Ensam igen...

Nu är de bara jag och Zera här hemma igen. Andreas åkte för typ 20 min sedan. Riktigt tråkigt är de men fy vad det kommer att bli bra med tiden. Vi kommer att få de toppen bra när allt är klart. Nu blir de soffan och mys med Zera som saknar sig husse redan.


Hallu !


Lördag idag igen.

Började denna dagen med att jag och Älsklingen och Zera körde till Ängelholm och gick en morgon promenad på stranden. Så himla mysigt och spontant. Sånt gillar jag. Havet var hur stilla och lungt som helst. Så denna dagen började mycket bra. Annars idag så har vi varit borta i Andreas farmors hus och kollat om det var något vi ville ha. Men vi hittade inget mer än de vi hittade igår. Så när jag gick hem och fixade och packade inför ikväll så körde Andreas bort och hämtade de.

Ikväll så är det dags för övernattning/mörkerträning på tjh-träningen. Ska faktiskt bli riktigt skoj och spännande. Men de hade varit roligare om inte Andreas hade varit hemma. För när han väl är hemma så vill man ju klart vara med honom. Men tyvärr så får man ju inte alltid som man vill.

Ska faktiskt ta med mig kameran ut i skogen och ta lite fina bilder hade jag tänkt, så hoppas att de blir så.

Nu ska jag hjälpa Andreas att packa upp de som vi hittade i huset.


Hoppas att alla får en toppen Lördag så hörs vi imorgon.



Bild från ivintras när jag och Zera var på stranden.


God förmiddag.

Fredag idag och de känns riktigt skönt. För idag kommer ju Andreas hem. Vilket både jag och Zera längtat till. Så nu sitter jag här i soffan och tar de lite lungt för att sedan gå in i sovrummet och bädda rent i sängen och sen dammsuga över lägenheten. Får ju även ta ett tag med moppen och troka golvet, för vi har ju en liten fis här hemma som har börjat löpa. Så då tycker jag att det är frächast att torka golvet. Annars idag så blir det ju bara att gå ut med Zera och sen vänta tills klockan är dags att köra och hämta hem Andreas.

Ska bli super mysigt att få hem honom igen efter 12 dagar utan varandra. Lite synd att vi ska ha Tjh-träning hela helgen jag och Zera. Fast dé ska bli jätte skoj tycker jag. Å sen är de ju inte riktigt hela helgen, vi börjar ju imorgon klockan 18.00 å sen slutar vi ju på söndag förmiddag. Men det ska bli jätte skoj tycker jag. Ska bli roligt att se vad Zera tycker om att sova ute i skogen. Hoppas ju att hon kan slappna av och sova där men de får vi ju se.

 

Ja de var lite om vad som händer idag och i helgen. Men vi hörs senare :)

Ta hand om er :)


Jag och min älskade hund.
(Bild från i vintras.)


hemma igen..

Hemma igen efter en super rolig och trevlig kväll på hundklubben. Så nu ska jag bara varva ner lite och fixa lite här hemma och sen blir de ner i sängen och tror att jag ska börja med en ny bok. Vi får se hur de blir.

Hoppas att ni alla ha en toppen kväll :)




Avslutar dagens inlägg med en gullig liten vovve från i förmiddags.


Bilder.

Som jag skrev innan så tog jag med mig kameran med ut på våran promenad. Det blev en långrunda, de blev på 2,5 timme. Men Vi gick ju inte hela tiden, stannade ju och tog bilder oxå. Så nu hade jag tänkt att visa er lite av bilderna :)

 









































Ja de var lite bilder som ajg tog idag. Hoppas att ni tycker att de var några fina bilder. Jag är iaf jätte nöjd med bilderna. Som avslut på våran runda så blev de lite agillity. Så Zera var iaf nöjd och glad.


Så vi får hoppas att hon tycker att det ska vara skoj att träna ikväll. Så vi får se om det blir både lydnad och kanske lite agillity.


Rörigt...

Äntligen torsdag och imorgon är de äntligen FREDAG. Som jag läntat efter denna Fredag. För då får jag ju träffa Andreas igen, ska bli så himla skönt och underbart att få vara med honom igen. Har inte träffat honom på 12 dagar och de är ju hur tråkigt som helst. Men fy vad vi ska njuta av att vara tillsammans. Vi lär ju inte slita ut varandra nu när vi inte ses så ofta. Men de blir ju extra mysigt på något sätt.


Längtar så sjukt mycket tills imorgon.

 

Annars idag så ska jag göra de vanliga sakerna som ska göras här hemma. Så nu ska jag göra mig klar för att sen ut och gå med min fina vovve. Tror att jag tar med mig kameran ut. De verkar ju som att de ska vara uppehåll idag så de får man ju hoppas. Annars ikväll så ska jag köra till hundklubben och träna. Får hoppas att de går bra.

 

lite om vad som händer. Vad händer för er del ?

 

 
Kärlek till er <3

 


RSS 2.0