19.55

Ja då var det lördag igen och den tillbringas hemma hos mamma och pappa. Trevligt. De är iväg och handlar just nu sen när de kommer hem så blir det mat.

Dagen idag har varit bra vi har inte gjort så jätte mycket men vi har varit inne i stan och fixat min klocka som jag fick igår. Den var lite för stor så de fixade den till mig så nu är den perfekt. Köpte även en ny tröja som är jätte mysig.

Min dag igår var bra tycker jag, den bestod av jobb och mys med min älskling sen åkte jag till hässleholm och möte upp mamma sen körde vi och handlade sen var det bara hem och fixa in för kalaset. Och efter ett några timamr så kom gästerna och då fick jag lite presenter väldigt fina saker tycker jag så jag är super nöjd. Tack så mycket ! Sen blev det mat och det var kyckling lådan, det är så super gott så jag åt nästan så jag sprack. (hahaaha) Sen åkte jag och Johanna hem till henne med morfar. Johanna hade bjudit dit några kompisar så det blev lite fest där. Sen vid 3 tiden så ringde jag till pappa och då fick han komma och hämta mig.


Så att sammanfatta min fördelsedag så är jag mycket nöjd fast jag ahde ju velat att Andreas skulle vara ledig så jag kunnde få vara med honom mer än de litte vi fick vara. Men så är det här i livet.

Nu ska jag engagera mig lite i Zera.


min dag

Ja då har även denna dagen gått. Den har jag tillbringat på jobbet på förmiddagen sen blev det en tur i skogen med Zera och Andreas. Sen var det dags för Andreas att träna och då kollade jag på tv och sov lite. Därefter blev det en promenad med Andreas och Zera igen när vi var klara så gick vi hem och bytade om och körde till hyllingen och familia där vi mötte upp Christoffer för att inhandla persenter jag köpte till min syster och han köpte till sin mámma och Caroline. Jag köpte även ett par nya känger. Som jag älskar jätte mycket. Ett par perfekta skor som jag kommer ha väldingt mycket nytta av i höst och vinter.

Ja nog om min dag för nu ska jag avrunda den med lite mys i soffan sen hoppar jag i sängen och ska sova. jobb imorgon oxå ju. Det är ju även min födelsedag då så får ju vara lite pigg då.

God natt


snabbt.

Ja då har man jobbat några timmar nu på morgonen/förmiddagen. Har även hunnit ara ute med Zera på en runda och bjudit hit min syster på fika i eftermiddag. Men innan de så ska jag iväg och jobba igen. Skönt att man har lite jobb så man får pengar :) Nu ska jag göra mig redo för att sticka bort till Andreas föräldrar för att hans mamma ska följa med mig och visa vad jag ska göra.

Ha de bra sålänge.

Då var vi bara två.

Ja då var det bara jag och hunden hemma igen. Andreas har kört till jobbet igen. Ikväll blir det kolla tv lite sen sova. Ska ju jobba imorgon igen. Rätt trist. Men skönt när pengarna kommer. De som är drygast är att gå upp så tidigt.

Nu ska jag försöka komma på vad jag vill ha när jag fyller år på fredag.


Helgen

Min helg har varit jätte bra tycker jag. Andreas har varit ledig så jag har fått vara med honom mycket vilket är riktigt skönt nu när ahr kör de långa passen när han jobbar. I fredags så satt vi hemma och kollade på film och hade de trevligt tills jag somnade framför filmen. Så sjukt störigt att jag alltid ska somna tidigt och sen vaknar jag ju jätte tidigt på dagarna också. Lördagen så var vi ute och gick i skogen med Zera och gjorde lite saker som behövdes i lägenheten och höll på att tvätta. På eftermiddagen/kvällen kom Caroline och Christoffer men Caroline åkte till Ängelholm för att hon skulle på kalas. Så jag och killarna kollade på Johan Falk filmerna och hade de trevligt. Så det tackar jag för.

Igår så åkte jag, Andreas och Zera hem till mamma och pappa där vi åt en mycket god mat, köttgryta och ris. Min mamma är bäst på att laga mat. Sen körde vi upp mot nävlinge och gick i skogen. Mamma sa att då kunde vi ju jolla efter svamp när vi ändå var i skogen så då gick vi och kollade. Men vi hittade ingen kantarell i början, hittade bara massa annan gul svamp. Men efter ett tag så hittade jag två kantareller så då tog jag de. Sen gick vi nästan vilse i skogen för alla vägarna var borta. Men det gick bra för vi hittade ju tillbaka till bilen och vi hittade även en hel del kantareller som pappa, Julia och jag gjorde vid när vi kom hem sen stekte mamma de. Riktigt gott var de. En riktigt god söndags kvällsmat. Så jag tycker att min helg har varit toppen.


Dagen idag har jag jobbat. Det blev 9 timmar denna dagen så de känns skönt men man är rätt trött nu så nu ska jag nog lägga mig i sängen och ringa till Anderas. Ska även gå ut och se om Zera är kissig så jag kan få sova i natt jobb imorgon igen ju.

Min stora uppgift till mig själv imorgon är att jag ska komma på vad jag vill ha när jag fyller år på fedag.


 Min älskade katt ♥


16.00

Var på väla idag men hittade inget som jag ville ha. Hatar att man har bestämt sig för att köpa något när man åker iväg och sen när man är där så finns de inte. Hur störigt som helst. Nu har jag precis varit ute med Zera. Det gick helt oki tycker jag. Hon har liksom en viss förmåga att dra i när man går med henne i kopplet och hon är rätt så stark redan. Men hon börjar lära sig att gå fint i kopplet nu så det är skönt. Men än är det en lång väg kvar. Nu hade jag tänkt kolla om vi har allt till våran mat som vi ska göra idag annars så får jag sticka iväg och handla de som fattas när Andreas kommer hem från träningen.

Hoppas att ni har en fin dag ! Kram


23.52

Ja då får det bli ett litet kvälls inlägg här då. Min dag har varit bra tycker jag, känner att min förkylning börjar släppa nu så de är hur skönt som helst men istället så börjar jag få ont i magen och mår illa :( inte alls roligt men nu åter till hur min dag har varit.

Började med att jag vaknade av att Zera stod och gnällde på andra sidan sovrums dörren så då gick jag upp efter ett tag, men vill bara somna om men sedan tänkte jag att hon kanske behövde gå ut och kissa efter att ha hållt sig hela natten så då gick vi ut och gjorde de sdean gav jag henne mat och la mig i sängen 20 min till sedan var det dags att gå upp för att göra sig klar för att jobba lite. När jag kom hem från jobbet så körde jag och älskling ut till vedby strövområde där vi brukar rasta Zera vilket vi även skulle göra denna dagen. Vi bestämde oss att utforska en ny väg så det gjorde vi. Vilket resulterade i att vi gick en runda på 1 h och 20 min ungefär. Under tiden vi gick så hittade jag en kula till ett vapen som jag gav till min älskade Andreas och han blev glad. där vi gick fanns det jätte många jakt torn där man jagade viltsvin och den kulan jag hittade hade en jägare tappat. Det har väl varit det mest händelserika som hänt idag. Vi har inte riktigt orkat göra så jätte mycket eftersom vi båda är lite sjuka.

Men nu på kvällen så ringde de från söderåsens hund klubb och berättade att vi kommit med på valp kusr med Zera. Det ska bli jätte roligt och spännande. Det är jag som ska gå den med Zera så vi får ju hoppas att hon vill göra som jag vill. hehehe. Den börjar den 20/9 så nu hade jag tänkt öva väldigt mycket kontakt övningar med henne.

Nu känner jag att jag ska ta och lägga mig men kan ju berätta om hur våran morgon dag ser ut om ni vill.

Jag och Andreas hade tänkt köra till väla och då ska hans syster följa med oss så vi ska göra de när hon slutat skolan imorgon så de blir efter middag. Så vi ska ut och rasta Zera på förmiddagen och ta de lungt. Sedan på kvällen så får vi kanske besök av självaste Christoffer. Så den dagen ska nog bli trevligt


Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna sedan lägga mig och sova. God natt.

vilken ? ska jag göra de?

Nu är det så att jag har hittat 2 bilder på en frisyr som jag kanske ska våga mig på. Men vet inte riktigt, tänk om jag inte passar i det liksom!? Men de ska jag nog göra. Ni får gärna säga vad ni tycker. Här kommer bilderna:)


Bild 1

 Denna är jag nog mest sugen på :)

Bild 2

 Denna är oxå jätte snygg. Sjukt svårt att välja mellan dessa :)

 

Hjälp mig är ni snälla, det kanske blir någon rolig färg i håret oxå. haha.


RSS 2.0