kolla här :)



Nu har jag varit väldigt dålig på att blogga men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Sorry. Men nu har jag suttit och kollat runt lite på datan och kollade på min systers blogg och då såg jag att hon hade varit inne på nelly.se och desinat en egen bikini och den är riktigt snygg. Så om ni vill hjälpa henne att vinna så kan ni titta in på hennes blogg och rösta :) http://firstkiss.blogg.se

Jag gjorde faktiskt också en bikini men min har inte en chans mot johannas :) hehe.

vi får se ifall länken funkar annars kan ni ju kolla in på nelly.se

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=TjO53AKlRZ048pdPXSJPvTNF#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_TjO53AKlRZ048pdPXSJPvTNF.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=TjO53AKlRZ048pdPXSJPvTNF#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Vååår :)

Sitter just nu och lyssnar på fåglarna. En sjukt bra känsla, man känner att det är vår. Snön kan ju ta och försvinna så får men ännu mer vår känsla. Våren är nog den bästa årstiden. När man känner att de börjar bli varm och allt annat som hör våren till.


Idag för min del är de jobbet som gäller sedan åker jag till Andreas och myser. De ska blir roligt.
Vi får se vad vi hittar på för något nu i dagarna när vi är lediga. Men ikväll så blir det bara tv och mys. Jag slutar ju jobba vid sju och vet inte vilket tåg jaag hinner med. Men de blir bra ändå. Jag får ju vara med min prins ändå.

Nu ska jag kollar runt lite på datan sedan göra mg klar för jobb.

Ha de fint !


...jaha....

Sitter och lyssnar på musik på spotify. Just nu så är det Zekes. Det är ganska skön musik tycker jag.

Sitter och tänker på en massa saker som jag inte riktigt har svaret på. Tycker att det känns som att allt är jobbigt och att jag gör en massa fel. Men jag tycker att det är bäst att fråga om man är osäker på något och om det inte är så kan de ju göra sakerna själva. Känner att jag blir så sjukt irriterad på de. De är inte alls roligt och det kanske är fel på mig att jag inte har lärt mig de sakerna ännu men det är ju så sjukt mycket man ska tänka på i början. Sedan är de inte lätt att lära sog vad det finns om man bara får göra samma saker hela tiden.

Nu blev det ett lite negativt inlägg men känner att jag kan lägga mig ner och gråta. Det är inte mig det är fel på det är bara så att folk tar för mycket förgivet anser jag. det blir bättre om man hjälps åt. Det är inte så att jag inte tycker om mitt jobb längre för de gör jag men känner att jag vill lära mig de sakerna som finns i butiken. Men just nu så känns det lite jobbigt men ska försöka göra de bästa av allt. De kanske känns bättre redan imorgon. Vi får hoppas på de.


Nu ska jag nog inte göra för mycket. Ska försöka att inte tänka mer på jobbet idag. Hoppas att ni får en fin kväll. Ha de fint :) 


bra början...

Denna dagen har börjat bra tycker jag även om ajg inte gjort så jätte mycket än. Men den började med att jag vaknade lite innan 8 min klocka stod på åtta och jag kännde att jag var ganska pigg så jag tänkte att jag kunde ställa fram klockan till halv 9. Så jag fick ligga där under de varma täcket lite mer. Sen gick jag upp och duschade mitt hår och sen har jag inte gjort så mycket mer. Men känner mig på ett ganska bra humör. Så vi får hoppas att de håller sig så. Känner mig inte så jätte trött heller så de är sköt.

Mina planer idag ser ut så här. Göra mig klar för att åka till stan och jobbet sen ska jag även packa lite kläder som jag ska ha på mig ikväll efter jobbet. Ska hem till Andreas föräldrar. Annars så ska jag bara jobba idag. Nu ska jag klä mig och fixa lite.

Ha en toppen fredag :)


 


min torsdag..

Torsdag idag och bara en dag kvar till de är helg. Det känns riktigt bra tycker jag. Min helg ska spenderas med Andreas :) Ska åka till honom efter jobbet imorgon. Vi får hoppas att de går fort att stänga imorgon så att jag hinner med tåget 19.22 men de tror jag inte att jag gör tyvärr så får väl ta tåget 20.22 så himla drygt om jag kommer till stationen och sen missar tåget precis när jag kommer då blir jag arg.

För om jag missar tåget de tåget som går 19.22 så är jag inte frame förens klocnan nio typ. men vi får väl vänta och se hur de blir. Får ju hoppas på de bästa.


Min dag idag har varit helt oki tycker jag. gick inte upp ur sängen förens klcokan var halv 10 gjorde mig klar sen gick jag till bussen. Åkte in till stan och gick sedan upp till min syster som ahde åkt hem från jobbet för hon var lite sjuk. Var där i typ 50 minuter sedan gick jag bort till jobbet. Det gick bra på jobbet idag tycker jag. Det endå som jag tycker var dåligt var att jag inte fick någon lunch. Så jag jobbade från klockan 12 till 19 utan att äta något. Man blev ju lagom seg och trött. Men de fick gå bra ändå. Men ska iaf säga till att de inte kan dra någon middags rast på mig idag. Det är även en annan dag som de också ah dragit middags rast fast jag inte hade någon middag. Så måste säga till om de imorgon. De får de ju lösa för det blir ju en timme mer som ajg ska ha betalt för.

Annars dagen idag eller man ska kanske säga kvällen nu. Så blir de inte så mycket mer gjort. Känner mig lite lagom trött så de blir nog mest lungt. Men nu ska jag göra något annat en stund får se om jag skriver något innan jag gåoch lägger mig. ha de så bra.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Har varit hos Andreas sedan i måndags kväll. Åkte dit efter jobbet. Varit där tills idag alltid lika trevligt att vara med honom. Man blir så himla glad och lycklig när man är med honom. Det har varit skönt att vi var lediga samtidigt så man kan få vara med varandra och känna att man har varandar för en själv. Inte behöva tänka om typ 2 timmar jobbar jag eller du. Man får bara vara och de är skönt. Dessa dagarna så har vi inte gjort så jätte mycket speciellt. Vi har väl gjort sådana vardagliga saker som tränat, spelat spel, kollat på tv och sådant. Vi spelade risk och första gången så var det jag, Martin och Andreas som spelade och jag vann sen kom Tilla hem och ville vara med och då vann Andreas. Jag tycker att det är ett roligt spel men man måste tänka efter rätt mycket och set gäller att spela smart. För er som inte har spelat Risk innan så är det ett strategi spel och man ska erövra världen. Det var en kort förklaring. Hoppas att ni förstod lite och att ni kansle blir lite sugna på att testa de. Ni komer inta att ågra er.


En lite bild på spelet.


Imorgon är det jobb som gäller för min del det ska bli trevligt tycker jag. Annars imorgon så blir det nog inte så jätte mycket som händer slutar ju vid sju så känns inte som de händer så jätte mycket då. Men har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka in till stan tidigare och gå lite på stan. Vill köpa ett par nya jeans men de får jag fundera på. Blir nog inte att jag köper de ändå. men det kan ju alltid vara trevligt att gå lite på stan. Eller så tar jag de på fredag innan jobbet. De kan jag ju också göra.
Annars på fredag så ska jag  ju jobba sedan ska jag åka till Andreas och vara där över helgen. Vad som händer vet jag inte mer än att vi ska kolla på melodifestivalen det är ju final så de kan ju vara trevligt att se vem som vi skickar iväg. Men nu hade jag tänkt kolla på andra avenyn som börjar klockan 21.00. Men ajg ska kolla på de på datan:)

Ni får ha en fortsatt fin onsdags kväll :)

Min prins <3


Måndag

Måndag idag vilket för min del betyder jobb. Börjar 12 idag så de är rätt lungt. Ska åka med pappa ner till byn för att sedan ta tåget till stan. Pappa ska till banken så de passade ju bra. Stationen ligger ju nästan intill.

Idag så jobbar jag tills klockan sju och de är lungt för min del. Tycker bara att det är skönt at ha ett jobb att gå till, så vilka tider ajg jobbar spelar ingen roll för mig. Min syster ska antagligen komma till mitt jobb och köpa lite saker hon behöver till sin lägenhet. De blir trevligt.

Annars för min del idag blir det att åka till Andreas efter jobbet. Ska bli mysigt tycker jag. Han skulle laga mat tills jag kommer. Så gulligt av honom.


Igår så åkte jag och min familj till IKEA. Det var trevligt tycker jag. Alltid lika roligt att gå och kolla där fast jag köpte inget. Trevlig söndag:)

Nu ska jag dra. Ha de fint <3

Söndag

Söndag idag sista dagen på helgen. Tycker att denna helgen har varit helt oki. Har haft något att göra varje dag så de är skönt annars blir de så himla segt. Ifredags var jag med Andreas sedan åkte jag hem och landade jag hos Johanna sedan åkte jag hem. Det var trevligt. Sedan igår så åkte vi ner till Höllviken till min faster och var där igår kväll. Träffade farmor och en kusin också. Det var ganska trevligt.

Idag så blir det antagligen att åka till IKEA med min familj. det ska bli trevligt. Men vet inte om jag ska köpa något idag. Ska till IKEA med andreas sista helgen idenna månaden också för att köpa saker till mig så jag kan flytta in. Det ska bli jätte roligt att flytta hemifrån. Men man kommer ju sakna allt här hemma. Har ju ändå bott här hela mitt liv så de är ju en ändring att klara allt utan mamma och pappa men de bllir nog bra.


..

Nu drar jag till malmö med min familj. Ska träffa lite släkt där. De blir nog bra.


Hoppas att ni har en fin lördag <3


Underbart fin låt.

Den här låten är underbart fin.

LeAnn Rimes - How Do I Live

How do I get through one night without you
If I had to live without you
What kind of life would that be
Oh I, I need you in my arms
Need you to hold
You're my world, my heart, my soul

If you ever leave
Baby you would take away everything good in my life
And tell me now

How do I live without you
I want to know
How do I breathe without you
If you ever go
How do I ever, ever survive
How do I
How do I
Oh, how do I live

Without you, there'd be no sun in my sky
There would be no love in my life
There'd be no world left for me
And I, oh Baby, I don't know what I would do
I'd be lost if I lost you
If you ever leave
Baby you would take away everything real in my life
And tell me now

How do I live without you
I want to know
How do I breathe without you
If you ever go
How do I ever, ever survive
How do I
How do I
Oh, how do I live 

Please tell me baby
How do I go on

If you ever leave
Baby you would take away everything
Need you with me
Baby don't you know that you're everything good in my life
And tell me now

How do I live without you
I want to know
How do I breathe without you
If you ever go
How do I ever, ever survive
How do I
How do I
Oh, how do I live

how do I live without you
how do I live without you baby
how do I live....











fredag

Gud va det är underbart väder nu. I 4 dagar har solen lyst och det har varit helt underbart. Man får lile vår känslor nu och de är underbart. Trött på snön nu.

Idag så har jag varit med Andreas och det har varit helt underbart som vanligt. Vi tog sov morgon idag och gick nog upp vid halv 11 eller något. Fixade frukost och bäddade sängen. Sedan gjorde vi oss färdiga för att gå ut i se fina vädret. Vi gick bort till Andreas föräldrar och lånade med oss hundarna coh gick en runda. Skönt att få komma ut och njuta av solen. När vi var klara så stanade vi hos hans föräldrar och började spela risk. Det tog ett bra tag men de var roligt. Helt klart något aom jag kan tänka mig spela fler gånger. Sen när vi spelat klart gick vi hem för att fixa mat innan jag skulle åka hem och han skulle köra till jobbet.

Han är helt underbar min Andreas.

När jag kom in till stan sedan så ringde min syster Johanna och jag gick upp till henne och var där ett tag sedan åkte jag hem. Jag har inte gjort så jätte mycket nu när jag varit hemma kelat med katterna och sedan ahr jag suttit lite vid datan. Men sak nog snart lägga mig och prata med Andreas och sedan sova.





Zac äter direkt från förvarings lådan. hehe.


onsdag

Hejsan hejsan.


Idag är det onsdag och solen skiner här utan för. Så himla härligt med sol. man blir så mycket gladare av solen. Tycker att de känns som att våren är på gång, man kan ju alltid hålla tummarna för att de är så.


Mina planer idag är att åka in till stan och sedan gå till jobbet efter jobbet ska jag ringa till morfar och bestämma när vi ska träffas på stationen. Vi ska köpa månads kort till mig. Så himla snällt av honom att göra de. Han är den bästa morfar som finns! Efter att jag och morfar fixat de ska jag sitta och vänta på tåget som ska ta mig till Anderas. Ska åka till hoom ikväll och få vara med honom lite ialla fall. Så himla typiskt att han är ledig idag och imorgon när jag jobbar. Men men vi överlever. Till helgen ska jag och min familj ner till Malmö och träffa farmor hon min faster. Det ska väl blir trevligt. Får hoppas de ialla fall. Nej nu sak jag göra mig klar för bussen går om en timme.

Ha en kanon bra dag idag och njut av solen :)


god natt.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och prata med Andreas somär duktig och jobbar inatt. Saknar honom jätte mycket. Men man får ju bita ihop. Blir ju bättre när jag flyttat till honom då ses man ju i alla fall lite varje dag så de ska bli skönt. Nu lägger jag mig får se när nästa inlägg kommer imorgon antingen innan eller efter jobbet. Men ha de fin så länge och god natt !




..longtime..

Jag börjar med att be om ursäkt för väldigt dålig uppdatering. Jag har inte bloggat på ett bra tag nu. Har jobbat en hel del sedan har jag varit hos Andreas också. Jag hoppas att jag blir förlåten för de.


I dag är det riktigt härligt väder ute och jag funderara faktiskt på att gå ut och gå en runda. Man får ganska mycket vår känslor när solen skiner och all våran snö äntligen har börjat smällta bort. Det är underbart. Är så himla trött på snö och vinter nu.

Jag är ledig från jobbet idag och jag hade tänkt sova lite längre men så blev de inte. jag gick upp typ kvart i åtta. Legat i sängen och halv sovit sendan klockan var sex eller något sådant.


Om det är någon som vill veta hur de går på jobbet så går de bara bra. Tycker att jag börjar lära mig vad vi har ute i butiken så det känns bra. men hade velat kunna allt nu. man känner sig så himla dum när det kommer en kund och frågar något så vet ajg inte riktigt var eller om vi ha de. Det är de som är jobbigast. Men de kommer som sagt. Jag tycker iaf att det är jätte skönt att äntligen fått jobb.

Nu sak jag nog göra mig klar för att ut och gå lite. Ha de kanon :)


RSS 2.0