18.17

Just nu känns allt jätte jobbigt och man blir orolig om hur allt kommer att bli nu. Jag menar nu när jag snart inte jobbar längre. Har suttit vid datan både igår och idag och kollat efter jobb som jag har tänkt söka. Så de ska jag göra imorgon. Vi får hoppas att det är någon a de som jag söker som hör av sig för jag kommer inte att orka med att vara utan jobb någon längre tid nu. Jag menar att jag tycker att jag har varit de tillräkligt i mitt liv. Iaf inom de närmaste 20 åren. Så nu gäller det bara att hålla tummarna så att det kan bli en hund i höst. Gick in och kollade på deras sida (de som vi har tänkt köpa hunden av.) Tiken som ska ha valpar ska paras nu nästa vecka alltså vecka 20. Så det ska bli roligt om det nu kommer att bli av. Valparna är liksom leverans klara vecka 37 alltså den veckan som jag fyller år så de hade varit en toppen bra present.

Så nu hoppas jag verkligen att det kommer ett jobb till mig. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag fått ett jobb som jag verkligen trivs med och känner mig välkommen.lördag....

Nu var det ett tag sedan ingen men det blir lätt så. Men har inte något internet hemma i klippan så då är det svårt att blogga. tyvärr.

Nu sitter jag hemma i Vanneberga och tycker synd om mig. Har ont i halsen, de är riktgit jobbigt men vad ska man göra?..

Idag har jag jobbat och det gick väl helt oki tycker jag. Förutom en sak som är ganska jobbig och sjukt tråkigt. en sådan sak som man blir riktigt förbannad på. Jag fick veta idag att de inte vill ha mig kvar på jobbet och fick sparken. Ska sluta den 31 maj. Jätte tråkigt tycker jag och det var en riktigt dålig anleding. Men de skriver jag inte här. Men nu vet ni ju iaf att jag inte har något jobb snart. Men jag söker nya jobb. Så vi får väl hoppas att jag hittar något.

ha de bra, nu orkar jag inte skriva mer.

Söndag 2/5

Söndag idag och solen skiner utanför fönstert och jag står inne. Jag håller på att packa eller försöker rättare sagt. Ska packa de sista sakerna som ajg ska flytta med mig. Kan väl säga att jag har flyttat nu även fast jag har lite saker kvar hemma. Så nu i veckan som kommer så är det tänkt att jag och Andreas ska skaffa internet. Vilket är bra, så ajg kan hålla er uppdaterade om vad som händer. Jag ska även adress ändra i veckan som kommer. Det känns skönt att kunna flytta, känner sig vuxen nu. Men det känns som att jag sviker mina föräldrar eller iaf mamma. Jag får vibbar av att hon inte vill att jag ska flytta. Men så är det kanske att vara mamma. Men det kommer att bli bra de här. Jag lovar dig mamma att jag ska bli bättre på att ringa och sådär. Kommer även vara hemma en del. Så ni kommer inte att slippa mig, jag ska vara här hemma mins 1 gång i veckan har jag bestämt. Nej nu ska jag fortsätta med att fixa lite på mitt rum innan jag ska åka hem till klippan.

Ska ta tåget härifrån vid 2 är det tänkt. Så ska fixa lite nu och sen ska jag gå ut och leta rätt på min katt och kela lite med honom.

 Ha en fin söndag nu :)


21.52

Igår var det valborg och jag jobbade på dagen och det gick faktiskt bra tycker jag. Kännde mig duktig. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem. Där jag bytade om och hjälpte till att fixa de vi skulle ha med oss. Sedan gick vi och satt oss i bilen och åkte till Östanå där vi grillade tillsammans med Micke och Annelie. Det var väldigt trevligt. Det var fixat med raketer och de ahde även kört dit 2 karuseller så det var roligt. Det var en hel del folk som var där och kollade och umgicks. Fast vi satt för oss själva och hade de trevligt. Så jag kan säga att min valborg var mycket lyckad. Men saknade Andreas som jobbade. Duktig är ahn min prins ♥

Dagen idag har tillbrigats i Burlöv på Burlöv center men även i simhallen. Julia har tävlat idag så vi åkte ner och kollade på henne. Dagen har varit trevlig tycker jag. Nu ligger jag på sängen och kollar på film och tänker på min  Andreas som är duktig och jobbar.

Ligger även och tänker på hur allt kommer att bli om det blir som jag vill att det ska bli. Det är bara allmäna saker jag tänker på som hur kommer det gå för mig med mitt jobb, kommer jag få förlängt eller får jag hitta ett nytt jobb. Hur kommer det bli för Andreas kommer han komma in på utbildningen. Kommer allt vara bra till hösten så vi kan skaffa oss en hund som vi längtar efter. Livet är ett enda väntande och man kan nästan aldrig vara säker på något. Det är så sjukt jobbigt. Men vi får hoppas att det löser sig. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

 


RSS 2.0