Soffan med en bok.

Det är stunder som den här som jag önskar att jag hade mer energi och idéer. Men vad gör man då ? Jo man kryper upp i soffan med en bra bok och tänder några ljus.

Inväntar även sambon som är på vag hem från jobbet.


16.08

God efter middag.

Nu har klockan hunnit bli lite över 4 och jag sitter i soffan och tänker på allt jag hunnit med att göra idag. Känner mig duktig. Har redan varit ute med Zera 2 gånger och tror att jag tar en runda sen ikväll oxå innan Andreas kommer hem från jobbet. Har även klippt hennes klor och borstat henne så nu är hon super fin :) Har lagat mat och varit iväg och jobbat. Så nu ska jag bara dammsuga och vika tvätten. Men de får bli lite senare.

Ska sitta här en liten stund eller går jag ut på balkongen och sätter mig om det inte är för varmt. Vi får se.

hörs sen !


.sista maj.

Idag är de den sista dagen i maj och det känns rätt konstigt att imorgon är de 1 Juni med tanke på att vädret de senaste veckorna inte har varit så fint. Men de är de ju nu. Så de känns riktigt skönt att vi har fått sol och värme igen. Idag så blir det jobb i efter middag. Sen imorgon blir de jobb i ca 6 timmar sen är de ju lång ledigt :) ska bli riktigt skönt att vara ledig i några dagar tillsammans med Andreas. Vi ska ju på valp träff på torsdag oxå så de ska bli jätte skoj att få se Zeras syskon igen. Så då lär de bli fullt ös.

Igår så var jag ledig hela dagen så då blev de lång runda med Zera och de verkade hon uppskatta för hon sov typ hela dagen. Sen på eftermiddagen så blev det att åka till helsingborg och koll på när Tilla skulle på balen. Mycket trevligt. Tilla och Emil var jätte fina :)


Ja de var lite vad som har hänt och som ska hända.



Tilla och Emil :)


.bad.

Finns inte ord för hur jag känner mig. Tankarna far runt så man blir yr. vad händer med mig... ?  


25/5-11

Nu var de några dagar sedan jag serv här igen. Har inte hänt så jätte myket nytt. Har jobbat hela veckan och de är hur underbart som helst. Men de tråkigaste är ju faktiskt att Zera får så mycket ensam tid. Men vad ska man göra.

Kan berätta för er att vi hade sista gången på Lydnads klass 1 träningen igår och då skulle vi ha en liten avslutnings tävling. Men de gick inte så jätte bra efter som att jag har en super glad och pigg hund som är inne i trots åldern nu. Hon gör liksom lite som hon själv vill. Skit kul tyckte hon men de tyckte minsann inte jag. Men de som är skönt är ju att jag vet att hon kan alla de sakerna som vi skulle göra igår, Men vi misslyckades inte med alla sakerna vilket var riktigt skönt.

Kommentaren som vi fick av Kristian (Våran domare för dagen. Våran instruktörs man.) Var så här : Glad och trevlig hund som behöver växa i kostymen. hehe. Håller ju helt klart med om de. Men hon är ju inte så gammal så än finns de hopp. haha.

Ja de är ju typ de enda som hänt denna veckan förutom jobbet.

Imorgon är jag ledig änsålänge vet ju inte om jag blir inringd. Men om jag inte blir de så har jag lite saker som jag hade tänkt fixa. Men kan återkomma till de imorgon om de blir av.

 

Hoppas att alla har en fin onsdags kväll.

Lillbus !


söndag

Denna söndagen har varit helt oki. Vaknade vid 9 typ och mådde verkligen inget vidare. Så jag låg kvar i sängen ca 30 min. Andreas hade gått bort till sina föräldrar för att låna deras tvätt maskin efter som att våran var sönder. Vilket var väldigt snällt av de. Sen var de ut med Zera när jag kommit up från sängen. Annars så har de varit en lungn dag. Har veckohandlat, städat och lagat mat. Sen vid 5 tiden så körde vi iväg och spelade minigolf med Andreas syskon och Robin. Andreas syster Tillas (Matilda) pojkvän. De var trevligt fast de började åska när vi nästan precis hade börjat men vi klarad oss från regnet. Skönt.

Annars så har de väl inte hänt så mycket idag. Ska snart gå och lägga mig, känner mig rätt trött.


21/5-11

Denna lördag har jag varit i skogen tillsammans med min svärmor och spårat med våra hundar. Det gick toppen bra. Våra hundar är super duktigt. Nu sitter jag här hemma i soffan och vet inte vad jag ska göra. Andreas är i Helsingborg på Panitboll. Så vet inte när han kommer hem. Får helt enkelt se vad som händer idag.


Mycket jobb = bra fredag :)

Denna dagen har mest bestått av jobb. började 06.30 och jobbade till 15.45 sen köra upp till kyrkogården för att möta upp Andreas och hans mamma och så klart hundarna. Sen hem och fixa sig lite för att sen ner till harrys för after work med Jasmine. Det blev en räkmacka för min del. Riktgt god var den oxå. Sen efter de så hem till Andreas föräldrar ett tag och nu sitter man här i soffan och ögonen går nästan i kors så de blir nog sängen snart.

Men dagen har varit toppen. Riktigt skönt att jobba idag faktiskt.


110519

Jag vet inte riktigt vad ni tycker om min blogg. Den kanske inte är så jätte roligt just nu men de är för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Så nu hade jag iaf tänkt lägga in lite bilder som jag tagit nu på senare tid. Tror att ni tycker att de blir lite rligare om jag lägger in bilder här. Så nu är min tanke att jag ska försöka att ta bilder under dagarna så att ni får något roligt att kolla på oxå och inte bara en massa text.

 

Vad tycker ni om de ? Är de en bra idé?


Här under kommer iaf några bilder med lite text.


Bilden tagen när jag och Zera var ute och gick i tisdags. Det är i forsmöllan.


Bild på våra balkong.


Zera ville pussas med Johanna. Men johanna ser inte riktigt ut att vilja de.


Men de fick bli en kram istället.


Nu vill Zera ut och gå så de ska vi göra. Hoppas att ni får en fin dag.


LoVe

3 år och 5 månader tillsammans med min älskling. Du är den finaste för mig. Utan dig hade jag aldrig varit så här lycklig. Kan inte leva utan dig. Tack för att du är den du är.

~v~ Du är min bättre hälft ~v~



Iväg med syster idag.

Sitter i soffan och ska snart göra mig klar så jag är klar när min syster kommer. Ska åka till Väla och IKEA idag ska bli trevligt. Får se ifall de blir något handlat finns ju en sak som jag vill ha men de blir de inte. Får ju hålla i pengarna. :( Tråkigt men sant.



110516

Ny vecka och nya äventyr. Denna veckan börjar med jobb för min del, börjar om ca 1 timme. Ska bra skönt att börja vecka med jobb. Men hade gärna sovit några timmar till innan klockan ringde. Hade grymt svåårt för att somna igår liksom. Annars så blir det väl en bra dag, synd  bara att vädret är lite trist. Sen får vi se vad som händer idag efter jobbet och efter Zeras raastning.

 

HYoppas på en bra dag !


träning snart.

Nu ska jag snart köra till hund klubben för att träna. Hoppas på att de kommer att gå bra. Har faktiskt gjort en hel del idag oxå. Först var de jobb, sen hem och ta de lite lungt sen fixa något att äta sen blev de diskning sen ligga i soffan en stund och power napa. Sen ut och gå med Zera. När vi kom hen så var de fixa mat tills Andreas kom hem. Var även inom ica och hämtade mitt packet och gick sen till apoteket och köpte huvud värks tabletter.


Hörs sen


11-05-11

Jaha då var snart denna dagen slut. Vilket känns riktigt skönt för jag är super trött. Imorgon blir de jobb igen fast slutar vid 1 så de är ju skönt. Ska passa på att träna Zera då. Får hoppas att hon tycker att de ska blir lika roligt som jag. Nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag sova.


Energi....

Om du hade kunnat dela med dig av din energi. Pratar om Zera nu alltså. Men tycker iaf att de gick helt oki på träningan.


Sol underbara vän :)

Denna dagen har varit kanon bra. Har gjort en hel del faktiskt. Har varit ute på 2 långa runder med Zera i hopp om att hon ska har gjort av med en massa extra energi inför träningen ikväll. Men de verkar som att jag har misslyckats för hon leker på som vanligt här på balkongen. Så vi får se hur träningen går. Har oxå hunnit med att jobba några timmar och sen har jag oxå förberätt maten till imorgon. Känner mig riktigt duktig idag. Så nu sitter här på balkongen och bara njuter av min underbara vän solen. Hur härligt som helst. Ska försöka hinna att dammsuga lägenheten oxå innan träningen. Ja de var lite om min dag. Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som jag :)


sov gott..

Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen. Ska bli skönt att gå och lägga sig utan att ställa klockan. Ska inte jobba förens på eftermiddagen imorgon. Så de blir lite fix innan jobbet imorgon även rastning av Zera.

God natt !



Äntligen helg :)

Nu är det helg och de känns skönt. Denna helg ska jag tillbringa tillsammans med min älskling. Känns inte som att vi har träffats något denna veckan men de har vi ju gjort. Fast de har ju blivit typ 2-3 timmar varje dag nästan. Nu ska jag snart göra mig klar för att gå bort till svärföräldrarna för lite grillning.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Så ni får ha en underbar fredags kväll :)


snart jobb..

Denna veckan har varti en riktgit bra vecka på jobb fronten. Har jobbat varje dag hela dagarna så de känns toppen bra. Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och fixa till mig för att sen cykla till jobbet och avsluta denna arbets vecka. Känns skönt att det är lördag imorgon och då kommer jag inte ställa någon klocka, ska sova riktigt skönt och länge men de kommer man väl inte kunna göra. Har ju bara en dag i veckan som jag har sovmorgon på. Men de är ju som jag valt själv.



ånger...

Ångrar de super mycket men vågar inte erkänna det för någon....


RSS 2.0