Dax....

Idag är de dax att börjar packa och fixa inför fredag då jag åker iväg i 16 dagar till karlskrona för att göra min GU-F (militära grundutbildning.) Ska blir roligt och spännande. Det blir helt klart en upplevelse som kommer vara super skoj.

Nu ska jag kolla vad jag ska packa med mig :)


LoVe






Utan er hade jag inte orkat <3



bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1425274/lovefia?claim=rdbw94bznrp">Följ min blogg med Bloglovin</a>

......

Känner mig vilsen och ledsen.
Men vet inte varför.





Måndag 25 juli

Hallå ja !

Idag är de måndag men de känns som en söndag. Vet inte riktigt varför de gör de men de gör de bara. Dagen idag har ändå gått ganska snabbt faktiskt. Har varit ute och gått en lång runda med Zera i förmiddags sen var de hem och äta en macka sen gick vi upp till Robin och Tillas lägenhet för att kolla hur den har blivit och Andreas skulle hjälpa till att bära upp deras soffa. Sen åkte vi med de och handlade lite för att se åka hem till Andreas föräldrar för Andreas skulle hjälpa till och skruva ner Tillas säng och bära ut lite saker från hennes rum. Sen gick vi hem till oss. Närvi kom hem så kollade vi på film och fikade sen stack jag och Zera ut och sprang. Gick faktiskt toppen bra även om jag är förkyld och inte sprungit på 1 vecka. När de var gjort så var de duschen som gällde för min del å sen fixa maten som är i ugnen nu. Så denna dagen har varit bra.

Dagens mat blir kyckling låda. Super duper gott :)






bild på mig och Zera från i vintras


Avreagerar mig lite.

Vissa folk kan ju fan ta och gräva ner sig eller något sådant. För nu är jag så jävla trött på detta tramset.

Pratar om ett par kompisar som vi skulle träffat idag men de blev ju inte med de som vanligt. Andreas pratade med en av de vi skulle träffat nu idag. De bestämde att vi skulle göra något denna helgen eftersom de var ett bra tag sedan vi träffasdes. Så nu i onsdags så bestämde vi att vi skulle ses idag. Men att vi skulle höras närmare. Men de blev ju inget. Så jävla trött på de. Så de ska bli skönt att ni ska flytta iväg nu. För då kan ni ju ha de så bra där för jag och Andreas klarar oss jävligt bra utan er!!

Tycker att de är så sjukt dåligt att man bestämmer att man ska göra något och sen inte höra av sig. Å sen att man har mage att säga till Andreas att han aldrig hör av sig. Men de gör han! Det är du som aldrig hör av dig tillbaka ditt jävla as !

 

(Var bara tvungen att avreagera mig lite..)


Hallå ja !

Lördag kväll och vi sitter och kollar på Sune sommar. Det är en riktig klassiker. Känns skönt att bara sitta inne och kolla på tv när det är sånt här skit väder ute. Det har verkligen inte varit en dunder sommar. Känns som att allt bara regnar bort. Riktigt tråkigt.

Denna dagen har tillbringats i skogen med hundarna och sen efter de blev de en tur till höganäs till lager 157. Köpte ett par jeans, body butter med jordgubbs doft och en jätte söt och fin bebis body :)

Vill ni att jag visar er så får ni gärna säga till :)

Ja de var lite om hur min dag varit. Hur har ni haft de ?


 


tummen ner.

Min energi är som bort blåst. Jag som skulle behöva ut och springa idag. Men känner mig inte alls pigg. Så sjukt ont i min magen. Så nu blir de bara att ta de lungt och vila resten av dagen.


inte ok !

Detta ska vara hög sommar. Tycker inte de känns som de riktigt. Tycker de är alldeles för lite sol och ingen värme. Vi har idag haft 15-19 grader och regn.

Hur har ni de? Har ni något fint väder. ?



Vill ha sol och värme så man kan vara ute och njuta :)
(Zac på bilden.)


lite bilder.

Tänkte lägga in lite bilder från när vi var och cyklade dressin idag.


Väntar att få lyfta på de på spåret...



Robin, Tilla och Martin



Älskling gör några konster



Han har iaf skoj och vi andra hade roligt åt honom



Det är en fin natur man cyklar i.

Orkar inte lägga in mer bilder idag, datan är riktigt seg.


utflykt.....

Varit och cyklat dressin idag. Bilder kommer upp senare under dagen. Så nu blir de att fixa lite här hemma kolla vad som ska handlas till maten och sen ut å springa. Funderar på att ta 3 kms rundan idag. Men de får vi se. Annars blir de bara 2 km. Men Andreas ska kanske med och Zera så då blir de 3an.


varför !?

Nu börjar jag bli lite trött på blogg.se. De har strulat typ hela veckan så därför de inte har blivit någon uppdatering. Får hoppas att de fixat sig nu. De är ju inte så skoj att de strular och inte går att ladda upp.

Men men. Kan berätta lite kortfattat vad jag har gjort denna veckan. Har tränat, badat, solat, varit på rea, och njutit av att min underbara Andreas har semester så att jag kan få vara med honom. Har även fixat lite saker in för när jag ska göra min GU-F (grund utbilding.)


Nu ska jag gå och sova.


Jag börjar på måndag...

Ja idag har jag äntligen tagit mig i kragen att börja träna igen. Har varit ute och sprungit/gått 3 km idag. Gjorde de på ca 30 min så jag är jätte nöjd över att jag äntligen har börjat.(Har inte varit ute och sprungit på ca 1 år.) Plus att jag avrit ute på två runder med Zera en lång och en lite kortare. På den långa rundan så tog jag även på mig mina ankel vikter som är på 2 kg på varje. Så nu känner jag mig duktig. Annars så har de inte hänt så mycket. Har väl mest bara varit lungt.

Så nu sitter jag här och är sjukt uttråkad och inte ett dugg trött, riktigt störigt tycker jag. Får väl se vad som händer imorgon. För nu är ju både jag och Andreas lediga.


Old Photo


som de ska..

Heej ! Nu är allt som de ska vara. Nu är ju min älskling hemma igen så skönt är de. Så idag har vi varit och spårat i skogen med Zera, de gick helt oki tycker jag hon går rätt ocå så där och markerar apporterna men hon tar inte de. Men de får vi träna på här hemma. Fast de behöver inte ta de bara de markerar de så att föraren ser de. Sen har jag och Andreas varit på City gross en sväng oxå. Å nu är vi bara hemma  och fixar lite.


De är ingen vanlig dag..

Det är ingen vanlig dag för de är Mau och Zacs födelsedag. Grattis på födelsedagen älskade pojkar. Älskar er super mycket ni är helt klart de bästa kissarna som finns ♥

Idag blir ni 13 år gammla. Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. Ni är så hilma fina och goa mina underbara vänner !



Min älskade Zac och super söta lilla Julia ♥


Lilla söta Mau. ♥


Man kan ju inte bli sötare !!


Jag och min bästa vän ever !!
(Datumet stämmer inte, men tror året gör de.)


Finns ingen finare än du ♥


Underbara lilla Mau !



Garttis killar ni är bäst ! Utan er hade jag inte varit den jag är idag. Ni är så mycket glädje !


Bra start på dagen.

Hallå ja ! Detta har varit en toppen bara dag hittills. Har hunnit med en hel del redan. Dagen började med att telefonen ringde och det var Andreas som ringde. Blev så hilma glad och blev super pigg. Har ju inte pratat med honom sedan i måndags morse 07.10 så de var skönt att får prata lite med honom igen. Sen låg jag och Zera kvar i sängen ett tag till och kelade. Sen var de upp och fixa mat till henne och sen gick jag in i duschen sen klädde jag mig och åt sen frukost för att sen platta håret. Sen in i sovrummet för att byta lakan men tog bara av de som var på för att sen gå ut med Zera. Blev en runda på typ 45 min riktigt skönt var de. Sen när vi kom hem så var de dax för något som Zera inte är ett jätte stort fan av. Nämligen att klippa klorna. Hon blir som en hal ål då. Men idag så skärpte hon sig när jag sa att då blir de inget kyckling ben när vi är klara och då slutade hon tramsa och var jätte duktigt. Tyckte de var rätt roligt, som att hon attade att de var allvar. Ja så nu sitter jag här och lyssnar lite på musik. Närmare bestämmt JLT (John Lindberg Trio.) Ska snart dra ett varv med dammsugaren och diska de som är sen blir de att lägga på lackan i sängen.

 

Så jag är väldigt nöjd med att jag gjort så mycket redan idag.


Ny favorit i min garderob. Mina nya shorts som jag köpte igår.


RSS 2.0