jobb.

Ja då ska man jobba heltid nu i 2 veckor.

helg

Helgen har spenderats hemma hos mamma och pappa. Så nu sitter jag hemma i soffan ensam och kollar på film och lyssnar på stormen utanför fönstret.

kan återkomma när jag känner att jag har mer ork.


Fredag

Fredag idag och jag har redan varit ute med Zera en runda och varit på väla en runda oxå. Så nu sitter jag här och ska snart göra mig klar för att gå ut med Zera i regnet, mindre kul ju men de måste ju göras. Sen när vi kommer hem så blir det att duscha och fixa här hemma så att jag kan göra till mamma och pappa. Ska vara där nu i helgen och mysa.

På väla blev det bara ett lite inköp som jag gärna visar er.

Ett jätte fint servett ställ. Supernöjd.slut.

Nu är denna dagen snart slut. Nu ska jag ut med Zera en liten runda och se ifall hon har några behov att göra sen ska vi lägga oss i sängen och mysa.Hallå torsdag.

Som sagt det är torsdag idag och på mitt schema så står de slappe dag med tvätt och mys med Zera. Sen ska här städas lite oxå här hemma hos oss.

Riktigt härligt !

Dag 2.

Idag är det den 2:a dagen på denna veckan och denna dagen är jag ledig. Har kännts riktigt skönt för att jag har inte kännt mig så pigg. Förkyld, ont i halsen, illa mående ont i bröstet när jag andas...

Men de känns bättre nu men inte bra. Ska ta och städa lite nu hade jag tänkt. Sen är det tänkt att jag ska köra till hundklubben och träna lite. Ska bli skoj tycker jag.Bild från idag :)

hel dag...

Dagen idag har varit lång och lite stressig. Men så kan det vara ibland. Har jobbat hela dagen idag det har varit skönt på ett sätt, men jobbigt ändå.

När jobbet var slut var det dax att köra iväg och hämta ett paket och sen ut med Zera på en timmes promenad i kylan. Riktigt skönt och mysigt. Får en sån julig känsla när jag var ute och gick. Vi gick förbi stationen så var det jul pyntat. Så hilma fint med lamper och allt juligt.

Nu hade jag och Zera täkt att lägga oss och sova. Ska även prata lite med andreas innan vi sover.


Min lilla Zera dagen hon blev våran. Här tillsammans med sin syster som tyvärr är död... Och kite av mamma Tilla :)

111115

Hej på er alla där ute.

Nu har det hunnit bli november och lite små kyligt ute. Riktigt härligt tycker jag att det är det blir liksom lite mysigare på något sätt tycker jag.

Denna dagen har varit lungt och skönt. Sovit länge (07.45 länge för mig nuförtiden då jag brukar gå upp rätt tidigt.)
myst med Zera, rastat Zera en liten sväng, Varit hos tandläkaren, städat i Zeras skåp, varit och jobbat i 2 timmar, och nu ska jag ut med Zera igen.

Sen får vi se vad som händer när vi kommer hem. Ska ju iaf kära och träna agillity med Zera sen.

seg dag...

Denna dagen har varit riktigt seg efter att klockan var 5. Sedan har tiden gått så sjukt sakta att jag börjar må lite illa av att bara slappa. Så nu ska jag kolla klart på tv och sen städa toan för att känna mig duktig så jag kan sova.

Slapp måndag

Måndag idag och en riktigt seg sådan. Har mest legat hemma och myst med Zera för utom typ 1,5 timme då vi var ute och gick. så nu sitter jag i soffa och ska snart hoppa på cyklen och cykla bort till jobbet för att jobba 1 timme och 15 min. Sen blir det hem och byta om för att sen köra till hundklubben och träna med Zera.


Zera och hennes nya halsband :)

111105

Igår så beställde jag och Andreas nya mobiler. Iphone 4s som kommer inom 2 vecker. Super skoj.

Nu ikväll så ska vi bort till Andreas föräldrar och kolla på film. Ska bli trevligt. Imorgon är det dax för tjh träning igen, spår special så får se hur de går :)

RSS 2.0