Känns bra !

Nu är det så att jag har en del jobb framför mig. Denna och nästaq vecka är bokad för jobb. Både på Dagis och på städ jobbet. Det känns roligt tycker jag. Alltid kul att få timmar. Så det blir en nog inte allt för mycket  bloggande. Är rätt så slut i hela kroppen. Känns rätt jobbigt att gå upp kl 05.30. Men vad gör man inte för att få pengar ?!

Det som känns jobbigast är faktiskt att jag inte får så mycket tid med min älskade sambo och min våran hund. Man är ju så trätt i både huvudet och kroppen. Men nu sak ajg ju inte gnälla.


lite kort.

Söndag idag och jag och älskling har precis varit ute på en mysig söndags promenad med våran hund. Så nu står älskling i köket och fixar lite mat till oss. Det blir soppa, mycket gott. Sen sak vi göra oss klara för att sedan åka hem till mina underbara föräldrar. Det är bäst och jag saknar de jätte mycket, har inte träffat de på typ 2 veckor. Sjukt länge sedan !

Nej nu ska jag hjälpa älskling i köket. Hoppas att alla får en fin söndag !


Ska även få träffa denna underbara katt :) Han är min bästa vän ♥


Senaste.

Ja det har varit rätt så dålig uppdatering på de senaste dagarna. Har jobbat en del och bara försökt ta de lungt. Har varit så sjukt förkyld hela veckan och är det fortfarande men de har inte hindrat mig från att göra saker, för denna vecka så tycker jag att ja har hunit med att göra en massa saker. Har städat och fixat här hemma, varit på väla med min kära syster Johanna, viklet var riktigt trevligt.  Så det tackar vi för :) Igår så var det jobbedag och sen var det hem och fixa här hemma ut med Zera och sen var det dags att fixa till sig lite för vi skulle får besök av våra uderbara vänner Caroline och Christoffer. Alltid lika roligt, vi hade bara en lungn och trevlig kväll med IDOL och spel. Idag har Andreas och jag kört hans syster till stallet sen så körde vi hem och gick en runda med våra underbar hund som vi älskar så sjukt mycket, Sen bestämde vi oss för att köra till väla och IKEA för att Andreas ville ha lite saker där så då blev det så. Vi köpte aven ett nytt spel som vi testade nu ikväll med Andreas föräldrar. Spelet heter Hjärnsläpp och var roligt, man fick sig ett par roliga skartt. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med mina älsklingar.

Ha en fin kväll !


Ändrade planer...

Min dag började rätt bra gick upp vid 6 och gjorde vid mig och gick ut med Zera sen var det dags för jobb. Det var ju bara 4 timmar så de gick ju rätt snabbt. Efter jobbet så ringde min kära syster Johanna och sa att vi fick ställa in våra planer för dagen. Vi hade tänk köra till väla och IKEA men de blev ju nte så för hon var tvungen att hoppa in och jobba så vi får se om vi kan göra det imorgon. Lite tråkigt men det blir nog bra.

Så nu är de planer som jag har för dagen är att gå ut rasta Zera, laga mat och sen ska vi fira Andreas storebror som fyllde 25 år igår. Annars så blir det mys och lite träning.

Vad ska ni göra ?


...

Min dag idag har varit helt oki, börjar känna mig sjuk :( Har fått hosta och ont i halsen så det är inte kul alls.

Kan berätta lite vad jag gjort idag (de lilla jag gjort. hihi)

Började med att jag gick upp vi 10 tiden och käkade frukost och myste med Zera sen var det dags att byta om och ut med Zera lite så hon fick göra sina behov och därefter så var det iväg till jobbet. 1 timma idag så de gick ju snabbt. När jag kom hem så kollade jag och hjärtat på tv sen gick vi ut med våra lilla vovve i de fina men blåsiga vädret. Men det var skönt ändå så vi gick en ganska lång runda. Sen gick vi hem till Andreas föräldrar och spelade spel med hans syskon. Annars så har det inte hänt så jätte mycket idag, ska ju iväg och träna med Zera och de får vi hoppas att de går bra. Efter de blir det mys med min älskling skönt han är ledig :)

Vad har ni hittat på idag ?


ta vara på tiden..

Måste bara säga att man verkligen ska ta vara på tiden för att man vet inte hur fort det går egentligen. Satt och förde över bilder på våran älskade lilla vovve från min älsklings kamera. Det var bilder på henne från när hon var ungefär 9 veckor. Nu är hon ju 5 månader och 2 veckor och hon har blivit rätt stor. Tinden har gått så fort och jag tycker knappt att man märkt att hon har växt men de har hon ju såklart tänkte visa bild på hur stor skillnad det faktiskt är.





Kärlek till de här två <3





Lördag.

Min lördag har varit riktigt skön har bara tagit det lung och haft de riktigt mysigt idag. Min kära sambo hade jobbat natten till idag så han sov rätt så länge så det var bara jag och hunden vakna här hemma så vi myste framför tvn sen gick vi ut och gick en rätt så lång runda vilket var riktigt skönt, det var ju kyligt men ändå friskt. Sen var det hem och mysa igen tills våran älskade Andreas vaknade då vi kollade på lite bilar som jag hade hittat på blocket som jag ville ha. hehe, drömma kan man ju alltid. Sedan blev det mat och lite mys innan han skule till jobbet igen. Då han hade kört till jobbet så satt jag och tog de lite lungt sen gick jag ut med min älakade vovve riktigt skönt.  Sen så blev det lite städning och prata med syster. Sedan så blev det tvn och ett glas vin. Det som jag kollar på är dansbandskampen. Det är ett helt oki program tycker jag och det är ju ett bra sällskap när man är hemma själv, även om jag inte är själv Zera är ju oxå hemma. Nej nu blir det tillbaka till soffan för mys med hunden :)

Hoppas att ni alla får en fortfarande kväll !



ledig !

Dagen idag har varit skön, har varit ledig idag så då sov vi länge och jag kunnde faktiskt sova länge utan att vakna så de var skönt. Gick upp och åt frukost sen stack jag iväg och jobbade 1 timma så helt ledig var jag ju inte. Älsklingen och jag åkte ut till familija och skopunkten, blev 2 par skor rikare. Så det är ju roligt. Annars så har dagen varit skön att bara vara hemma och mysa med mina älsklingar. Nu ikväll så har vi varit ute på hund klubben och kollade lite på Zeras syskon. De är riktigt fina. Annars så har kvällen bara varit mys framför tvn och nu ska jag gå och lägga mig för att jag ska orka upp till jobbet imorgon så ha de fint. Ska även vara med Johanna imrgon så de ska bli trevligt.

God natt !


hemma igen.

Så nu är jag hemma igen från Ängelholm så nu blir de att ta de lite lungt en stund sedan ska jag ut och gå med vild djuret Zera. Sak bli skönt att ut och gå har bestämt mig för att gå en lång runda. Sen så blir det att ta de lite lungt och sedan hem till Andreas föräldrar och spela spel :) Så jag tror detta kommer bli en rolig kväll, för jag tycker att det är trevligt att spela spel :)

Nu ska jag byta om för att kunna gå ut och gå, det är lite kyligt tycker jag allt.


Helg !

Idag så gick jag upp 06.15 för att göra mig klar för att sticka iväg och jobba några timmar och nu är det gjort. Har varit hemma i någon timma nu och tagit de lungt och myst lite med min lilla vovve och nu väntar jag på att Andreas ska vakna så man slipper känna sig ensam för Zera sover oxå så det är ju inte så roligt.

Mina planer för dagen är att vi ska till Ängelholm med Andreas lillebror Martin vi sak köpa byxor sen sak vi även handla lite på maxi. Sedan ska vi kanske äta i Ängelholm oxå om vi ska hem till Andreas föräldrar och spela spel med hans mamma och Martin. Det ska bli trevligt.

Nej nu måste jag sluta ska fixa lite frukost till Andreas och jag ska oxå äta är grymt hungrig :) ha de fint!


<3

Idag så är det två år sedan du lämmnade oss och den tiden har gått så sjukt fort. Du har är så sjukt saknad av mig. Kommer ihåg sista gången jag träffade dig och det går inte att förklara hur glad jag var som följde med mamma dit. Du är den bästa och finaste vän som jag har haft. Kommer aldrig glömma allt roligt som vi har gjort med dig, du är den bästa mormor som man har kunnat tänka sig. Du är den finaste som finns, och du var helt fantastisk när du gjorde de finaste balklänningarna som finns. Att vara så sjukt stark som du var när du gjorde det är sjukt beundransvärt. Du är och förblir min bästa vän.



♥ ÄLSKAR DIG MORMOR ♥



Mat

Nu blir det snart mat. Min älskling är och hämtar den det blir kebab rulle ikväll. Gott. Annars ikväll så sak vi bara ta det lungt och mysa. Han jobbar ju imorgon och på torsdag så då blir det bara jag och vovven hemma på kvällarna. Hoppas att ni alla har det fint.


Bra dag.

Min tisdag har varit bra. Gick upp vid tio och åt lite frukost och till det så kollade vi på OTH :) Sedan var det dags att göra sig klar för att åka till helsing´borg och IKEA och väla. Blev lite smått och gott men mest på IKEA lite hyller och sådant fix till lägenheten så jag är nöjd med det :) Sen när vi kom hem så bytade jag och Andreas om för då var det tränings dax. Han skulle till gymmet och jag skulle ut och springa med Zera. Det gick helt oki för att vara första gången jag sprang med henne men hon kommer att bli jätte duktig på att göra det för jag ska börja springa någon gång i veckan nu har jag bestämt mig. Får ju passa på nu innan snön och allt de kommer. Så känner mig faktiskt duktig.

Vad har ni gjort idag ?


Håll käften isf !!!!

Tycker att det är riktigt dåligt att man först börjar säga/berätta en sak och sedan så bara slutara man för att man ångrar sig eller vad man ska säga. Blir bara så sur på att man inte kan fortsätta att berätta en sak. Har man sagt A får man säga B ! Det är bara så. Är det då en sak som man inte vill ska komma vidare så får man ju istället hålla käften rent ut sagt. Det finns inget som är mer störigt än när man börjar säga en sak. Är det för att man inte litar på personen man är på väg att berätta det för så kaa det lika gärna vara.


Detta är en sak som stör mig fruktansvärt mycket. Någon som håller med ?!



Ny dag...


Ny dag och ny vecka. Härligt.

Vad ska denna dagen och denna veckan bjuda på?

Det som redan har hänt denna dagen är att jag gick upp vid halv tio och åt frukost sedan gjorde jag mig klar för att ta en morgon runda med Zera. Riktigt härligt väder att ut och gå i och Zera har blivit mycket bättre på att gå i koppel så nu är det till och med skönt att gå med henne fast att det kommer folk. För innan skulle hon bara dra och ville gå fram till de. Hon är ju rätt så stark oxå så det är de som gjorde det mest jobbigt. men nu har hon blivit så duktig att hon går fint. Men det är ju inte alltid men blir ju bättre och bättre. Så det är ju skönt. Efter att jag hade varot ute med henne så körde jag iväg och jobbade min timma som jag hade idag.

Så nu har jag bara lekt med Zera och kollat på tv. Fast just nu sitter jag ju här och lyssnar på musik. Det som är på är Volbeat. Sjukt bra musik måste jag säga.

Väntar även på att Andreas ska vakna så att  vi kan göra något skoj idag. Blir kanske en tur till väla och IKEA. Den som lever får se. Fick även ett samtal från jobbet och ska jobba 6,5 timmar på fredag så det ska bli helt oki. Sen på kvällen så är det tänkt att vi ska bowla med Caroline och Christoffer på kvällen. Ska även träna med Zera oxå, fast det blir inte på klubben för det är ingen träning denna veckan tyvärr så vi får ta de själva. Andreas och jag hade även tänkt baka bröd till helgen så denna veckan är redan planerad rätt så bra. Känns skönt att man vet vad man ska göra.

Nu hade jag tänkt kolla efter lite nya jobbb för jag vill ju inte städa hela livet. Så ha de nu så bra :)



Mina presenter

Ja u är det så att jag hade tänkt att visa lite vad jag fick när jag fyllde år. Så här kommer lite bilder :)



Detta fick jag av min syster Johanna.



Denna nallen fick jag av min älskade Andreas fick även den här saken nedan..



Det är babyliss icurl :)



Fick en jätte fin klänning av Johanna oxå. Detta är ryggen.



Fick denna underbara klockan av mina underbara föräldrara :)

Fick även blomma, pangar och prenumeration på två tidningar :)

Tack så mycket till alla !

Bättre sent än aldrig, nu ska jag mysa med min hund och kolla på tv !

Ett tag sedan...

Ja du var det ju ett tag sedan sisit igen. Men har haft väldigt mycket som har hänt. Jobbat ganska mycket vilket är bra. Men grymt tråkigt, måste skaffa ett annat jobb. Har även börjat på valpkurs med Zera och det går jätte bra tycker jag. Så jag är nöjd med det.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu så det får vara bra så.


RSS 2.0