Andreas Lindberg du är så sjukt underbar du får mig alltid på bra humör. Du är min stora kärlek

  


trevligt

Nu sitter jag här i köket och har nyss fikat lite. Det var gott efter att ha varit ute och skottat lite snö. Så när man kom in var man lite frusen men ändå varm. Så jag gjorde lite Cappuccino varmt och gott.

Sitter i köket med Johanna som är hemma hos oss nu. Det är trevligt, tycker ajg. Det känns som att vi kommer bättre överens nu när hon har flyttat. Men de kan ju vara för att vi inte träffas så mycket som vi ändå gjorde när hon bodde hemma. Men snart så ses vi inte så mycket om jag flyttar. Vilket jag har planerat att göra i början av mars. Men måste berätta det för mina föräldrar. Men vet inte riktigt hur eller vad jag ska säga. Vill ju inte att de ska bli arga på mig. men De tror jag inte att de blir. För jag har ju jobb och jag är ju faktiskt gammal nog för att kunna flytta. Det blir lättare för mig än det är för Johanna eftersom att hon får betala allt själv. Jag har ju ändå någon att dela allt med. Men det blir nog bra. Ska försöka berätta det idag. Känndes inte som det var tillfälle för att göra de igår.


Jag vill, jag vill.

Imorgon börjar allvaret. Jag börjar jobba Äntligen. Det ska bli jätte roligt och otroligt härligt. Jag längtar jätte mycket fast är också nervös och jag kommer säkert bli ännu mer nervös. Men det ska säkert gå bra tror jag. Man får ju ha huvudet med sig hela tiden så att de går snabbare att lära sig sakerna som ska göras. Jag tycker att detta är jätte spännande. Det är knappt så att jag har fattat de ännu. Jag menar ajg har ju varit arbetslös sedan jag tog studenten och de är ju typ 1,5 år sedan. Men jag tycker att det känns som att jag har mognat jätte mycket de senaste året och då har jag inte haft något särskilt så nu tror jag att jag kommer mogna ännu mer nu när ajg har fått ett jobb och ska ut i arbetslivet. Jag vill ha måndag nu ! Börjar kl 09.00 imorgon ska bli skoj fast att jag får gå upp tidigt. Men de gillar jag.

Ha de fint.


10.40

Lördag förmiddag idag. Vet inte riktigt vad som händer idag mer än att mamma och jag ska kolla på let's dance som börjar om typ 1 timme. Annars vet jag inte vad som händer idag blir nog en lungn dag tor jag.
Men den som lever får ju se vad som händer.

Ska berätta för mina föräldrar att jag har tänkt flytta till Andreas. Ska bli riktigt skönt att göra det. Det spelar ingen roll vart jag än bor ifall jag bor här hemma eller om jag bor hos Andreas. För det skilljer typ bara 10 min som jag måste åka tidigare. Så det är en sak som jag ska avklara idag så vi får hoppas att det bllir glada miner.

Ni får ha de så bra så länge :) 


snösnösnö.
Nu har man nyss duschat och ska ta på sig lite kläder. Blir jeans och sågon varm tröja. Nu har det börjat snöa här, jätte roligt eller inte. Tycker att denna vintern har varit lång och väldigt kall. Men vad ska man göra åt de? Kan inte göra något åt de. Så de är bara att ta de som det är. Det är ju roligt för alla barn som kan åka pulka  och sådär. De har ju varma kläder som de kan ta på sig. Det är ju inte så jätte vanligt att en vuxen tar på sig en overall och går ut och leker i snön. Tycker att det är jätte fint att titta på naturen när det ligger ny fallen snö på träden. Så himla sagolikt. Ja de skulle iaf bli snö storm idag så skönt att man inte ska köra till Andreas utan åka tåg.  Nej nu måsta jag göra mig kalr. ska åta in till stan om en timme. Ha de jätte bra så hörs vi :)


nattinatti.

 Nu säger ja god natt. För nu hade iaf jag tänkt sova :)


jaha.

Sitter och funderar på vad jag ska packa ner för kläder. Ska åka till Andreas imorgon funderar i fall jag ska ta något av de nya som jag köpte igår. Tycker alltid att det är lika svårt att bestäma de i förväg. För de man känner för när man packar ner de vet man ju inte om man vill ha om typ 2 dagar. Men de blir nog ett par jeans lite tröjer och någon kjol. Det är ju så himla kallt ute så man vet ju inte alls hur man ska täka heller. Om man ska göra något eller så. Men de får väl gå bar ändå, spelar inte så jätte stor roll. Jag är ju snygg i allt ;) Eller hur var de nu. hahaha. Tänkte att ajg sulle packa nu i kväll för att slippa göra de imorgon. Smart av mig va?

Ska bli härligt att få vara med Andreas igen, har inte träffat honom sedan i fredags så jag saknar honom jätte mycket. Är så himla lycklig att jag har honom. Jag älskar honom mer och mer för varje dag. Finns ingen som honom. Han är mitt ljus i mörkret. Är så sjukt glad för han ger mig viljan att kämpa och orka. Finns inte inte ord för att beskriva hur underbar och fin han är ! Älskar han så sjukt mycket och kommer alltid att göra det.

Det är du och jag mot världen älskling ♥26/1-10

Min dag idag ser ut såhär. Ska göra mig klar och köra till stan, får upp på arbetsförmedlingen och berätta att jag har fått jobb så mina dagar pausas. Så de hade jag tänkt göra sedan får jag köra hem igen för att sedan ner till vårdcentarlen och kolla min astma. Så denna dagen blir lite fixar dag.

Dagen igår var det ju tänkt att jag skulle ner till malmö och söka jobb men på vägen ner så fick jag ett samtal som ändrade allt, jag fick ett över jobb på Cheapy. Jag blev så sjukt glad över att äntligen ha lyckats. När jag ringde och berättade de för min familj så rann tårarna bara. Det var som en stor sten bara föll och jag blev flera kilon lättare. Så himla härligt jag längtar så himla mycket till på måndag för då börjar jag jobba !!! 

Jag är bäst, så är det bara !

Nej nu ska jag göra mig klar för att köra till stan. Ha de kanon bra !


 Mitt jobb !


Äntligen.

Jaaaa !

Jag har fått jobb, är världens gladaste. Så jävla roligt är det. Börjar på måndag så de ska nog gå bra :)
Skriver mer senare.


helgen.

Denna helgen så har jag varit hemma kom hem vid 7 tiden i fredags kväll hade varit hos Andreas. Kollade på handbollen med Julia sedan åt vi lite mat, efter det så kollade vi på lets dance. Det var trevligt att ha en kväll med familjen när det är lungt och inte massa bråk.

Lördagen så åkte vi in till stan Julia skulle tävla så vi släppte av henne vid simhallen sedan gick vi på stan först var de bara mamma och jag sedan kom pappa och även Johanna. Det blev lite handlat, bland annat : armband, örhänge, strumpbyxor, present till Tilla och en väska. När vi var klara så körde vi hem och släppte av pappa sedan körde vi vidare till Kristianstad Johanna skulle köpa skor och sedan skulle hon ha 100 kroner för hon hade betalat 100 kroner för mycket när hon hade köpt en dammsugare så de fixade vi sedan hem. När vi kom hem så gjorde jag inte så jätte mycket hade så sjukt ont i huvudet så jag trodde jag skulle kräka. Så jag låg på/i sägnen hela kvällen nästan. Jag var hemma själv hela kvällen ganska skönt när man kännde sig så som jag gjorde. Mamma, pappa och Julia var iväg och bowlade med Familjen Anka (Andersson).


Min söndag har varit lungt gick upp käkade frukost körde Julia till stan sen hem satt lite vid pappas data och skickade över lite av mina bilder som jag hade på en hårddisk sedan spelade jag lite wii och körde och hämtade Julia senare. Annars så ahr jag fixat på mitt rum, dammsugat och hjälpt mamma. 

Just nu så gör jag inte så jätte mycket sitter och tänker hur jag ska lägga upp mig dag imorgon. Ska in till stan och fixa lite saker sedan ner till Malmö och söka jobb och sedan hade jag tänkt gå lite på stan så nu sitter jag och kollar lite vad jag ska köpa. Men vi får se hur det blir med det. Ska snart gå och lägga mig också och prata med Andreas som jobbar. Han är bäst min prins !

Ha de underbart <3Kärlek, underbara kärlek .

Idag så har Andreas och jag 2 år och 1 månad.
 Det är helt sjukt vad tiden går fort.
Älskar dig mest av allt. Finns ingen som dig, du gör mig super lycklig.

Alltid du och jag hjärtat -,-'-@


Kärlek


Underbar vecka .

Nu den veckan som har gått så ahr jag varit med Andreas hela veckan. Det är så sjukt skönt när man kan känna att man bara har varandra att tänka på. har varit riktigt mysigt. Han jobbade bara 2 nätter så jag fick var ensam lite men fick ju klara mig ändå.

Vad jag har gjort annars den gångna veckan är att jag var på en grupp intervju för Mc donald's i måndags det gick bra där blev kallad till en enskild intervju som var idag och det kändes helt oki tycker jag. Får bara hålla tummarna för att de går bra. Annars så har de inte hänt så jätte mycket, Jag blev lite sjuk och hade typ ingen röst i ca 3 dagar. Eller jag hade en väldigt hes röst. Var planerat att jag skulle på intervju i örkeljunga på torsdagen men hon som skulle hålla i intervjun var sjuk så det blev inget då.

Annars så har jag och Andreas varit på Ikea coh väla i fredagen sen körde vi till Ängelholm och köpte några muggar som Andreas hade sett när ahn jobbade. På kvällen så var vi hemma hos Andreas föräldrar.

igår så gjorde vi inte så jätte mycket var  och handlade lite lagade jätte god mat och kollade på film hela kvällen. En riktigt underbar och mysig lördag.

Idag så var det bestämt att vi skulle hem till mig så vi körde vid 12 tiden och när vi kom hem så fikade vi lite med mamma, pappa och johanna sen skulle de iväg och dansa. Då fixade jag och Andreas eld i kaminen och sedan gick vi upp och spelade wii. Vid halv 4 tiden så körde jag till Mc donalds för intervju och då körde Andreas också, han körde hem Johanna och sedan hemåt. 

När jag kom hem så fixade mamma mat till oss, Jag berättade hurt jag tyckte att det gick idag och sen åt vi. Och nu är vi här.


Tack för en underbar vecka Älskade Andreas du är bäst <3


Nu hade jag tänkt kolla på en film:)
Ha de fint <3


00.46

Ligger i min säng och ska sova hade jag tänkt men först blir de ett litet blogg inlägg. Det var ju ett tag sedan jag skrev men det har inte hänt så jätte mycket ändå. Det har hunnit bli nytt år bland annat och det har blivit riktig vinter här nere hos oss. Tycker att det är skönt och väldigt fint med all snö. Det som är dåligt med detta är att jag inte har någon tjock vinter jacka men det får gå ändå. Var inne i Kristianstad härom dagen och kollade efter jacka men det blev ingen för att ajg tyckte det var för dyrt. Jag har ju inte så jätte mycket pengar att röra mig med. Jag får ca 3 000 i månaden och det ska ju räcka till mycket. Jag har också bestämt mig för att spara 500 kroner i månaden för att jag och Andreas ska kunna köpa hund. En ska som jag tycker är rolig är att ajg ska på 2 st arbets intervjuer nästa vecka så man får ju hålla tummarna för det. Är riktigt trött på att vara arbetslös. Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa och de får man ju hoppas på att de gillar.

Det känns liksom soma tt man kan gå vidare i livet om jag får ett jobb. Just nu så tycker jag att allt känns som ett lång lov. Man gör ju inte så jätte mycket. Får jag jobb så öppnar det flera dörrar, dels så kan jag flytta hemifrån, Och man får känna på det riktiga vuxen livet. Man behöver inte tänka vad ska jag göra idag då när man vaknar. För har man ett jobb så vet man att man ska jobba.


Nu hade jag tänkt sova, klockan är ju mycket. Imorgon ska jag åka till Andreas och de ska bli mycket härligt. Är så sjukt lycklig med honom. Han gör mig hel och jag kan inte leva utan honom.

Ha de så fint och god natt på er <3

15.57

Har riktigt tråkigt idag.


RSS 2.0