no words...

Blogg torka. Vet inte vad jag ska skriva om och känner inte någon insperation just nu. Är ju rätt mycket jobb och träning med Zera. Så de är ju inte så mycket att skriva om.

får ju börja...

Idag har jag gjort något jag borde ha gjort för längesen men inte tänkt på. I en av våra gardrober här hemma så har vi haft en kamera stativ liggandes ett riktigt bra tag. Över 1 år minst iaf, så de får vi ju börja att använda. Så de ska bli spännande.


Älskar mins systrar <3 Johanna och Julia <3

Ny dag...

Då var de måndag igen och arbetsveckan har börjat med att jag har jobbat hela dagen. 9-17.30 riktigt härligt att jobba. Imorgon blir de jobb igen och sen ska vi på agillity träning på kvällen jag och Zera. Super skoj är de. Sen händer de lite saker lite andra saker på onsdag som jag inte kommer att ta upp förens de är gjort. Så då blir ni lite nyfikna nu va ? :P


Kan även berätta för er att helgen har varit trevlig men den gick alldeles för snabbt. Men underbart att få träffa Andreas igen. Så nu längtar jag tills fredag då han kkommer hem igen :) Då har vi planerat lite vad vi ska göra i helgen.

Ja där fick ni lite uppdatering om vad som har hänt och ska hända.

Lovar er ett litet inlägg om min och Zeras present som vi fick av Andreas nu när han var iväg.


Nu blir de en lungn kväll innan de är dax för sängen och en efterlängtad sömn känns de som. Har haft ont i huvudet från och till hela dagen.Ungefär så här känns mitt liv just nu. Lite rörigt, men fy så bra de blir när allt är klart :)

...

Jag vill oxå !

äntligen.

Nu är Andreas hemma igen och de är så sjukt underbart. Ska verkligen njuta nu när han är hemma så om ni undrar varför jag är från varande.Kärlek

Onsdags kväll

Ja då har jag fått allt gjort idga som jag skulle. Men de bliv ingen tur ut till Jasmine. Så då kom Martin upp till mig och Zera. Han tog oxå med sig Bellis så nu sitter vi i soffan och kollar på tv, närmare bestämt bonde söker fru. Känns lagom onsdags avslut.

Imorgon så blir de jobb och sen hem ut med Zera och sen ner till stationen och möta min älskling som äntligen kommer hem imorgon. Ska bli så underbart att få vara med Andreas igen.
Mina älsklingar ♥

111005

Då var de onsdag igen. Å jag är ledig idag så det blir en lungn dag idag. Men har lite saker inplanerade. Ska klippa mig idag, ner till kommun huset och prata lite med de och sen i eftermiddag/kväll ska vi till Jasmine så Zera och Lova får leka av sig lite. Men det sist nämda är inte riktigt 100 ännu. Utan vi får se hur de blir. Annars ska ju de dagliga sysslorna göras.

De var lite om hur min dag kommer att se ut.

God kväll.

Ja då var det kväll igen. Vilket könns riktigt skönt efter denna dagen. Den har ju inte varit den bästa. Efter som att jag har mått skit hela eftermiddagen men blev bättre nu ikväll så de är ju skönt. Så min efter middag har inte varit så rolig. Låg och sov i soffan i ca 2 timmar innan jag orkade göra något, men huvudvärken värgade släppa och den släppte lagon tills jag kom hem med Zera efter vi hade varit ute och gått. Men att jag mår dåligt känns de som att jag börjar bli vann. Var likadant hela förra veckan med illa mående, ont i huvudet och grymt trött. Men de beror ju mycket på att jag sovit dåligt, iaf vad jag kan komma på annars vet jag inte vad de är.

Men nu i kväll var de ju dax för agillity träning och de gick toppen bra förutom att Zera sprang och lekte med en annan hund som oxå går kursen men de var ju hon som hade den andra hunders fel. Eftersom att hon är världens segaste på att koppla sin hund. Men jag är inte besviken på Zera för de, tycker att hon skötte sig bra ändå. Mycket nytt och lära sig ju.

Nu hade jag tänkt att lägga mig och sova. Får hoppas att denna natten blir bättre med sömn.

Så god natt på er :)Bild på när jag tränade själv med Zera 1/9.

4/10-11

Tisadag idag och jag har redan varit och jobbat 5 timmar och varit hemma i ca 1 timme då jag fixat mat och ätit. Så nu sitter jag i soffan och tar de lite lungt innan de är dax att ut med Zera på en lång runda. Får se vart de bär av.
Annars idag blir det att dammsuga och diska för att senare idag eller i kväll rättare sagt då är de dax för agillity träning med Zera. Ska bli kul och se vad vi ska göra ikväll.


Finaste Zera ♥

Måndag kväll..

Ja då sitter jag här i soffan i min ensamhet, inte ens Zera vill lilla här inne och hålla mig sällskap. Så nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att Andreas kanske kan få tid att ringa mig. Han befinner sig i Portugal och är lite halv sjuk. Så får ju hoppas att han blir bättre och att han kommer bli bättre tills han kommer hem. Längtar som en tok efter honom.

Annars har dagen varit väldigt slapp och har inte gjort så jätte mycket, fixat lite här hemma och sånt som ska göras i vardagen. Så de känns skönt att de har varit en lungn dag men just nu så har jag sjukt ont i huvudet så vet inte vad jag ska göra. Men men blir ju sängen om ett par timmar och ladda inför morgondagen då de är jobb igen :)♥ Andreas ♥


Datan lagad :)

Nu är jag tillbaka igen. Har inte haft någon data på typ 1 månad så har inte kunnat blogga. Men nu har min pappa fixat den till mig så nu är jag tillbaka i matchen igen.

Nu under tiden jag inte haft något data så har dagarana varit som vanligt ändå så ni har inte missat jätte mycket.
Har jobbar en hel del och tränat med Zera. Sen har vi ju klart allt de tråkiga som hushållssysslor som oxå har blivit gjorda. En sak som ni har missat är att Andreas inte är hemma, han och hans kadett vänner är iväg och seglar och de har de varit i 20 dagar nu. De seglar på en gammal segelbåt. Är ni nyfikna på vad de har gjort under seglingen så är de bara att klicka in på http://gladanochfalken.se där kan ni läsa och kolla på bilder.

Idag så är jag ledig och jag ska fixa lite här hemma, rasta Zera och ska även ner och hämta min svärmor hos vårdcentralen om ett tag. Ja så skoj ska jag ha de på min lediga dag. Riktigt skönt att de bara blir en lungn dag eftersom denna natten har varit super dålig. Sov hamma hos mamma och pappa i natt fö de var sjukt dimmigt igår kväll så jag stannade där i natt.

Ja de var lite om vad som hänt och ska hända idag. Men kommer att komma fler inlägg senare nu när jag har min data igen.

Hoppas att ni får en fin måndag och en kanon start på veckan :)

RSS 2.0