Ska man våga!?

Nu sitter jag hemma ensam med Zera. Andreas är iväg och jobbar och jag är helt slut i huvudet. Har jobbat idg fick reda på de igårkväll så blev inte sängen så jätte tidigt som man kanske hade behövt. Gick upp kl 5 så nu är man rätt trött. Sitter och kollar på fångarna på fortet fast de är reklam just nu så nu sitter jag och funderar på massa saker. Som att jag ska fråga Andreas om vi inte kan åka till IKEA imorgon. De öppnar ju de nya IKEA i helsingborg imorgon så de hade varit skoj. Sitter även och funderar på om man ska våga göra något roligt med mitt hår, Fick en lite ide om man skulle klippa de lite kortare och färga det i någon rolig färg. Hade varit roligt men vågar jag de? Det är frågan. Vad tycker ni ?

Jobb imorgon igen med start 06.00. Kill me!

Nu ska jag kolla på fångarna på fortet igen. ha de fint <3

...

Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem. Han är och hämtar bilen på verkstaden och när han kommer hem ska vi köra och handla. Denna dagen känns väldigt seg och det är ett riktigt höst väder. Så denna dagen blir bara en mys dag. Vilket ska bli skönt. Andreas och jag har ju inte fått ha en hel helg tillsammans på två veckor. Nu ska jag gå och mysa med Zera ♥


Måndag

Måndag idag och jag har jobbat klart för idag. Riktigt skönt är det att man blir klar så tidigt på dagen.

Min dag idag ser ut såhär änsålänge.
Ska snart gå in och väcka Anderas som ligger och sover sedan ska vi gå bort till Andreas föräldrar och äta lite mat. Ska bli mycket trevligt sedan vet jag inte riktigt hur det blir i eftermiddag mer än att vi ska ut och gå med våran älskade lilla hund. Sedan kanske Christoffer och Caroline kommer hit. Vilket blir mycket trevligt om de gör. Alltid lika roligt att vara med dem.

Hade även tänkt berätta lite om hur min helg har varit.

Min helg har spenderats hon min underbara familj. Alla i hela familjen var hemma och det var trevligt. På Fredagen när jag kommit hem till mamma och pappa så satt julia och jag och pratade lite om hur hon hade haft de i skolan. Sedan gick vi ut en runda med Zera. Riktigt trevligt tyckte jag att de var. Sedan när vi kom hem så hade mamma och Johanna kommit hem så vi satte oss på verandan och pratade med de. På kvällen så åt vi pizza och drack lite vin och cider. Sen satt vi där ute och myste och pratade med varandra. En mycket trevlig kväll med hela familjen. 

På lördagen så åt vi en riktigt god frukost och sedan blev det en promenad med systrarna och Zera. Det var riktigt varmt och gå men skönt var det. Efter de så gjorde vi oss klara och åkte in till stan och hem till Johanna för att sedan åka till malmö och shoppa lite och kolla på rix fm festival lite. Mamma och pappa fick vara hund vakt och de tyckte de nog bara var trevligt. På kvällen sen så åkte vi till billesholms folkets park på lite fest mamma, pappa, Johanna och jag. Julia var hemma med Zera och myste. En mycket trevlig dag även de. 

På söndagen blev det att sova till nio för att Zera ville inte sova mer så då fick jag ju vara vaken och kela med henne. Blev en väldigt sen frukost för alla var trötta efter gårdagen eftersom vi kom hem så sent. Men efter frukosten så gick jag in och packade ihop mina och Zeras saker för att vi skulle vara klara för att åka hem vid två tiden.
När vi kom hem så visade jag Andreas vad jag hade köpt i malmö och sedan åt vi lite och kollade på tv. Sedan var det dags för Andreas och köra iväg tilkl jobbet. Så  Zera och jag fick vara ensama hemma. Zera låg mest och sov hela kvällen så jag kollade på tv och fixade lite i min gardrob. Sedan var det sängen som gällde.


Ja det blev kanske ett rörigt inlägg men det är iaf lite av det som hänt i helgen.

Hoppas att ni också har haft en toppen helg för det har iaf jag haft. Tack min underbara familj för att ni är bäst ♥


Äntligen fredag !

Nu är jag hemma från jobbet igen. Riktigt skönt ska jag säga att de är. Är helt slut i mitt huvud riktigt jobbigt. Men de har gått bra på jobbet idag.

Min helg kommer att spenderas hemma hon mina underbara föräldrar. Andreas ska jobba hela helgen och sover ganska mycket så blir inte så jätte myckjet för mig och Zera att göra här hemma eftersom att vi måste vara tysta så att vi inte väcker Andreas. Men jag och Zera kommer säkert att få de trevligt. 

Nu ska jag gå in och väca Andreas som verkar vara ganska trött.

Ha de super bra !

17/8

Idag är det tisdag och exakt 1 månad tills jag fyller år.

Denna dagen har varit vädigt jobbig för när jag vaknade imorse så var jag lika trött som när jag gick och la mig. Väldigt konstigt för att de känndes som att jag sov väldigt bra. När jag väl kom till jobbet så kännde jag mig jätte stressad eftersom´att jag skulle ha med min en och visa henne allt på musikskolan. Jag som inte ens visste vad man skulle göra. Så de känndes lite små jobbigt men jag tycker att de gick bra, hon frågade en massa saker och jag kunde svara på allt. Så de var ju bra. När jag väl kom hem igen vid 1 tiden så tog jag ut Zera så hon fick kissa eftersom att Andreas hade jobbat natten till idag så sov han ju. Så Zera och jag gick i i vardagsrummet och kelade lite. Så mysigt är de ända tills hon vill leka och ska bitas. Men man kan ju inte kräva fgör mycket av henne heller hon är ju bara valp. Men hon börjar lära sig mer och mer vart gränserna går. Vilket var väldigt skönt idag eftersom att jag var/är så trött.

Men nu funderar jag på om vi ska ut och gå eller om det ska börja regna. Inte så jätte roligt att gå om det ösre ner. Men hur som helst så ska vi iaf ut och gå ikväll även om det regnar. Fårse hur glad Zera blir då, hon tycker inte riktigt om regn. Ska berätta en rolig grej som Zera gjorde idag, Jag tycker iaf att de är roligt. När vi skulle köra iväg innan så  när Zera skulle in i bilen som hoppade hon upp själv. Hon är så duktigt våra lilla vovve.


Ha de nu så bra så hörs vi !

16/8

I'm back.

Så nu är jag tillbaka och ska börja blogga mer, har fixat internet nu så nu har man inte de och skylla på. Men har även haft fullt upp hela sommaren, har jobbat varje dag (inte helgerna.) Har ju även lilla Zera att ta hand om och mysa med.

Just nu så sitter jag här vid datan och Zera ligger på golvet och äter ett ben de tycker hon är jätte gott. Det är bara bra att hon äter på de för att hon ska ju tappa sina tänder nu, vilket hon redan har börjat göra. Vilket är väldigt skönt, eftersom de kliar i munnen på henne så biter hon i rätt mycket. Tycker att det är jätte skönt att ha henne för då är man inte så ensam när Andreas är och jobbar vilket han är nu. Men nu när jag jobbar så går jag och lägger mig ganska tidigt ändå så känns ändå inte så jobbigt. Eftersom att Zera bara är en valp så tycker hon ju om att sova, så då känner man sig lite ensam men just ikväll har jag en himla tur att hon inte sover så jag behöver vara ensam. Så nu ska jag passa på att kela med henne.

Hade tänkt lägga in bilder på henne. Den första är när vi hämtade henne och den andra är från i helgen.
Så ni kan se skillnaden.

 




RSS 2.0