110329

Idag har de varit fullt upp hela dagen. Har jobbat, rastat Zera och nu har jag suttit i soffan en liten stund och har nu tänkt att träna lite och sen ta en dusch. Sen blir de till att laga mat, men de blir något som är ganska själv skött. Det blir fiskgratäng så den ska ju bara stå i ugnen i typ 50 min så då kan jag sätta mig och gå igenom vad som ska handlas på torsdag när vi ska till ullared.


Måndag

Måndag idag och starten på ännu en vecka. Så vad händer denna veckan ? Jo det blir jobb, och sen till ullared på torsdag. Ska bli jätte skoj. Annars blir de väl bara de vanliga som att städa och sådär. Men idag är jag ledig och sitter och funderar på vad jag ska hitta på för något idag. Ska iaf ut med Zera om en liten stund, sen ska jag gå igenom min gardrob sen vet jag inte vad jag ska göra, funderar på om man skulle gå ner i byn och sola lite.
Kan ju vara lite roligt att få lite färg nu. Men de får vi se.

Kan även meddela er att denna helgen har varit super bra och väldigt trevlig.


SOL !

Idag är det n väldigt solig lördag och de ser ut som de blir en jätte fin dag idag. Men vad som händer vet vi inte riktigt. Men en sak som är säker är att de är Julias födelsedag idag. Så ett jätte stort grattis till henne. Hon är ju världens finaste och bästa lilla syster. Så ikväll blir de att åka hem till mamma och pappa för att gratulera henne och äta tacos :)


tummen upp :)

Denna dagen har varit jätte bra tycker jag. Har varit jätte bra på jobbet och så har de varit jätte trevligt på träningen med Zera nu ikväll. Tränade lite först och sedan gick vi in och Jasmine och Emma fikade och sen satt vi bara där och pratade. Mycket trevligt. Det som har gjort denna dagen så bra är att jag har haft mycket att göra hela tiden för imorgon kommer ju Andreas hem så de är skönt att tiden har gått så snabbt. För jag saknar ju honom super mycket.


God morgon.

Idag verkar de som att de blir en blåsig dag. Inte så jätte roligt men de får ju gå ändå. Denna dagen händer de lite saker, först ska jag jobba, sen hem och ut med Zera och fixa mat sen blir de jobb igen. Sen efter jag jobbat klart för dagen så ska jag hem och städa och sen på kvällen ska jag och Zera köra till hundklubben och träna. Ska bli trevligt. Det är även sista hela dagen som jag och Zera är ensama denna veckan, för imorgon kommer ju Andreas hem. Ska bli jätte skönt att han kommer hem igen saknar ju honom.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet (jobbar mellan 8,30-11,30 första rundan sedan börjar jag 13,15-16,00. Så de är skönt att få en hel dag med jobb nästan. )

 



Mina älsklingar ♥


Vill ha en egen...

Nu var de ett par dagar sedan jag skerv. Men Jag lever. Sitter i soffan och ska snart börja städa lite här hemma. Men sitter och kollar efter en bil för jag vill verkligen ha en egen bil. Men eftersom att jag inte har någor fast jobb så får jag ju inte ta något lån, så då blir de väl att spara pengarna nu då. Har hittat några på blocket som jag skulle kunna tänka mig. Behöver ju en stor bil eller ja en kombi iaf. För jag måste ju kunna ha en hund bur till Zera. Så vi får ju se hur de blir, får ju i alla fall hålla tummarna.

Men nu så måste jag ta ett tag med Dammsugaren men känner mig inte alls sugen på att göra något. Saknar min Andreas super mycket. Men som tur är så kommer han ju hem på fredag :)

Jaaaa !

Vi kom med på lydnads kursen jag och Zera. Ska bli jätte roligt och spännande. Så de ser jag fram emot :)


Underbar dag !

Vilken underbar dag det har varit idag tycker jag. Solen har ju visat sig hela dagen och de har varit riktigt härligt. Men skönast var det ändå när jag jobbat klart och gick ut med Zera för att ta en promenad. Hade inte bestämt hur eller avrt jag skulle gå. Men de visade sig att vi tog en lång runda. Vi var ute och gick i ca 1,5 timme. Riktigt härligt var de för när vi började gå så slutade de nämligen att blåsa så de blev ett riktigt härligt väder. På vår långa runda så hittade vi lite vårtecken som vi tog kort på. Det är bara för härligt när man kan vara ute och gå i skogen och höra fåglarna sjunga och se blommor som tittar upp ur marken. Det var de som gjorde mig extra glad och helt enkelt gjorde denna dagen så fin och underbar som den faktiskt har varit. 

Nu ska jag och Andreas iväg en sväng. Det blir att åka till affären och sen en snabb sväng in till Andreas föräldrar. För att sedan hem och ha en mys kväll innan de är dax att sova för att orka upp till jobbet imorgon :)

Hoppas att ni har haft en underbar dag precis som jag :)

 

 


Lång "lunch"

Sitter hemma i soffan och har lång lunch. Fast de är egentligen inte lunch utan jag är bara ledig från jobb nu. Men ska börja jobba igen kl 13.00 så nu blir de bara mys i soffan ett tag med Zera. Vad somm händer efter jobbet blir att diska, dammsuga ut och rasta Zera och sen laga mat tills Andreas kommer hem från jobbet. Idag blir det hamburgare till mat så de ska bli gott :)


Toppen dag

Denna dagen har varit helt toppen tycker jag. Först var de ju jobb, sen ut med Zera en liten runda sen hem och äta lite sen slapp i soffan i några timmar sen var de dax att ta ut Zera igen och det blev en riktigt lång runda vilket var riktigt härligt. Sen när Zera och jag kom hem så fick hon mat och jag kollade tv lite sen gick jag och fixade till mitt hår. Först plattade jag de och sen tog jag trippel tången men de blev inte bra så då blev de plattning igen. Så nu sitter jag här i soffan igen och väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet. Sen blir de mys kväll tillsammans med honom framför tvn.


Vad ska ni hitta på ikväll ?




Mina älsklinger i Lördags :)


110314


Hemma igen efter en kort arbets dag som gick kanon bra. Så när jag kom hem så möttes jag av en jätte glad Zera som ville ut och göra sina behov. Sen skulle hon ju visa mig hur fint hon hade gjort de i köket. Hon älskar ju verkligen att tugga på träbitar. Så de hade hon ju såklart gjort. (Vi har fått ta och lägga in en trä bit i köket.) För hon har redan bitit sönder våra köksmöbler och lite annat. Det gör hon ju för att hon är så uttråkad.

Så nu sitter jag har i soffan och bara tar de lungt och dricker en underbart god loka. Det är loka vattenmelon och den är himelsk god tycker jag. Har ni inte smakat den så tycker jag att ni ska göra de. Ni kommer inte bli besvikna.



Så här fint hade Zera gjort de i köket :)



Loka Vattenmelon


110314

De ringde från jobbet för ca 15 minuter sedan så då blir de jobb för mig idag oxå :) Känns jätte skönt. Så de blir jobb mellan 08.30-12.30.


Ändrat.

Så nu har jag suttit här och försökt fixa till min blogg och de blev ganska bra tycker jag. Är iaf nöjd med de jag ändrat får se när jag slutför ändringen. Så vad tycker ni ?


Underbart !

Nu har vi fått ett super fint väder här. Det var helt underbart att vara ute och gå med hunden. Har även hunnit med att göra jätte mycket idag. Varit ute med Zera på två runder, tränat, handlat, tvättat och nu ska vi skart börja städa lite (dammsuga och torka golvet.) Ska även fixa disken sen ska vi bort en sväng till Andreas föräldrar för att spela lite spel med hans lillebror.

 

Måste säga att jag ångrara att jag inte hade med mig kameran ut när vi var ute med Zera. För när vi gick så gick vi förbi en damm där de var svanar och ankor där och solen speglades i den oxå.


God morgon Söndag.

God morgon på er.

Vilken rolig söndag morgon det är om man kollar ut genom fönstret för de regnar :( Men de gör inte så jätte mycket ändå, för har en del att göra idag. Först nu ska jag äta frukost sen blir de att göra sig klar för att ut och rasta Zera men först sätter vi igång en maskin tvätt på vagen ut. Sen ska vi även ut till City Gross för att vecko handla.

Ja de var lite om vad som händer för min del :)


väntar...

Nu sitte jag och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan sätta in våra vitlöksbröd som jag gjort själv. De fick bli så att jag gjorde egna eftersom att de var helt slut i affären så nu hoppas jag att de blir gott. Spännande tycker jag.

 

Jag har en lite fråga till er som läser. Tycker att de skulle vara roligt att veta vilka som läser min blogg. Ni är ju iaf runt 10 stycken. Mycket roligt och de uppskattas verkligen. Fortsätt så :)


110312

Hejsan.

Idag är de lördag och idag har vi varit iväg och spårat med Zera. Det gick jätte bra, och sen körde vi hem och fixade lite här hemma och jag tog mig en dusch för att sedan iväg till Andreas föräldrar och äta mat. Mycket gott vad det. Ikväll så blir det mys kväll med Andreas och kolla på melodifestivalen. Ska bli roligt att se vem som vinner.

Ska ni kolla på melodifestivalen ?


Bra fredagkväll :)

Nu är vi hemma igen efter att ha tillbringat kvällen hon Andreas föräldrar. Vilket var lika trevligt som vanligt. Blev lite cider och massa goa skratt. Vilket uppskattas. Så min kväll har varit bra. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla lite på tv för att sen sova. 

Imorgon har vi iaf bestämmt att vi ska iväg till skogen för att lägga spår till Zera och Bellis. (Bellis är Andreas mammas hund.) Så de ska bli trevligt, sen ska vi hem till Andreas föräldrar för att de ska bjuda oss på mat :)  



Välkommen Fredag !!

Ja då var de fredag igen. Vilket jag tycker känns väldigt skönt, har jobbat fulla dagar denna veckan föruton idag då jag bara har jobbat 2 timmar men de är skönt att avsluta veckan så tycker jag. Jobbade 13-15 idag så i förmiddags så tog jag de mest lungt myste med Zera och gick en runda med henne, men de bästa av allt var ju ändå att när jag vaknade så kunnde jag ligga kvar i sängen utan att behöva gå upp och de är riktigt skönt om ni frågar mig. Så nu ska jag snart sätta igång och städa lite här hemma, det blir städning av toan och dammsugning av hela lägenheten. Sen hade jag faktiskt tänkt att ta mig en lång dusch för de tycker jag att jag är värd !

Hur resten av dagen ser ut vet jag inte riktigt, blir nog bara en hemma kväll med min lilla familj Andreas och Zera men pizza eller något annat gott. För att fira att de är helg.

Vad ska ni hitta på ikväll ?

 

 


Så här fint väder var de när jag kom hem. Tur att jag hann komma in :)


tv mys !

Nu sitter jag hemma i soffan och har de riktigt skönt efter att ha jobbat en hel dag och en lång runda med Zera efter jobbet. Blev nästan 1,5 timme. Så nu sitter jag och kolla på halv 8 hos mig. Tycker att de är ett lite små trevligt program. Har inte riktigt bestämt om jag ska kolla på någon film eller om de kanske kan gå något på tv. De får vi ju se när detta slutar. Ska faktiskt ta och göra mig lite popcorn för de var riktigt längesedan jag åt de. Men de blir nog micro popcorn.




Bild från när jag och Zera var ute och gick som jag har gjort om.


Film på Zera.

http://www.youtube.com/watch?v=k6LhzjtvSNM

 

Film på Zera i början på vintern. Henes första vinter och hon tyckte att de var super skoj med snö.


pusta ut...

Nu är jag hemma från jobbet sitter och pustar ut en liten stund sen är de bara att klä på sig och ut för att rasta Zera. Sen får vi se vad som händer när vi kommer hem igen. Andreas jobbar länge idag så vi har typ hela kvällen för oss själva. Men tror bara att de blir mys i sofan med en film. Det är ju inte så roligt väder så man kan ju lika gärna sitta inne och kolla film.

 

Annars idag så har de gått jätte bra på jobbet.


110309

Ett par dagar sedan sist. Men jobbar ju hela dagarna och på kvällen vill jag ju bara mysa med min lilla familj. Men ska försöka bättra mig.

Skulle mest berätta för er att vi var och gjorde Allmän lydnads provet igår jag och Zera. Vi klarade så himla härligt.


God morgon Söndag !

God morgon på er alla :)

Söndag idag ocg jag har redan varit uppe i 1 timme, och det känns riktigt skönt. solen skiner och man blir så himla glad av solen. Idag är planen att köra till klubben med Zera och där ska vi träffa Jasmine och Lova för att träna. Sen ska vi hem och jag ska göra mig klar för att sen ska jag, Andreas och hans lillebror för att köra till familia. Så denna dagen kommer nog att bli helt perfekt. Vad händer för er ?


Vår känsla.

Idag har de varit ett helt underbart väder, ett riktgit vår väder kan man ju faktiskt säga. Så himla underbar och fint. Så nu har jag fått lite vår känslor. En sak som gör att man kan se ljust på framtiden är att de blir ljusare och ljusare för varje dag som går. Så dagarna blir ju mycket längre och det är ju roligare. Så nu blir de väl snart dax att köpa lite fina och nya vår kläder och här är några godingar från Gina Tricot.

 

Titta och njut och berätta gärna vad du tycker :)

 


110305

Denna dagen har börjat helt fantastiskt med strålande sol ute, och rastat Zera men även spårat med henne och de gick hur bra som helst. Hon var verkligen jätte duktig, och tror att hon börjar tycka att de är jätte roligt.

Nu till vad som ska göras resten av dagen. Vi håller även på att tvätta och vi ska städa i lägenheten oxå (dammsuga och torka golvet + städa toa.) Sen  blir de iväg och handla till maten som vi ska äta idag. Annars så ska jag bara mysa och njuta av att få vara med Andreas. Sen får vi se vad som händer. Ska kanske ner och träna idag var ju ett tag sedan eftersom att jag varit förkyld i 5 vecker och nu börjar jag få tillbaka de :(

Kärlek till våran fina hund ♥


Fredag :)

Idag är de fredag och jag har jobbat hela dagen och de har gått super duper bra. Så nu är jag hemma efter jobbet och hade tänkt att gå ner till byn och köpa lite god Cider till ikväll när vi ska hem till Andreas föräldrar. Så de blir säkert trevligt tror jag. Vad har ni haft för er idag ?

 

 


äntligen !!

Så nu äntligen fungerar blogg.se för mig. För de har de ju inte gjort på ett par dagar. Så nu kan jag berätta lite vad som har hänt i veckan. Har först och främst jobbat och de har gått jätte bra. Andreas har börjat på sitt nya jobb, har varit och tränat på klubben med Zera och de har gått super duper bra. Har även varit ute och gått med Emma och hennes dotter Nellie och så klart hennes hundar. Annars så har de bara varit de vanliga vardags sysslorna som har gjorts.

Nu sitter vi och kollar på tv och bara myser. Imorgon så ska jag öppna på dagis så då börjar jag 06.30. Jätte roligt ju. Verkligen men skönt att få pengar ju.


RSS 2.0