Sista dagen på detta året :)

Idag är det sista dagen på detta året. Detta året har gått riktigt fort. Det har hänt mycket detta året både bra och dåliga saker. Så nu blickar vi framåt och ser fram emot allt som kan hända. Det kan bli ett lovande år eller oxå kan de bli katastrof.

Nu ska vi iväg och handla och fixa lite inför ikväll. Blir inget särskilt ska hem till Andreas föräldrar och spela spel. Får se hur de blir...

Gott nytt år till er alla <3


God natt

Nu ligger jag i sängen ska snart sova, jobb imorgon igen. Härligt sen är de jul för mig. Tänkte mest bara visa att jag lever, varit dålig på att blogga nu igen. Men tiden räcker inte till allt tyvärr. Ikväll har jag iaf hunnit med att träna med zera vilket var riktigt skönt.

God natt på er !


Lördag

Lördag idag och 2 veckor till julafton. Känns lite konstigt för jag har ingen riktig julkänsla. Den kommer får vi hoppas... Idag har vi varit iväg och träffat en kompis och hennes hund Lova så Zera har fått leka med sin bästis. Så nu är vi hemma igen med en trött hund. Alltid lika roligt att se på när de leker. De leker så himla fint och inget bråk eller något så de är skönt. Ja de var de vi hunnit med än så länge dagen har ju bara börjat... Om inläggen är lite konstiga kan de bero på att jag mobil bloggar och inte riktigt lärt mig de :)


Tänkte också bjuda på en av mina favorit bilder på Zera just nu som jag fixat till..


Lördag


O'boy

Onsdag mitt i veckan var det här. Denna dagen kommer att tillbringas på jobbet från 9.00-17.45 sen är det hem och ut med Zera för en promenad för henne och mig själv. Just nu så sitter jag i köket och dricker varm o'boy med grädde i. Underbart när man är förkyld och behöver något värmande. (Har mobil bloggat någon gång för att testa de men bilderna vill ju inte komma med.. Tradigt...) Tänkte mest bara önska er en trevlig dag !

Måndag = slut i huvudet

Låter rubriken tala. Varit rena rama cirkusen på jobbet och jag är helt slut i huvudet och kroppen. Ska ut med zera om ett tag. Ska bil skönt att gå ut.


Lördag

Lördag idag och det är världens tråkigaste väder ute. Super trist men vi har iaf varit ute med zera en runda. Då nu ska vi snart iväg och handla lite och ha en mysig hemma dag. Tycker iaf att de är super skönt med helg. Förutom min dumma förkylning helt slut i huvudet. Imorgon ska jag iaf ner på hundförar möte på revinge. Ska bli trevligt att höra de nya reglerna och allt som ska ske. Ja de var iaf lite om min helg kan även berätta att denna veckan med jobb har varit bra har varit mycket jobb vilket ger bra med pengar.                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ja ni får ha en super fin lördag hur ni än spenderar den . Karm

RSS 2.0