Sol och Snö

Idag har jag hunnit vara i ängelholm och gått en strand promenad med Zera medans Andreas var på verkstan med sin bil och pratade med de. En del saker som skulle fixa på hans bil efet del lilla olyckan som hände i helgen när han körde hem från jobbet. Han körde nämligen på rådjur då men de blev inte så mycket på bilen men ändå lite aker som skulle fixas till, lite ny lackering och så. Men åter till min och Zeras strand promenad, den var hur trevlig och skön som helst. Känndes så skönt att gå där och Zera har börjat bli mer mogen nu märke man för hon håller inte på att tramsa så jätte mycket när man kallar på henne eller när hon går i koppel. Så det är super skönt. Zera tycket också att det var trevligt eller roligt ska men kanske säga. Hon sprang och grävde, åt snäcker och sprang ut och badade tassarna också. Jätte roligt att se henne när hon är så lycklig.

Tog även lite bilder på min prinsessa och på vattnet :)

En mycket bra start på dagen var det !








Super mysigt ♥


Måndag igen.

Helgen har gått super fort och nu är det måndag igen.

Min helg har varit bra, har varit på julmässa i lördags med mina föräldrar och min älskling. Igår var vi i Höllviken och hälsade på hos min faster, farmor var nere på besök i skåne. Det var trevligt tycker jag men det känns som att helgen har gått för fort. 
idag har det inte hänt allt för mycket, vaknade av att Zera gnällde och efter typ 1 timmes gnällande från henne så gick jag upp och la mig i soffan för att försöka sova lite där med de gick inte så bra.
Nu är det kväll och Andreas har kört till jobbet så det är bara jag och Zera hemma. Har föreststen lärt henne att krypa. Super duktig är hon :)


kort om min dag.

Idag har jag och min älskling varit hemma hos mamma och pappa en stund sedan blev de julmarknad på hässleholms gården. Det var trevligt tycker jag. Imorgon blir det ner till höllviken en stund till min faster. För att träffa farmor och henne.

Nu blir det mer mys med Andeas och vi ska kollar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Spännande.


Snö på en Fredag.

Idag är det fredag och jag har jobbat idag. Alltid lika skönt när man har jobbat känner sig så glad på något sätt.
När jag kom hem så tog jag och myste med Zera och åt lite kräm med mjölk super gott. Sen la jag mig och vilade bort min huvudvärk och kollade på top model. Där efter tog jag en lång och skön dusch. Super härligt var de med de varma vattnet. Och nu har jag precis varit ute och gått med Zera, Andrea mamma Eva-Marie och hennes hund Bellis. Det var trevligt och det snöar ju ute så det känndes uppfriskande också. Idag är det även en lite speciell dag tycker iaf jag. För det snöar ju ute och det är första gången som Zera ser snö och måste ju bara säga att hon älskar det. Hon tycker att det är skit roligt med snön. Super roligt tycker jag för vad ajg har hört så skulle det bli en värre vinter detta året än vad det var förra året så hade ju inte varit så roligt och hon inte hade gillat snön. Men hon är väl som alla andra barn. hihi.

Ska försöka ta några fina snö bilder på henne imorgon om snön ligger kvar :)



  Här är iaf en jätte söt bild på henne när hon var 8 eller 9 veckor. Supersöt ♥


LÖRDAG !

Nu är det myskväll med min lilla vovve. Bara vi som är hemma så då får man ju roa sig, får se om vi hittar något på tv som vi kan kolla på. Men tror att de blir Dansbandskampen. Sen blir det nog ut och gå en liten kvälls runda. Så det låter trevligt tycker jag.

Imorgon så ska vi träffa Jasmine och Lova och ut och gå lite. Så då blir det nog lite lek för Zera och Lova oxå å dde ska bli skoj.

Hoppas att er lördags kväll blir bra :)


torsdag.

Min dag idag började 03.00 sendan kunnde jag inte somna, så det var ju bara att ligga kvar i sängen för att swdan stiga upp halv 5 för då orkade jag inte ligga kvar i sängen och då gjorde jag mig klar för att sticka iväg och jobba. När jag kom hem så åt jag lite macka och sen la jag mig i soffan och sov lite sen har dagen bara fortsatt som de brukar, ut med Zera handla och lite sådant vanligt.

Nu ska jag snart iväg och träna med Zera så det ska bli jätte roligt, alltid lika roligt att träna. Så de ser jag fram emot. Sedan blir det bara mys ikväll tillsammans med Andreas :)





Bra dag.

Denna dagen har varit bra och riktigt skön. Gick upp vi 8 i morse sen var det bara att göra sig klar för att åka till hässleholm och tandläkaren. Efter de så gick jag upp och kollade om de fanns en klipp tid och de fanns det så då satte ja mig direkt i en stol och blev klippt. Riktigt skönt att vara ny klippt. Efter de så gick jag på stan lite och de blev lite smått och gott. När jag väl kom hem igen så gjorde jag lite att äta till mig och Andreas sen gick jag ut en runda med Zera och kom hem nyss typ. Så denna dagen känns riktigt bra för att jag har hunnit med så  mycket som jag faktiskt har.

Igår var det sista gången på valpkursen och det var roligt, vi provade på rally lydnad och det var väl helt oki tycker jag. Kanske roligare om man har fler skyltar än de vi hade men de var ändå roligt att få prova på de. Anmälde oss även till Fortsättning allmänlydnad som ska börja i december. Så de blir spännade. Betsämmde även med Jasmine att vi ska åka till klubben och träna med våra hundar. Så det ska bli roligt att träna utan valp kursen. Så de blir träning på torsdag tillsammans.

Nu ska jag dammsuga sen iväg och handla:)


3/11

Idag fyller världens bästa pappa år ! Får se om jag åker hem till mamma och pappa ikväll. Men tror nog att jag gör det. Börjar ju inte jobba förens kvart i 1 imorgon så det är skönt. Det blir hela efter middagen på dagis.

Har för övrigt jobbat en hel del den senaste veckan så känns skönt med lungna dagar resten av veckan. Så imorgon så blir det dagis och på fredag så blir det städ 1 timma änsålänge så det känns rätt skönt. Ska föröka vila lite så min förkylning kan försvinna. Har ju varit förkyld i 3 vecker nu.


Så vi får se hur resten av veckan blir men som den ser ut nu så känns det skönt !

Nu ska jag mysa lite med Andreas som precis gick upp. 

Ha en fin ondag !


RSS 2.0