10.30

Sitter hemma och tar det lungt. Men ska väl snart ta och göra vid mig för att dra till jobbet. Sitter även och funderar på vad man ska ta med sig för mat till jobbet. Hade tänkt att ta med mig macker men smörte var slut. Det var knappt så de räckte till frukosten. Så de blir väl att köpa något. Men frågan är vad? Det behöver inte vara så mycket mat eftersom att jag ska äta när jag kommer hem från  jobbet. Så de ska bara vara något lätt. Ja vi får hoppas att de blir bra. nej nu ska jag sluta skriva för nu hoppade Zac upp i mitt fönster och ville prata. Så de ska jag göra. Ha de så bra.


21.18




Kvällen för min del ha bestått av en väldigt skön promenad kelat med katterna suttit lite vid datan sedan har jag läst lite. När mamma kom hem från dansen så gjorde hn gröt som vi åt till kvällsmat. Så nu ska jag fixa lite på mitt rum och förbereda lite inför morgon dagen. läga fram jobbe kläderna och plocka undan lite saker ska nog dammsuga lite också. Tycker att det känns så skönt att lägga sig när man har dammsugat så det ska jag göra. Sedan blir det nog sängen för min del, ska läsa lite innan jag ska prata med Andreas.

Ha en fortsatt trevlig kväll.


trött i huvudet...

Nu hade jag tänkt gå ut och gå en runda. Känns som att jag suttit inne hela dagen men de har jag ju nästa också. Men nu ska jag gå ut. Känner mig ganska trött i huvudet har suttit och fixat musik på min mp3 spelare för på onsdag så åker jag och Andreas och hans familj till ullared och vi måste ju ha musik i bilen. Så jag tog på mig att fixa lite musik. Så nu hoppas jag bara att de uppskattar den. Men de gör de säkert.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå ut. Har ju blivit lite finare väder nu, blåser inte lika mycket så de är ju toppen. Ha de så fint så hörs vi senare.


Söndag.

Varför är söndagar så himla sega?

Min söndag har varit jätte seg och rätt tråkigt. Vaknade vid 9 tiden låg kvar i sängen och väntade på att de andra i huset skulle vakna. När de hade gjort de så gick jag upp och åt frukost tillsammans med de. Sedan gick jag upp och spelade wii. Det var ändå ganska roligt för ajg spelade i typ 2 timmar. Spalade de tillsammans med mamma och Julia. Sen gick mamma ner och gjorde mat och då gick jag också ner. Ringde till Andreas och pratade med honom en stund. Sedan var det dags för mat. Så nu sitter jag bara här och hade det tråkigt. Har gjort de sedan vi ätit. Vet inte riktigt vad som jag ska hitta på.

Blir nog en promenad lite senare. Tycker att de ska sluta blåsa ute nu också.

Hur har eran söndag varit?


<3




2 år och 4 månader tillsammans med den den bästa <3




...

Nu har jag äntligen lärt mig hur man ändra massa saker här på bloggen. Har fixat en bakgrund, fixat en header, ändrat text och lite sådant. Känner mig helt oki nöjd. För det finns ju alltid saker som man måste ändra och fixa innan man blir helt nöjd. Men jag orkar inte sitte mer vid datan just nu. Ska gå upp till de andra och kolla vad de gör för något skoj.

Skriv gärna vad ni tycker om bloggen.

Hoppas att ni har en fin kväll.


Bra vecka

Nu var de längesen jag bloggade igen ber än en gång om ursäkt. Har varit hos Andreas sedan i söndags och kom hem igår. blev inget bloggande eftersom jag kände att jag ville umgås med min famij. Så det blev mys framför tvn. Kollade på så ska de låta. Det är ett väldigt trevligt och roligt program.

Kan berätta lite om min vecka för er. Först så var det helgen då jag och mamma åkte till tyringe och kollade på när Julia tävlade sedan körde vi till kristianstad och gick lite på stan. Sen på kvällen åkte jag hem till min syster Johanna och åt mat och gjorde mig klar för att sedan dra vidare till Frida. Sedan var de vidare till Q-bar.


Söndagen åkte jag hem till Andreas och var med honom. Alltid lika trevligt. Blev en lungt söndag för oss vilket var väldigt skönt eftersom att jag bara sov ca 4 timmar på natten.

Sedan Jobbade jag måndag, Tisdag var ledig onsdag då Christoffer kom och hälsade på eller jag han hjälpte Andreas att sätta in sterion i bilen oc när de gjort de blev de lite fika och lite prat. Jobbade även Torsdagen och Fredagen. Men Har varit skönta att jag slutade tidigt de dagarna som jag jobbade. Igår efter jobbet så gick jag hem till Johanna och var där lite sedan gick vi ner till stan och möte Julia för att köpa skor. Det blev ett par röda och ett par svarta. Kan lägga in bilder senare. när vi var klara på stan så gick vi hem till Johanna igen då vi gjorde lite mat. Mycket gott. Det blev en pasta rätt som Johanna kommit på själv och jag måste säga att den är sjukt god. Sedan på kvällen så var jag bara hemma som jag skrev innan så denna veckan har varit bra.


Skön vår dag

Nu är jag hemma igen. Varit hos Andreas sedan i tisdags och kom hem nu ikväll. Varit hemma i ett antal timmar och då har jag hunit med att prata med mamma, ätit suttit vid datorn och bara tagit det lungt. Min dag idag har varit skön och mysig. Sov jätte bra inatt och kändes jätte bra när jag vaknade. Var skönt att få vakna tillsammans med Andreas. Vi gick upp och han fixade frukosten och jag bäddade sängen. När vi ätit upp och suttit i soffan ett tag gjorde vi oss klara för att ut och gå. Vi gick hem till Andras föräldrara och lämnade en sak sen när vi skulle gå så tog vi med oss Andreas mammas hund Bellis och gick en runda. det var ett riktgit härligt vår väder så det var skönt. Sen spelade vi lite spel med Andreas syskon roligt. Sedan gick vi hem och tog de lungt kollade på en film sedan var de nästan dags för mig att åka hem.

Imorgon blir det jobb för min del. Mellan 09.00-14.00 så det blir inte en jätte lång dag skönt. Annars imorgon vet jag inte vad som händer. Får ta dagen som den kommer.

Nu ska jag gå ut och prata lite med katterna sedan göra mig klar för sängen. Hoppas att ni har haft en mysig och trevlig dag idag.


..Gässsp..


Sitter och väntar på att mamma och pappa vill komma hem så jag kan köra och hämta de. För att sedan lägga mig och sova.

Min dag idag har varit bra tycker ajg, den har varit rätt slö men de är skönt ändå. Sov ju länge idag åt frukost, fixade disken, satt vid datan, sjöng sing star med Julia, sen var det mat som gällde och när vi hade ätit ringde jag till Andreas och pratade lite med honom. Sedan bytade jag om för att sedan följa mde mamma och pappa till Annelie och Micke. Var där i några timmar sedan körde jag de till björket sedan hem. Nu här hemma så har jag inte gjort så jätte mycket, sitter mest och väntar på att de ska ringa.

Imorgon så är mina planer att åka till Andreas men ska bara vara där över dagen. Men de blir ju trevligt ändå. Njuter av varje sekund som jag får tillsammans med honom. För att sedan jobba dagen efter från 07.00-19.15. Härliga tider. Men skönt att jag ska få åka med pappa till jobbet.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. men ha de så bra och sov så gott!
kram


slö dag

Denna dagen är riktigt seg. Sov väldigt länge låg kvar i sängen och vänade på att de andra skulle vakna. Sedan när de hade vaknat så gick ja upp och åt frukost. Efter de så tömde jag och laddade diskmaskinen. Sen in på mitt rum och slöa. Så nu är vi här. Vet inte ritigt vad jag ska göra idag. Det är ju inte så jätte roligt väder ute tyvärr. Men vi får se, kanske går utoch gör något. Senare idag eller ikväll blir det ju. Då ska jag sortera lite på mitt rum. Vad jag ska behålla och inte. Man har ju en hel del saker som man samlar på sig genom åren.


Vad ska ni hitta på idag?


Påsk afton.

Idag är det påsk afton och dagen har spenderats i malmö. Trevligt och vilket underbart väder. Vi körde till västra hamnen och gick och kollade på de lyxiga lägenheterna som ligger där. Mycket tjusiga tycker jag. Solen sken och den värmde faktiskt imellan åt när det inte blåste. men det var underbart trevligt. Sedan körde vi vidare och hamnade på IKEA och gick där inne ett tag. Blev en wok panna för min del. Så nu ska jag lära mig tycka om wok. Men de blir nog bra med de, jag kan ju välja själv vad jag vill ha i.

Resten av dagen eller kvällen heter det ju vet jag inte vad som händer, funderar på om jag ska gå upp och sjunga lite sing star. Men annars blir det nog bara att ta de lungt. Men jag är hyfsat nöjd med dagen idag annars.

Hur har ni haft det idag? hoppas att ni har haft en trevlig dag i alla fall :)

 

 

 
Som ni ser så är de rätt lyxigt :) Dock inte min bild.


Ska jag fortsätta? Är det lönt?

Jag undrar om det verkligen är lönt för mig att blogga. det är ju ingen som läser den eller något. är det så eller det kanske bara är min data som ljuger. Får ju inte precis något bevis på att någon läser mig blogg och då känns det lite meningslöst att blogga överhuvudtaget. Det känns som man anstränger sig för mycket till ingen nytta. Jag tror att det blir lättare att komma på något att blogga om när man vet att någon faktiskt bryr sig och läser de jag skriver. Så om du läser min blogg och vill att jag ska blogga kan du väl skriva och berätta de för mig. Om det är någon som faktiskt läser min blogg så lovar jag att bättra mig och blogga mer än jag gör.

Så nu säger jag tack på förhand om du läser min blogg och vill fortsätta med de.
kramar


RSS 2.0