Sommar

Imorgon är det äntligen fredag och jag får äntligen träffa min stora kärlek igen. har saknat honom som tusan och de gör jag ju klart fortfarande. Ska bli underbart. Han får ju semester då oxå å de ska bli underbart att vara ledig tillsannans. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på dessa semester veckerna men något skoj blir de väl.

 

Några förslag på vad man kan göra i sommar ?

Älskar dig Andreas Lindberg nu och för evigt !

 


Torsdag

Idag är de torsdag och det innebar bank möte för min del. När jag var klar där så begav jag mig ut till väla för att kolla in rean. Å de blev en del fynd på rean men oxå en del som inte var på rea. Kändes skönt att gå där helt ensam och bara kunna ta de som man ville. Var mest på jakt efter en bikini men hittade ingen så nu har jag bestämt mig för att jag ska använda min bikini från förra året. Den får helt enkelt duga.

När jag kom hem från väla så provade jag kläderna en gång till, Tyckar att man känner efter mycket bättre hemma. Å allt var perfekt ! Så himla härligt när de är på de hållet. Sen blev de en runda med Zera, en rätt lång runda faktiskt. Så nu är jag hemma igen, ska fixa lite här hemma sen är de tänkt att jag ska köra och träna med Zera. Vi får hoppas att de inte blir regn för då blir de tråkigt. Himlen ser liksom inte så trevlig ut om ni frågar mig. Helt grå å så har de börjat blåsa lite.

 

Jaja vi får helt enkelt se hur de blir med vädret.

(Imorgon får jag träffa Andreas igen ♥)


saknar...

Nu vill jag bara ha fredag här !! Vill träffa min Andreas igen tiden går så sjukt sakta. Men skönt ändå att det är onsdag de hade ju kunnat vara värre, de hade ju kunnat vara tisdag så de är ju bra att de är onsdag. Morgon dagen kommer iaf att gå lite fortare för då har jag lite ärenden att fixa. Ska ner till banken på ett möte och ver ju inte hur långt tid de tar den ska jag hämta ut min medicin och köpa front line på apoteket. Ska städa och fixa här hemma ikväll oxå för nu orkar jag inte göra de för de är ju rätt varmt. Men man ska ju absolut inte klaga.

 

Skulle mest bara säga att jag saknar min älskling jätte mycket. Du är de den finaste och bästa som finns. ♥


Sol.

Nu ska jag och Zera gå och sätta oss i paken och sola en stund. Å bara ha de super mysigt :)


inköp

Eftersom att de har varit lite struligt med blogg.se denna vecka och jag har inte orkat att bråka med de. Så har ni ju inte fått se vad jag köpte när jar var i kristianstad. Så här kommer bilden.

 



Body h&m, Väska Tiger, Pålnbok Kapphal, Shorts Cubus tröja Carlings.


Lördag :)

Sitter på balkongen tillsammans med min älskling. Har haft en bra dag idag. Har varit och spårat i skogen med Zera och de gick bra förutom att hon inte tog apporterna men hon markerade de iaf. Men hon hade lite bråttom idag. Men hon tycker ju att de är bland de bästa i hela världen att spåra. Så jag är jätte nöjd med att hon hade hög fart idag. Bara att träna lite på andra saker så ska de fixa sig.

Annars så har de varit en riktigt lungn dag, vi fick mat hos Andreas föräldrar efter vi hade avrit och spårat för de var oxå med. Sen har de bara varit kolla på film och handlat som har gjorts. Nu väntar vi på att ugnen ska bli klar så vi kan värma vitlöks bröd och sen ska vi kolla på film. Våran box funkar inte till tv idag så därför får de bli film :)

Nu sitter vi bara här på balkongen och njuter av att solen har tittat fram en stund. Riktigt härligt är de. Vill att solen och värmen ska komma nu så att man känner att de är sommar. För de har jag inte riktigt kännt tycker jag. Tråkigt men sant.

Hoppas att allt går bra Johanna och att ni kommer fram som ni ska. Hoppas ni får de toppen bra!! ILY ♥

Hoppas att allt är bra och att ni har en fin lördag. 


Bild på min syster som är på väg till turkiet nu.

 


Glad midsommar

Glad midsommar på er alla. Hoppas att ni får en underbar dag. Jag gjorde några blogg inlägg igår men de blev visst inte uppdaterade. Lite smått jobbigt att de har varit massa strul med blogg.se de senaste dagarna. Nu ska jag snart ut med Zera på en härligt och lång runda.

 

Tänkte mest bara hälsa er en fin dag.

 



Jag på midsommar för nårga år sen.


torsdag

God efter middag på er alla.

Nu har jag bakat nya Pizza bullar de blev ca 40 st. Andreas älskade de jag gjorde förra veckan så då var de bara att baka fler. Så snäll flickvän han har va ? Så nu står han i köket och diskar för de fick inte jag göra. När de är gjort så ska vi ut med Zera. Får ju hoppas att de inte regnar när vi går ut. Sen ikväll så ska jag iväg till klubben och träna med Zera. Var ju ett tag sen jag tränade med henne så vi får hoppas att de går bra. Men jag får ju inte ha för höga förhoppningar. Andreas slutade tidigt idag så de är därför han är hemma nu :) Riktigt härligt att han är hemma.


Ja de är lite om vad som har hänt och ska hända idag.






höst väder i sommaren...

God morgon eller förmiddag heter de kanske. Hade tänkt börja denna dagen med att springa en runda men jag tror att jag struntar i de. De är ju ett riktigt höst väder här idag. Mitt i sommaren. Det blåser och regnar om vart annat. Å jag som börjar bli förkyld så tror att jag struntar i de och tar en lång runda med Zera ist. Tar på mig mina vikter och går. Men de får vänta någon timma. Nu sitter vi här i soffan och myser jag och min hund. Hade tänkt ta bilder på mina inköp som jag gjorde i måndags så att ni kan få se de.



Imorgon ska vi hem till mina föräldrar och då ska jag mysa med min bästa kompis Zac ♥

 

 

 


Förändrade våra liv...

För ett år sedan så förändrades våra liv. Vi blev hundägare till världens finaste och bästa hund.Vi gaav dig namnet Zera och nu är vi vänner för livet. Det har verkligen varit en upplevelse som verkligen förändrat våra liv. Kommer i håg det som de vore igår. Hon var så liten och söt. Följde oss vart vi än gick. Våran lilla busunge. Nu ett år senare så har vi alla tre lärt oss nya saker. Vi har haft så sjukt roligt tillsammans. Allt jag gör tillsammans med Zera är ju helt underbara. Man kan inte vara arg på henne en längre stund. Du är så sjukt snäll och jag finner inte ord för vad jag känner för din din lilla fis !

Är så sjukt glad att vi valde just dig och att vi har fått uppleva så mycket tillsammans. Du är så duktig och underbar min lilla prinsessa.





Från din första dag hemma :)




Bild tagen 10/6








strul....

Inget verkar vilja funka för mig idag. Så testar med denna länken i ställer. Hoppas att ni gillar klänningen och går in och röstar på en :)

 http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=gqY8FPAbe1PafHPxWQZPBO3M46SJMW1qCPlHemh0auX42koM1EZz#Gallery


Tävling

Jag är med och tävlar på nelly.com. Jag har desinat en klänning. Jag är så sjukt nöjd med den. Gå in och kika där och glöm inte att rösta :) Varför inte vara med och delta själv också.

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=gqY8FPAbe1PafHPxWQZPBO3M46SJMW1qCPlHemh0auX42koM1EZz#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/gqY8FPAbe1PafHPxWQZPBO3M46SJMW1qCPlHemh0auX42koM1EZz.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=gqY8FPAbe1PafHPxWQZPBO3M46SJMW1qCPlHemh0auX42koM1EZz#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>


Tisdag

Denna dagen har varit helt oki. Tog en riktigt slapp förmiddag. Låg i sängen länge och myst med Zera riktigt skönt var de. Sen var de dax att gå ut med Henne så hon fick göra sina behov. Sen i eftermiddags så var de jobb som gällde. Min sista planerade dag innan sommaren. Så vi får se när jag ska jobba nästa gång. Ska upp till jobbet en sväng imorgon oxå för att lämna in mina tim lappar så jag får någon lön i sommar. Ja de är vad som är planerat för morgon dagen och lite om vad som hänt i dag.

Ska även visa er vad jag köpte igår när jag var i kristianstad.

 



Jag Julia och Johanna när vi var små :)


Dag med syster

Nu var de ett tag sedan jag skrev här igen. Har inte riktigt kännt mig motiverad att skriva något för de har inte hänt så mycket på den senaste tiden. Men de dagarna som jag har skrivit så har de inte funkat att ladda upp lnlägget så då har jag helt enkelt struntat i att bråka med datan. Så nu gör vi ett nytt försök så får hoppas att detta funkar.

Idag så har jag varit ledig och då har jag tillbringat dagen tillsammans med min syster i kristianstad. Mycket trevligt om man bort ser från vädret. Det ar ju inte så skoj med regn. Men de blev lite fynd som ajg kan visa för er en annan dag för just nu så orkar jag inte.

Var riktigt trevligt att vara med dig idag min kära syster. Men de är de ju alltid !
Ses på fredag !

Imorgon så blir de jobb och sen ska vi på marknaden som är här i byn. Trevligt.




Jag och syster första födelsedagen ♥

Syster och jag första skoldagen ♥

 



Jag och syster på väg till första skolavslutningen ♥


Trött..

Känner mig sjukt trött och seg inte alls skoj alls. Men nu ska jag ut och gå med min lilla vovve :)


underbar långhelg.

Ja då har man varit lång ledig nu några dagar. Har varit underbart att vara ledig och de gjorde de ju inte sämre att de har varit toppen väder dessa dagarna. Har iaf haft de underbart och hunnit med en del saker. Varit på valp träff och träffas Zeras syskon och hennes föräldrar. Hur fina som helst. Har även varit på bio, varit ute på lång promenader med Zera, spårat, varit på kalas och varit hemma hos mamma och pappa. Ja de var lite vad som har hänt nu under lång helgen. Imorgon blir det tilbaka till verkligheten och jobbet. Ska bli skönt att komma tillbaka och jobba. En sak som jag ångrar att jag inte gjort denna helgen är att jag inte har solat. har haft så mycket annat för mig, men de får vi ta en annan dag. haha.

Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn.

Hoppas ni har de bra !


Zera och hennes syster Tuva


Ozzy och Azta


Zeras mamma "Tilla" (Hon heter Otilia.)


God morgon

Iadgt är det den första dagen på denna månaden men oxå den sista arbetsdagen denna veckan. Sen blir det lång helg 5 dagara ska jag vara ledig. Riktigt skönt. Får ju se vad som händer men de blir nog något skoj. Imorgon är den enda dagen som är planerad.

Nu sitter jag i soffan oxå försöker vakna till liv, känner att jag börjar få huvudvärk vilket inte är så bra för jag börjar jobba om ca 1 timme. Får hoppas de släpper. Annars idag efter jobbet då alltså så ska jag ner och hämta mina foto som ska vara färdig framkallade och sen ska jag gå med Zera. Hon får följa med när jag hämtar de så slår vi 2 fluger i en smäll tänkte jag. Sen blir det hem och fixa något att äta och fixa inför imorgon oxå. Annars blir de bara att plocka och  fixa här hemma.

Nu till en annan ska som jag tycker är svår. När man  börjar jobba tidigt på morgonen så är de super svårt att veta vad man ska ta på sig. För de är ju inte så jätte varmt på morgonen men sen blir de kanske varmt på dagen. Så då vll man ju inte ha på sig för mycket så man svettas. Ja de är rktigt svårt tycker jag. Vi får helt enkelt se vad jag hittar i gardroben. Kanake kan lägga upp en dagens på de ?!


Ja men nu ska jag ta en huvudvärks tablett och sen äta frukost och sen leta kläder för att klä mig och sen ut och kissa Zera. Sen bär de av till jobbet.

Hoppas ni får en fint dag så länge :)



.gammal.


RSS 2.0