110228

Idag är det måndag och jag har varit och jobbat idag. Det har gått jätte bra tycker jag. Så nu är jag hemma och ska fixa och dona lite för att sen fixa mat och ta de lite lungt innan det blir att göra sig klar för att åka till hund klubben och träna med Zera.

 

 


God natt

Nu hade jag tänkt att säga god natt till er. Ska ju orka upp och jobba imorgon.

 







Bilderna har jag gjort nu ikväll :)


Muffins

Denna söndagen har varit riktigt bra och har hunnit med en hel del saker. Vilket är riktigt härligt. Har till och med hunnit med att baka muffins. Dom blev riktigt goda.






 Nu så blir de tv mys tillasmmans med Andreas och Zera.


BrA Söndag

Idag har jag hunnit med en hel del grejer. Fast sov rätt länge idag. Men iaf när vi hade gått upp å gick vi ut med Zera sen hem fixa någon macka och äta sen var de dax att börja städa och tvätta. Så nu har man en helt ren städad lägenhet och nu ska jag snart ner i tvättstugan och byta makin och hänga upp tvätten. Sen ska jag bädda rent i sängen. Så denna dagen har faktiskt varit bra och känns så skönt när man har städat och bara kan ta de lungt. Ska faktiskt ta och träna Zera en stund oxå. Andreas är nere på gymmet så då kan jag ju göra de. Skullle oxå vilja vara med på gymmet men är ju förtfarande förkyld :( Blir galen på denna förkylningen. har ju avrit förkyld nu i 4 veckor från och till.


Mys

Har en jätte mysig hemma kväll med min lilla familj. Sitter och kollar på tv äter chips och dricker läsk. Så enkelt ska livet vara ibland :)

Imorgon blir det tvättning och städning.



varit och spårat.

Hallå ja !

Nu är de lördag och den har hittills spenderts i sängen till 10 sen upp och göra sig klar för att köra till skogen för att lägga såpr till Zera. Det gick jätte bra tycker jag. Hon har inte gjort de så jätte mycket så hon är ganska seg i början men sen när hon får upp spåret så går de  jätte bra. Så jag är jätte nöjd med hennes insats. Annars idag så blir de en lungn dag ska snart äta mat och sen ska jag ut och träna lite med Zera inför vårat lydnads prov om vi ska göra om någon vecka. Annars vet jag inte riktigt vad som händer.

 

 


Smart person.

Gick igenom min bilddagbok igår och hittade massa gamla bilder på mina nära och kära. Så nu har jag sparat de och lagt de i en mapp så man snabbt kan kolla på de och ändvända bilderna när man vill. Tycker att det är jätte roligt att kolla på gamla bilder. Bilder som väcker minnen och bilder som betyder så sjukt mycket för en. Så tycker att den som uppfann kameran var en riktigt smart person. För tänk så mycket som man hade gått miste om. Man har ju inte så jätte bra fotografiskt minne för att komma ihåg alla tillfällen, och alla personer som man träffat. Så ett stort tack till den smarta person som kom på de här med kameran.




¤ Bild på mig, Julia och Johanna ¤
Astrid Lindgrens Värld

 

 


kväll.

Ja då var denna dagen slut och nu är de helg. Så sjukt skönt, precis ätit pizza för att fira helg. Så nu blir de bara mys kväll tillsammans med Andreas och Zera. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska kolla på ikväll så jut nu så kollar vi på NCIS. Får även se om vi kommer på något som vi ska göra i helgen nu när vi är lediga :)

Har inte kommit på några förslag som vi kan välja mellan. Kanske du har några förslag ? Bara att skriva de då.

Kan även berätta för er att de gick jätte bra på jobbet idag vilket är skönt.

Nu ska jag återgå till tvn.



( ca 2 år gammal bild. )


middags rast.

Nu är jag hemma på middags rast. Snart kommer Andreas och Zera hem efter deras lilla runda. Känner att dena dagen kommer att vara toppen :)


God morgon.

Idag är de fredag och jobbe dag för min del. blir jobb mellan 9 och 16.45. HÄrligt sen ska jag hålla och bara mysa med min underbara pojkvän. Får se vad vi hittar på i helgen om de blir en helg hemma eller vi gör något äventyr. Spännande. Men nu har jag inte tid att skriva mer för då blir jag sen.

Ha en bra dag :)

 



- Gammal bild -
(datumen på bilden stämmer inte.)


bokrea !

Här kommer en bild på böckerna som jag köpte på bok reran idag.



made by me.

bracelets made by me.



Min lediga dag...

Idag har jag ju som sagt varit ledig hela dagen och de har varit skönt. Känns faktiskt som att min förkylning börjar släppa nu så de är grymt skönt.

Så vad har jag då gjort denna dagen, har varit och handlat lite mat, varit ute med Zera på en cykel runda. Sen när Andreas gick upp så körde vi ner till byn och bok affären där de är bok rea. Hittade 2 böcker som jag köpte. Sen hem och ta de lite lungt för att sedan äta mat och kolla på tv. Så denna dagen har varit super skön. Inga måsten utan bara göra de man känner för. Men ska faktikt ta ett tag med dammsugaren ikväll. Blir ju dammsugning ungefär varje dag när man har hund. Så de ska iaf göras ikväll. Annars så ska jag fundera ut något roligt som jag och Andreas kan göra i helgen. Han jobbar ju sin sista dag´eller natt blir de ju på Securitas för att på tisdag börja jobba på P7. Så de ska bli spännande att få en ny vardag. Att ha honom hemma på kvällarna och typ varje helg. Så super skönt sak de bli. 

Vad har ni haft för er idag ?



Fruktsoda.

Här kommer ett tips till er där ute :)

 

Det är fruktsoda från kopparbergs orginal. Den är så sjukt god och så fruktansvärt fin burk.

Min nya favorit läsk. Älskar verkligen den, så himla fin burk är det också. Lite 50- tals inspererad. Den finns att köpa på City Gross och kostar 7 kr har jag för mig :)

 


Zzzzz....

Ledig idag oxå och det är riktigt skönt men hade velat ligga i sängaen och sova lite längre men så belv de inte.  Istället så sitter jag i soffan och mår inte jätte bra, Min hals gör svin ont inte så jätte roligt. Är så sjukt trött men kan ändå inte sova. Tråkigt. Så vi får se vad som händer idag. Men de blir nog en lungn dag. För imorgon är de jobb igen och då vill jag vara piggare än jag är idag :) 

Ledig dag.

idag är jag ledig vilket känns konstigt men otroligt skönt. Det var super skönt igår när jag gick och la mig uten att ställa någon klocka. Jag vaknade ju ändå första gången halv sju, sen andra gången vid åtta, Men så skönt att bara kunna ligga kvar i sängen och mysa. Älskar verkligen att ligga i min säng med min älskade sambo berdvid mig men han sov ju, men ändå så skönt.

Nu sitter jag i soffan och planerar lite vad som ska hända idag. Blir iaf ut med Zera, Laga mat, träna och sen får vi se, funderar på att ta och fixa lite bland mina kläder. Men vi får se vad som händer. Ikväll är det träning med Zera ska bli skoj. Snart ska vi ju göra provet så börjar bli lite nervös.

Men vi kommer ju klara de för vi är ju bäst !


För övrigt så har vi fått vinter igen och med de menar jag snö. För kylan har vi ju haft nu i ett bra tag. Får hålla tummarna på att de blir vår snart :)


Min prinsessa ♥


Dagens fynd.

Tänkte visa er vad jag har köpt till Zera idag som jag lovade. Så här kommer några bilder på de.

 

2 st tugg ben


Ett rosa sele

En harness.

 
En skylt till dörren.


Helgen

Igår så var jag och Zera med Jasmine och Lova. Vi åkte tåg till helsingborg och gick runder där och bara njöt av de fina vädret. För de var verkligen en jätte fin dag med sol och värme. Om man var i solen var de ju varmt. efter några timmar så gick vi mot stationen för att åka hem. När vi kom till klippan så åkte vi hem på varsit håll för att sedan träffas igen på kvällen hemma hon mig och Zera för att kolla på film och äta chips. Så min lördag var helt underbart bra. Trevligt sällskap och massa sol.


Dagen iidag har de inte hänt så jätte mycket igentligen. Jag och Zera körde till Ängelholm. Till Arken Zoo och till ÖoB. På Arken Zoo fick vi med oss en del saker som jag tänkte visa er lite senare. För nu ska jag gå ut med Zera i de underbara vädret. Andreas så det blir bara jag och Zera men de går ju hur bra som helst.

Hoppas ni har en fin dag :)


Bild från igår :)


Lördag morgon.

God morgon på er.

Nu är jag uppe och sitter i soffan och myser med Zera. Fat vi ska nart gu ut i de fina vädert som vi fått idag solen skiner och jag blir bara piggare av att kolla ut. Ska sedan köra en snabb sväng till familia. Ska bli mysigt att åka dit själv :)


Har fredagsmys med Zera :)

Sitter i soffan och kollar på tv och myser med Zera. Det är riktigt härligt faktiskt. Imorgon ska vi var med Jasmin och Lova. Vi ska ta tåget till Helsingborg och gå där med våra fina hundar :) Fast på förmiddagen så tror jag att jag ska köra till familia och kolla lite. Känner att jag vill ha något nytt och sen ska jag kolla om jag hittar något till våran lilla prinsessa. Kanske hittar något fint till min prins oxå.

Puss på mina älsklingar ♥


Ajajaj

här sitter jag i soffan med sprängande huvudvärk och en trött hund. Hade gärna gjort henne sällskap men då kan jag inte ova något i natt. Får väl bara lägga mig ner i soffan och vila lite bara. Ska iaf ut en runda med Zera och sen måste jag diska också. Så nu håller jag tummarna för att min huvudvärk ska försvinna. Imorgon blir det en lång dag. Först blir det jobb och sen ut till klubben och träna. Hoppas att de inte blåser å mycket imorgon som de gjort idag. Har tydligen varit -27 i vinden. Mindre roligt kan jag ju bara meddela er.

För övrigt har min dag varit helt oki, har jobbat och varit ute med Zera annars så har jag bara njutit av att få umgås med Andreas innan han körde till jobbet.


Alla hjärtan dag

Hallå ja !

Idag så har de varit jobb som har gällt fram tills 14.00 sen hem och mysa med Zera och vänta på att Andreas kom hem från gymmet och sen ut en runda med Zera och sen hem och laga mat och äta den. När vi åt mat så kollade vi på en film och sen så somnade jag framför tvn, och när jag vaknade så var de dax för Andreas att köra till jobbet så denna dagen har varit om en helt vanlig dag.


18.55

Sitter och väntar på att våra underbar vänner Caroline och Christoffer ska komma hit.

Vad ska ni hitta på ikväll ?


22.39

God kväll !

Fredag kväll och jag bara njuter av att få vara ledig tillsammans med min fina lilla familj :) Andreas och Zera. Har varit en lungn kväll med mat, film och nu tittar vi på tv. Jag har även läst lite i brukshunden (tidning). Sen har jag oxå suttit och pillat lite på min fina kamera ( Nikon D3100). Den är helt underbar och jag bara älskar den. Tänkte bjuda på lite bilder som jag fixat till nu ikväll :)

Hoppas att er fredag är lika mysig som min har/är :)












Hemma på rast :)

Hemma på middags rast nu och myser med min äslakde och underbara Zera. Snart tillbaka till jobbet. Känner mig helt oki men fortfarande ont i halsen och har börjat bli förkyld igen. Igår var den nästan bra med förkylingen man nu har jag fått den igen.


Fredag = ont i halsen och magen...

Godmorgon på er alla.

Ja då var de som sagt fredag idag och jag känner inte mig alls pigg för att jobba :( Men det blir ju iaf att gå dit och försöka jobba och hålla tummarna på att jag blir bättre. Nu ska jag klä på mig så att Zera kan få komma ut och göra siga behov.


Min torsdag

Torsdag idag och 1 jobbedag kvar innan de är helg. Ska bli så skönt med helg imorgon, och min helg börjar imorgon 16.30 när jag slutar jobba. Men nu till dagen idag. Idag så har jag jobbat och de gick jätte bra. Sedan när jag kom hem efter jobbet var de bara att byta och ge sig iväg till affären och köpa börd till maten. När vi kulle till affären så gick vi dit eftersom att Zera hade legat inne hela dagen idag efterom jag var och jobbade och Andreas låg och sov. Eller hela dagen var de ju inte riktigt. Kom ju hem vid 3 idag. Sen när vi kom hem från affären så var de dax att laga mat, det blev ärtsoppa och grovbröd. Super gott tycker jag. När vi åt så kollade vi på en Johan Falk film. Sen var de dax för Andreas att göra sig klar för jobbet och nu sitter jag här hemma tillsammans med Zera. Men ikväll så har jag lite att fixa till ska diska och dammsuga lite här hemma. Ja de var lite om min dag. Ska ta itu med mina göro mål för kvällen.

Hoppas att ni har en fin kväll :)


tummen upp :)

Vilken fin dag de har varit idag. Solen ha lyst hela dagen och vädret har varit helt underbart. Är helt klart nöjd med denna dagen om har innehållt. Promenad med Andreas och Zera på förmiddagen i de fina vädret sen hem och äta lite fil sen iväg och jobba lite. När vi var ute på jobbet med barnen så kom Andreas och Zera dit och mötte mig. Blev så glad. Älkar de så sjukt mycket ♥ Sen när jag slutat så blev de snabt upp till affären sen hem och äta och kolla på film och bara mysa innan de var dax att åka och träna med Zera. Gick helt oki tycker jag så jag är nöjd. Det som var negaivt var ju inte  Zeras fel utan de var att de luktade så gott på marken eftersom all snä var borta från träningsplanen. Men helt kanlrt nöjd är jag så denna dagen ahr varit helt underbar. Nu ska jag göra mig klar för att krypa ner i sängen och vänta på att Andreas ska ringa mig. (han är och jobbar.)

 

Ha de fint så hörs vi !


110209

Idag är det onsdag :) Det är en dag som jag gillar. För idag är de kursträning med Zera på klubben. Ska bli roligt, Bara att hoppas att de inte börjar regna tills ikväll. Annars idag ska jag jobba eftermiddag och tror jag ska träna. Har inte rintigt bsetämt mig. är ju fortfarande förkyld :(



Tänkte bjuda på en bild på Zera när hon är 2 veckor :)


Måndag

hej på er. Nu mår jag helt klart bättre men inte helt 100 ännu. Men de är bara att vänta och se framåt. Dagen har varit så skön. Har bara tagit de lungt, tagit en lång dusch, en lång runda med Andreas och Zera. Andreas mamma och hennes hund bellis var oxå med. Sen när vi kom hem så tog vi och åt lite sen var de dags för Andreas och träna så då villade jag i soffan. Tills nu när Andreas kom hem. Så när han är klar i duschen så ska vi iväg och handla sedan blir de laga mat och ha de riktigt mysigt. Sen imorgon blir de jobb hela dagen. Så de ska nog går bra, bara hoppas att man blir med frisk :) Hur har ni haft de idag ?



trist

Fortfarande förkyld :( Nu ska jag ta mig en lång dusch och hoppas på att man blir lite piggare. Har en sjukt jobbig hosta, lite ont i halsen, ont i huvudet och helt täppt i näsan. Nu vill jag bli frisk från min förkylning. Fick tacka nej till jobbet idag för att jag inte alls mår bra. :(

1/2

Sitter i soffan och tar de lungt. Funderar på ifall jag ska gå ut och gå med Zera nu eller om vi ska göra de lite senare. Känner mig jätte trött och inte alls sugen på att gå ut just nu så tror vi väntar 1 timme. Zera ligger ändå och sover nu. Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon. Jag är ledig imorgon så ringde och frågade om min syster ville göra något imorgon så vi får se om vi kommer på något att göra. Det blir iaf träning på kvällen för mig och Zera :) Ska bli roligt och hoppas att hon vill göra något imorgon :) För förra veckan var hon som en riktig liten bebis. Så nu får vi hålla tummarna :)

 


Sovmorgon :)

Idag har jag haft sov morgon, så sjukt skönt tycker var riktigt trött så de var bara helt underbart. Ska jobba i efter middag så ska fixa lite här hemma innan de är dax för jobb. Ska även träna med Zera lite. ´Men just nu sitter vi här i soffan och bara myser :)


RSS 2.0