Bilder...

Tänkte lägga in lite bilder på bloggen nu. Ska lägga in bilder från i fredags när vi var hemma hos mamma och pappa när farmor och Krister var där. Ska lägga in lite bilder på Zera och hennes presenter oxå :)




Min syster Johanna och min pappa.


Jag och min underbara katt Zac

 


Zera och Johanna


Zera


Krister, Farmor och lite av Pappa


Pappa och Farmor


Julia och Andreas


Min kusin kom en runda oxå och han hade med sig hund så han och Zera fick leka lite.


Flex :)


Zera och Flex


Bus


Zera och hennes presenter


Underbara hund ♥


Tycker denna bilden är ur gullig. Hon ser ju ut som en valp oxå.

Nu får de räcka med bilder för idag. Ska snart iväg och träna.

 


Andra juni....

Nu vill jag att det ska bli den 2:a juni. För då ska vi på valp träff. Ser verkligen fram emot de. Det ska bli hur trevligt som helst att få se och träffa Zeras syskon och deras ägare. Hoppas bara att alla kommer. Men det kommer nog att gå super snabbt bara man har massa att göra :)
Ska bli kul att se hur de reagerar mot varandra.


Blid från dagen då vi hämtad hem våran prinsessa. Här ligger Zera med syster Ritzie. (som tyvärr inte kommer att delta, för mon finns tyvärr inte med oss här i livet längre.)

 


Grattis Zera ♥

♥Idag fyller min vovve 1 år så ett stort grattis till henne :)

 


(8 veckor gammal.) ♥


L♥ve



♥ Utan er två hade jag inte varit den jag är idag. Älskar er super mycket min lilla familj ♥


.

Jag vill .....


Usch !

Usch känner mig inte alls på topp. Är grymt förkyld och känner mig riktigt nere.




Tjh

Idag är de tjänstehunds kurs som gäller för mig och Zera :)


Ändrat...

Nu har jag även ändrat färg på min blogg så hoppas att ni gillar de :)


Vad ska man välja !?

Nu när det är så fint väder ute så känner jag att jag vill ha en ny bikini så nu har jag hittat några som jag kan tänka mig att ha men kan inte bestämma mig för vilken. Har hittar alla på Nelly.se. Tycker att de är super duper fina. Kanske någon som kan komma med förslag :)




Påsk afton.

Glad Påsk på er alla :)


Känner att jag har lite blogg torka nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förslag ?


Härligt väder :)

Fy vilket fint vädeer vi har fått nu. Hur skönt som helst.

Idag ska vi hem till mamma och pappa för att träffa framor och Krister.
Vi ska även grilla, så de kommer bli en bra dag tror jag.

Dagen änsålänge  har varit toppen, började med en lång runda med Zera sen iväg och handla för att sedan äta lite och nu ska jag göra mig klar för att sedan kunna åka till mamma och pappa när de hör av sig.

Hoppas att ni får en härlig långfredag :)


toppen dag :)

Har haft en riktigt fantastisk dag idag. Den har innehållit både de ena och de andra så som jobb, vetrinär besök med Zera sen hem och sen till Ängeholm med Jasmine och köpte kamp leksaker och apportbock. Sen körde vi till klubben och tränade lite och kollade även på när petra tränade.

Idag har även jag och Andreas 3 år och 4 månader tillsammans ♥

Så denna dagen har varit lyckad. Nu ikväll så har jag bara myst med min älskling.


tröttnat.

Nej nu har jag riktigt tråkigt ! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väl kolla efter fler jobb. Har faktiskt sökt några stycken idag :) Tycker inte att de är så roligt att vara vikarie, eftersom att man inte har någon garanti på hur mycket jobb man har. Så nu blir de att kolla jobb.


ledig dag

Ledig dag idag igen, men de är ju så när man är vikarie. Så idag hade jag tänkt att gå en lång promenad med Zera, städa, baka och sen ner till gymmet och träna med Jasmine. Sen blir det hem och fixa mat :) Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska baka men de blir kladdkaka eller kärleks mums :)


fixa

Denna dagen har varit riktigt tråkig. Har typ inte gjort något vettigt idag. Men hade tänkt göra de nu så ska gå ner och fylla på Zeras mat sedag dammsuga sen ska jag göra mig klar för att sticka ner till gymmet där jag ska träffa jasmine. Sen blir de hem och käka tillsammans med min underbara Andreas och bara mysa och njuta av varandra :)


varför ?

Känner mig helt tom och fruktansvärt omotiverad.


19.48

Idag så blev de en tidig dag för mig och Zera. Skulle till hässleholm och vara där kl 8. Så de var bara att gå upp vid 6. Vi skulle till brukshundklubben och göra anlagsprov för tjänstehunds utbildning. Jag var jätte nervös men vi klarade de helt utan problem. Så sjukt stolt över min hund. Så i oktober så är vi förhoppningsvis Zera en tjänstehund och jag hundförare och det känns toppen kul.

(Det är tjänstehund inom hemvärnet.)


Film kväll =)

Nu är vi hemma igen efter att har varit borta hos Andreas föräldrar och grillat korv sen blev det även en kvällspromenad med hundarna tillsammans med Anderas mamma och hans lillebror. Trevligt.

Nu sitter vi och väntar på att Jasmine ska komma hem till oss för att kolla på film. Jätte trevligt.



Vill ha sommar nu !


Lördag

Lördag idag och en solig sådan. Idag började vi dagen med att gå bort till Andreas föräldrar för att möta upp hans mamma och lillebror för att vi skulle ut och rasta hundarna. Det ble en lång runda vill jag säga. Vi var iväg 1 3 timmar men de känns ändå jätte skönt. När vi kom hem så gjorde Andreas maten och jag borstade Zera. Sen blev de mat. När vi hade ätit klart så satt vi i soffan och vilade lite för att sedan iväg och panta lite av våran pant och sen var de hem och fixa till våran balkong. och de blev jätte fint. Ska lägga upp bilder sen när de är helt klart. Är iaf nöjd med det som är färdigt. Sen har vi städat hela lägenheten. Bara torka golvet som Andreas ska göra nu. Skönt att få så mycket gjort som vi har fått.


Om ca 1 timme ska vi bort till Andreas föräldrar för att grilla korv, ska bli trevligt.

Ja de var lite om min lördag.


Love

 

Josefine ♥ Andreas


om......

♥ Om livet ändå hade kunnat vara som man vill !

Då vet jag hur mitt liv hade sett ut.

Men som tur är kan man ju drömma. ♥


Fredag

Hej på er !

Hoppas att allt är bra med er och att ni inte blåser bort. Idag är de fredag och de är super skönt. I eftermiddag blir de jobb och sen hem och mysa med Zera innan Andreas kommer hem igen efter en vecka borta på skjut vecka. Ska bli underbarat att bara vara denna helgen. För vi har inte planerat något särsklilt mer än att fixa balkongen. Så denna helgen blir nog en mysig hemma helg. Men de kan ju ändra sig, men för mig får den gärna vara som den är planerad.

Nu på förmiddagen har jag inte gjort så mycket har tagit en lång dusch och ska nu fixa frukost, byta lakan och dammsuga och sen blir de ut en runda med Zera och sen iväg till jobbet :)

Hoppas att ni får en fin fredag !


21.05

Nu är de kväll på riktgit för min del. Har jobbat hela dagen idag, sen hem och sitta ner i några minuter sedan bar de av mot hundklubben för att träna med Zera en liten stund och sen var de medlems möte. Träffade även Zeras uppfödare där mycket trevligt tycker jag. Alltid lika skoj. Nu ska jag bara slappa ett tag för att sedan läga mig i söngen och mysa med min underbara hund. Imorgon kommer min älskade sambo hem, som jag längtar efter honom.


7 april

God morgon på er alla.

Idag är de jobbe dag för mig från 09.00-16.45. Härligt med timmar och härligt med jobb när man har så trevligt jobb som jag har. Men de sämsta med denna dagen är att jag är sjukt trött sovit super dåligt inatt. Skönt att de snart är helg och att Andreas kommer hem imorgon. Nu ska jag göra mig klar för att sticka till jobbet men först ska jag väcka min trötta hund som tycker att de är super skönt att husse är iväg på ett sätt, för då får hon ju sova i sängen. Men annars saknar hon Andreas.

Ha en toppen torsdag !


seg dag men ändå bra :)

Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet och vet inte riktgit vad jag ska göra. Kan berätta för er att denna dagen her varit hur seg som helst och har inte gjort allt för mycket. Har dammsugat lägenheten, rastat och tränat med Zera och lagat mat. Kan låta som att de är mycket med de är de inte om ni frågar mig. Men de är rätt så skönt med sådana här dagar ibland med inga måsten.

 

Ja kanske ett lite onödigt inlägg men de får gå ändå.


(bild från 09.)


Trött hund ?

Idag har jag en jätte kelig och trött hund här hemma. Hon vill bara ligga i sängen och sova. Var jätte mysigt imorse när hon la dig intill mig och ville komma in under täcket.

 

(hon har tratt på sig för hon har lite problem med öronen...)


Sista kvällen tillsammans.... :(

Ja nu är de slut...



För nästa vecka så är ju Andreas hemma, eller jo han kommer ju hem på fredag och vi får ju hoppas att veckan går snabbt och att jag har mycket att göra för då går ju tiden snabbare.

Dagen imorgon har jag ju iaf bestämt en hel del saker som ska hända och min dag börjar tidigt imorgon oxå för jag ska ju ner och lämna Andreas på jobbet för att sedan köra och träna sedan vidare till helsingborg och fixa en del saker. Berättar med om de imorgon om ni är lite nyfikna :)

 

Nu säger ajg god natt till er allla. För nu ska jag gå och lägga mig och mysa med min kära sambo.

 


lång dag.

Denna dagen har faktiskt varit super bra och väldigt lång. Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Har oxå varit och tränat med Zera och de gick bra. Har även tränat här hemma oxå och de har gått super bra. Så imorgon när jag har varit nere och lämnat Andreas på ahns jobb så ska jag och Zera köra inom hundklubben och träna på vägen hem. Tycker att de är jätte roligt att träna med Zera för hon lär sig sakerna jätte lätt och hon tycker att de är jätte skoj att träna oxå.


Underbara värme :)

Dagen idag har varit super duper bra. Har varit och spårat idag och de gick bra men de brukar gå bättre så är ju inte helt nöjd men hon klarade de bra iaf. Hon kom ju till slutet och de är ju de viktiga. Annars så har de varit en hel skön dag, när vi kom hem från spårningen så lagade vi lite mat och sen slappade vi framför tvn. Riktigt skönt var de, men de var ju ganska synd att vi låg inne så mycket av dagen. För de ahr ju varit super duper fint väder med värme. Så vid halv 4 så tog vi och gick ut med Zera en riktigt härlig runda. Sen gick vi hem till Andreas föräldrar och spelade lite boll med hans syster och bror. Sen blev det även korv grillning. Mycket trevligt. Nu längtar man ju jätte mycket efter sommaren. För denna sommaren kommer att bli super de känner jag på mig.

Nu får vi ju hoppas att de blir så älskling för de hade varit underbart..... ♥


Ström avbrott..

Ja idag är de lördag och då börjar vi dagen idag med att de är ström avbrott i hela klippan. Jätte skoj eller inte. Idag är de iaf tänkt att vi ska ut och spåra med Zera och de skulle vara jätte fint väder idag men de har vi inte fått se något av ännu. tråkigt. Annars idag blir de nog bara en lungn dag med mycket mys. Andreas ska ju iväg nästa vecka på skjut vecka med jobbet. Så då blir de bara jag och Zera hemma igen.Tråkigt tycker jag att vara ifrån varandra men vi får ju klara oss. På tisdag börjar ju jag och Zera våran lydnads kurs så de blir spännande.

Kan även berätta att jag hade en super trevligt fredags kväll men min underbara vän Jasmine. Vi var i Helsingborg och åt. Riktigt gott var de och super trevligt. Vilket absolut ska göras om.

Nu ska jag göra mig klar för att köra till skogen. Ha en bra lördag :)


RSS 2.0