2 december

Nu har min kära pojkvän precis kört till jobbet så nu är det bara jag och hunden kvar hemma. Så vi får se vad kvällen bjuder på. Men några saker vet jag iaf att jag ska göra som att dammsuga, diska och ut med hunden på en kvälls runda. Vilket jag tycker låter trevligt. Dagen idag har de inte hänt så jätte mycket, har mest bara tagit de lungt och varit ute och lekt med Zera i all snö. Hon tycker att de är super roligt.

Imorgon så är det tänkt att vi ska sätta upp våra tomtar här i lägenheten. Så de ska bli mys. Älsskling är ju ledig hela helgen och då kan vi vara tillsammans och mysa vilket jag tycker är super bra. Annars så vet jag inte vad som händer imorgon, ska iaf jobba 1 timma vad jag vet sen får vi ju se om de blir mer.

På lördag så ska vi till väla och shoppa julklappar och ska även passa Andreas lillebror. Så då får vi ju se om man hittar något fint som man kan köpa. Våra underbara vänner Caroline och Christoffer ska oxå följa med. Ska bli super trevligt att träffa er igen. Ni är de finaste och bästa vänner man kan ha, ni är guld värda ♥


RSS 2.0