Mina fynd

Tänkte vise er mina fynd som jag berättat om.


Mina nya skor. Skopunkten 399 :-


Min nya ring. Gina Tricot 89 :- (Det var 10% på väla, ordinarie pris 99:-)


Mitt super fina armband/klocka. Glitter 100:-


ledig dag.

Idag har jag varit ledig för att de har varit stängt på mitt jobb idag. Så idag har jag tagit de lungt, varit och köpt mina skor som jag hittade igår. De är hur fina som helst. Kan visa er vid ett annat intresse. Kan även visa er mitt fina arbmand som är en klocka oxå å sen köpte jag en ring oxå. Superfint tycker jag. När jag kom hem från familia så tog jag och bytade om å sen cyklade jag och Zera ner till hundklubben som finns här i klippan för att träna lite med Tilla och hennes hund Wilda och även min svärmor och hennes hund Bellis. Sen har de inte hänt så mycket. Är ju ensam hemma, eller jag har ju Zera hemma. Andreas är i karlskrona för han har ju börjat plugga. Han pluggar till Specialist officer. Fast just nu så är han i halmstad och de håller på med en kurs denna veckan nämligen en UGL kurs (Utveckling ledarskap.) Så på fredag så ska hämta Andreas i Ängelholm. Ska bli helt underbart att få träffa honom igen. Han har varit iväg i en vecka nu och de känns som en hel evighet. Nog om de så nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar.

 -Bild från när vi blev tsm. Han är så super fin min älskling. -


Söndag

var ett tag sedan nu igen. Men känner mig inte riktigt taggad för att blogga just nu, ingen insperation känns de som. Men den kommer väl tillbaka snart hoppas jag. Idag har jag iaf varit på Väla och familia. Sen var de hem och byta om för att köra till hästveda för att kolla på fotboll. Jätte skoj, så skoj att jag känner att jag faktiskt tror att jag ska börja träna igen. Känns liksom som att fotboll det är jag. Men vi får se om jag hinner med att göra allt som behövs hinnas med.

Ja nu blev det iaf ett litet inlägg å de är ju alltid något :)


I'm back.

Halloj !

Nu är jag tillbaka igen efter att ha varit iväg i 16 dagar i underbara Karlskrona. Där jag gick in i den gröna världen. Jag gjorde min GU-F utbildning. ( Grund utbildning Frivilliga.) Det var verkigen riktigt skoj och mycket lärorikt. Det är verkligen något som jag tycker att alla ska göra. Det var verkligen en upplevelse. Är så sjukt stolt över de. Det var verkligen sjukt roligt.

Kan berätta lite mer senare för er vad jag fick göra där om det är någon som är nyfiken.

Men ja där fick ni svar på varför jag inte varit inne.

hoppas allt är bra :)


RSS 2.0