Underbara Lördag :)

Lördag idag som sagt. Jobbade på Arenan i kristianstad igår. Gick kanon bra men myckat att göra bara. Fick iaf fall ihop 9 timmar så de känndes skönt. När jag kom hem efter ca 1 timmes bilfräd från jobbet så kollade jag och min kära sambo på 2 avsnitt NCIS. Sen blev de ängen för oss framot kl 3 på natten. Sov till kl 10 idag och de var så jäkla skönt att få sova länge. Tycker även att de är helt underbart att få vakna upp bredvid Andreas. 

När vi gått upp så planerade vi våran dag hur den skulle se ut. Käkade frukost sen blev de ut och rasta Zera, Blev en cykel tur. Hon är super duktig och jag är så stolt över henne. För hon är ju bara en valp ännu och hon gör de som om hon gjort de hela sitt liv. När jag var ute och rastade Zera så följde Andreas med sin lillebror till friören.

Sen blev de träning och en åkte vi och handlade. Så nu är de mat för en hel vecka. Super skönt. Så nu sitter jag här och Andreas torkar golvet i lägenheten. Så duktig är han :) Ska snart fixa lite att äta, men bara någon macka och lite yoggi. För vi ska på kalas sen ikväll, det är Andreas syster om fyller år på tisdag. Så då blir de kalas ikväll. Ska försöka hitta något att ha på sig och måste även slå in presenten.

Ja de var ungefär de som händer mig denna lördagen.

Hoppas att ni får en härlig lördag :)


helg om en dag...

Hejsan. Jobbat hela veckan och inte kännt mig så jätte pigg efter jobbet så därför de inte har blivit något bloggande. Men nu kommer de ett inlägg från mig. Ligger i sängen nu och myser med Zera. Väntar på att Andreas ska ringa mig, han är på en låning nu. Har gått jätte bra på jobbet i veckan och de känns skönt. ´Bara en dag kvar sen är de helg. Ska jobba i Kristianstad på Arenan imorgon. Ska bli trevligt, sen är de bara att köra hem och sova sen :) Ja de var ett litet bevis på liv från mig. Ha de super bra för de ska jag :)

 

 (gammal bild)


26/1-11

Onsdag idag och jag har jobbat idag. Gick jätte bra. Ikväll blir de träning med Zera får hoppas de går bra.


110124

Måndag idag och de känns som det kommer bli en jätte bra dag. När jag gick upp idag så sken solen ute och nu är de inte lika soligt. Tråkigt tycker jag. Funderar på om jag ska köra upp till vedby och rasta Zera i skogen. Annars idag så ska de hända rätt mycket. Ska städa lägenheten, träna, laga mat klippa Zeras klor och borsta henne. Men de får vi ta efter jag har varit ute med Zera.


snart fika :)

Nu står pajen i ungnen och vi ska snart fika lite innan Andreas kör till jobbet.


dag 23.

Denna söndagen har börjat bra, har hunnit med en hel del saker idag. Jag har diskat, tagit en lång dusch, tärnat med Zera, varit ute och gått med henne och nu sitter jag här en liten stund men ska snart gå och fixa med pajen som jag ska baka idag :) Det blir blåbärspaj och vanilj sås till eftermiddags fika. Ska bli sjukt gott.
De var lite kort om vad jag gjort hittils idag.

kram


11.17

nu är jag uppe :) Sov riktigt länge och de var skönt, har varit uppe i 30 minuter. Nu ska jag fixa mat till Zera  och till mig jälv. Eller frukost blir de ju :) Sen vet jag inte riktigt vad som ska hända idag. Vad ska ni hitta på ?


WP sele

Tänkte berätta för er att ändå sedan Zera var liten valp så har Andreas och jag pratat om att Zera ska börja med WP (Weightpull) eftersom att hon älskar att dra så då får vi se hur de går med de. Så nu ikväll så har jag suttit och kollat runt efter en sele som de ska ha när de drar. Eftersom att man ska ha en special syd sele så att hunden inte skadra sig. Men vet inte om vi ska köpa en riktig sele nu innan hon är vuxen. Hon blir 9 månader på torsdag så de kan ju hända mycket på 3 månader. Känns ju lite dummt att köpa en sele till henne nu om hon sen växer ur den. Så de kanske funkar med en vanlig sele till en början. För just nu känns de som att vi ska börja med att köra in henne så hon vänjer sig vid att ha en sele på sig och de är ju bara tänkt att hon ska börja med lätta vikter. Som ex. flasker med vatten i. Men som sagt vi får se hur de blir. Har iaf hittat en sida som jag gillar. Så tänkte visa Andreas den imorgon. http://www.hardcoreharness.se/

Vi har tänkt att hon ska göra detta för att göra av med sig energi och för att hon älskar att dra.



Om vi beställer från denna sidan så ska vi ha ett sele med Zeras namn på :)


Min lördag

Efter hel helt oki eftermiddag så är de kväll nu. Som ni vet så har jag ju tränat, handlat och tränat med Zera, sen när Andreas gick upp så bytade vi om och gick hem till hans föräldrar och var där i 1 timme. Trevligt. Sen gick vi hem och lagade mat, de blev potatisgratäng och kottlet. Tummen upp på de. När vi ätit kollade vi på NCIS och sen var de dags för Andreas att köra till jobbet. Så nu sitter jag här i soffan och kollar på handbollen och ska göra de ett tag till sen ska jag ut och gå med min underbara hund. Sen vet jag inte vad som händer ikväll.
Kan även berätta för er att jag glömde kolla på hårfärg när jag var och handlade, så idag blev de ingen hårfärgning.

Vad ska ni hitta på ikväll?


Bra köp !

När jag var och handlade så tänkte jag kolla om de fanns något gott till Zera och jag tog en förpackning med Frolic Complete. Tänkte att kunde vara roligt att hitta något som hon gillar. Jag valde rätt ! Så nu har jag tränat lite med henne här hemma och hon gör nästan vad som helst för att få en bit. Så de var ju roligt, nu hoppas jag att vi kan höja oss en nivå till och göra träningen ännu roligare. För vi ska bli bäst och vi ska visa alla att vi kan klara provet :)


Så ett tips till er som har hund och vill få mer glädje i träningen. Köp och testa du kommer inte att ångra dig :)




Zera och hennes nya bästa vän :)


110122

Nu är jag hemma igen efter att ha varit nere på gymmet och tränat. Gick bra tycker jag, synd bara när de är så mycket folk. Då blir de mycket tråkigare att träna eftersom att man får vänta på visa maskiner som man ska köra med. Så de blev inte så jätte mycket motions träning på gymmet. Men de fixar jag på annat vis. Jag ska gå en lång runda med Zera så då får jag motinons träning :) Nu ska jag sticka upp och handla till maten som vi ha ha idag. Det blir hamburgare, funderar även på vad vi ska äta imorgon så jag kan handla de idag också. Tror de bli potatisgratäng och kött. Eller så ta vi de idag och hamburgare imorgon. Vi får se hur jag gör. Hade även tänkt färga håret idag så jag får se om de blir de. Men vet inte vilken färg och om man vågar göra någon stor förändring.

Men ivilket fall som helst så lär vi ju höras underdagen så ni får veta hur de blivit. Ha nu de så super bra tills vi hörs :)



110122

Lördag idag och jag gör inget. Blir en lungn lördag för min del men ska ner och träna om ett tag sen efter de bllir de upp och handla.


fredag

Ja nu har de varit en riktigt kass uppdatering igen, ber om ursäkt men har inte hänt så jätte mycket den senaste veckan, så inte kännt att jag har haft något att blogga om. Då är de inte så lätt.

Nu är de helg och de är väldigt skönt, men synd att Andreas jobbar i helgen. TRIST !!! Men så är livet de är bara att ta de för vad de är.

Så nu sitter jag här hemma ensam i soffan för att Zera har bestämt sig för att dissa, hon ligger i hallen och sover.

Nu beger jag mig ut i köket för att göra popcorn :) Sen ska jag mya framför tvn och sen blir de en sista kvälls runda med Zera. Hoppas ni får en härlig fredag ::)


Sjuk...

Hej på er !

Hoppas att de är bra med er ikväll :)
Själv börjar jag må bättre, denna dagen har inte varit en bra dag för mig. Har inte mått alls bra. När jag vaknade i morse så hade jag ont i magen som blev lite bättre men sen blev de bara värre och värre så min dag har tillbringats mesta delen i soffan. Inte så jätte roligt men de var de som var bäst för mig. Har haft lite feber idag också.

Skulle egentligen jobbat i Kristianstad idag/ikväll men fick sjuka mig. Inte alls roligt att behöva sjuka sig, men de var de bästa jag kunnde göra eftersom att jag inte mår bra. Så nu hoppas jag bara att jag mår bättre så man kan göra något skoj imorgon.


Sjuk...

Hej på er !

Hoppas att de är bra med er ikväll :)
Själv börjar jag må bättre, denna dagen har inte varit en bra dag för mig. Har inte mått alls bra. När jag vaknade i morse så hade jag ont i magen som blev lite bättre men sen blev de bara värre och värre så min dag har tillbringats mesta delen i soffan. Inte så jätte roligt men de var de som var bäst för mig. Har haft lite feber idag också.

Skulle egentligen jobbat i Kristianstad idag/ikväll men fick sjuka mig. Inte alls roligt att behöva sjuka sig, men de var de bästa jag kunnde göra eftersom att jag inte mår bra. Så nu hoppas jag bara att jag mår bättre så man kan göra något skoj imorgon.


Bra kväll

Denna kväll har varrit lungn och skön. Kollat på tv och myst med min älskade hund.
Kollade på handbollen nyss, tycker om när de är handboll eller fotboll på tv. Tycker att de är trevligt. Nu ska jag kolla lite till på tv innan jag ska lägga mig för att prata med Andreas och sen sova. Ska jobba i Kristianstad på Arenan.


110113

Hej.

Nu var de några dagar sedan jag skrev så nu tycker jag de var dags igen. Har inte riktigt haft tid och skriva de senaste dagarna. Har varit allt ifrån att träna Zera, jobba och ha ett socialt liv med Andreas. Men nu kan jag skriva för Andreas ligger och sover efter att ha jobbat hela natten och jag har jobbat färdigt för dagen.

Denna veckan har gått ganska snabbt tycker jag jobbade 1 timme i måndag och sen på kvällen så åkte jag och tränade på klubben och de gick bra tycker jag. Zera börjar bli riktigt duktig  och de blir man så glad för. De anndra dagarna så jag jobbat nästan hela dagen. Och igår var de kurs träning igen efter juluppehållet vilket var roligt. Gick helt oki för oss igår, det var bara inkallningen som Zera hellre ville leka med sin bästa kompis Lova så då sprang hon dig. Hon som brukar vara så duktig på inkallning. Men det är sådant som händre. Annars gick de jätte bra.

Ja de var lite om vad som har hänt i mitt liv så nu vet ni att jag lever :)


110109

Denna dagen har varit jätte skön och mysig. Bara jag och Zera om är vakna efterom att Andreas jobbat natt så sover han ju nu. Men jag har fixat allt som jag hade tänkt göra idag. Har varit ute och rastat Zera, varit och handla, och fixat maten som vi ska äta idag. Set blir pasta och kassler sallad :) Smaskigt. Så nu är de bara att vänta på att Andreas ska vakna. Ska även damsuga när han har gått upp.

Måste berätta för er att jag verkligen gillar gillar detta vädret som vi har nu. Så skönt att vakna och kolla ut och då möts man av solsken.


Dålig natt

Efter att ha sovit sjukt dåligt inatt är jag uppe nu för att göra mig klar för att jobba några timmar. Inet världens roligaste att gå upp så här tidigt när man sovit så kasst som jag har gjort men vad ska man göra. Finns ju ingen som man kan ringa och säga att man inte kan jobba till. Så får helt enkelt försöka jobba idag.


Duktiga hund ♥

Idag så åkte jag och Jasmine ner till Helsingborg och släppte våra hundar i hundrastgården. Det är alltid lika roliga att se Zera och Lova leka tillsamman, de leker så fint tillsammans. Sen när de hade lekt en stund kanske 40 min så körde vi ner till satn och miljötränade de. Det gick hur bra som helst, blev riktigt förvånad Zera gick jätte bra och drog bara någon gång. Så skönt när hon sköter sig.

Nu ska jag hjälpa min älskling. Vi håller på att städar undan julen. Så himla skönt tycker jag.


Träning

Nu ska jag snart ner och träna med min älskling. Får hoppas att de går bra. Tycker att de är skönt att träna med Andreas för han hjälper mig och visar hur jag ska göra.

Han är bäst ♥


110105

God morgon på er.

Denna dagen blir de gansa lungt vad jag vet ännu iaf. Ska fixa lite frukost till mig och hunden sen iväg och lämna en lapp sen iväg och jobba 1 timme. Sen i eftermiddag blir de kanse träning om min huvudvärk försvinner. Sen vet  jag inte vad som händer.

Vad ska du göra idag?


110105

God morgon på er.

Denna dagen blir de gansa lungt vad jag vet ännu iaf. Ska fixa lite frukost till mig och hunden sen iväg och lämna en lapp sen iväg och jobba 1 timme. Sen i eftermiddag blir de kanse träning om min huvudvärk försvinner. Sen vet  jag inte vad som händer.

Vad ska du göra idag?


Tack :)

Besöks rekord :)


blir alltid värre fram mot natten...

Sitter hemma själv tillsamman med hunden för att min kära sambo är iväg och jobbar. Så dennaa kvällen tillbringas bara i soffan och myser med tv och hunden. Men det är ändå inte roligt att vara utan min kära sambo. Nu har jag fått tillbaka min huvudvärk och känner mig febrig igen. Varför bilr de alltid så att man känner sig sjuk på kvällen. Det är inte alls roligt men mådde inte bra under hela natten heller. Febern höll i sig hela natten och försvann på förmiddagen. Men vi får hoppas de försvinner tills imorgon för jag hade tänkt att träna. Men de får vi ju hoppas, annars så är de bara att vänta för vill inte träna om man inte mår bra.

 

Så nu håller vi alla tummarna för att jag blir bra snart :)

 




Mycket fin tavla.

Denna tavlan är hur fin som helst och väldigt stilren. Jag tycker att det stämmer in riktigt bra. För kärleken till sin famlij är ju inget som någon kan slå.

Den skulle verkligen passa bra in i vårat fina vardagsrum.

Från

http://www.studionele.se/product.html/your-home-is-where-your-love-is-4?category_id=6


inte helt 100....

Denna dagen har inte varit så jätte roligt. Vaknade med ont i huvudet och kännde mig febrig och nu börjar jag få ont i halsen :( Inte så jätte roligt kan jag berätta.

Just nu sitter jag och försöker komma på något som man kan laga till mat. Det är så sjukt svårt att komma på de tycker jag. Sa till Andreas igår att jag tycker att vi är förjävla dåliga på att laga mat. Så om det är någon som har förslag på god och enkel mat så får ni gärna skriva de.

Nu ska jag försöka ta mig till köket och diska undan lite sen får vi se vad jag gör. Har jag kommit på någon mat óm vi kan göra idag så kör ajg nog och handlar eller väntar jag på att Andreas vaknat. Känner ju mig inte helt 100.


Vad ska ni hitta på idag ?


Bra start

Denna dagen har varit väldigt bra faktiskt. Började med att ja gick upp och stack iväg till jobbet för att jobba. Sen när jag kom hem så var de bara att äta n¨got snabbt, fick bli 3 riskakor sen bytade jag om för att sticka ner till gymmet och träna. Gick faktikt väldigt bra och jag är jätte nöjd med det. Har ju inte tränat ordentligt på några år. Så detta kändes super bra. Sen var de dags för mat och de blev kina mat. Sån lyx körde vi på idag.
När vi hade ätit märkte jag att jag ahde varit uppe tidigt och att jag hade tränat idag så jag somnade i soffan och sov nog 1 timme. Kännde som de brhövdes.

Ja de är väl de som har hänt idag.

Nu ikväll så har jag bara myst med Zera och har även varit ute och gått med henne nu ikväll. Tycker att de är så skönt att ta en kväll promenad. Tycker bara att de är jobbigt nu med all is som är överallt. När men möter någon annan med hund så får man ju nästan slänga sig upp i en snödriva. Sjukt jobbigt.

 


mys

Har haft en helt underbar och skön söndag tillsammans med mina älklingar Andreas och Zera. Har varit riktigt mys fast vi inte har gjort något speciellt.

Nu blir det sängen för att mysa lite med min älskade Andreas för att sedan upp och jobba imorgon.


110102

Ja då var de ett nytt år igen vilket känns riktigt bra. Har en känsla av att de kommer att bli ett kanon år. Så då får vi hoppaas på att jag känner rätt.

Kan berätta att nyårsafton var som vilken annan dag som helst känndes de som. Men de gjorde inte mig något. Hade 2 underbart fina vänner här hemma. Åt och drack gott och bara myste. Fast för min del blev det mest läsk, var inte alls sugen på att dricka en massa. Men tycker att kvällen blev lyckad och de gick jätte bra med Zera och alla raketerna så de känndes jätte bra. Som sagt helt klart en kanon kväll.

Igår så var de bara mys hela dagen. Var ute och gick en lång runda med Zera, sen hem och fixa lite här hemma. Sen blev de bara mys resten av dagen.

Denna dagen har inte hänt å jätte mycket haer varit ute med Zera, börjat tvätta har vi också gjort. Så sen får vi se vad som händer.

Tänkte bjuda på någon bild från nyår :)





Ha de super bra dag.

Kram


RSS 2.0