Morning

God morgon söndag ! Ligger kvar i sängen medans min kära är ute med Zera.

Filmen igår var bra, tråkigt att de var sista filmen bara. Men men..

Dagens planer är att vi ska åka hem till mamma och pappa och mysa. Ska bli trevlig, länge sedan jag var där en längre tid. Har mest bara varit korta turer när man kört förbi..


Väntar

Måste erkänna att de är sjukt dryg att sitta på biografen och vänta på att filmen ska börja. Men om 50 min börjar den :)


Bio ikväll

Denna dagen har varit lugn och skön. Underbart att få bara vara och att få vara med min kära. Förra helgen blev de ju inte så jätte mycket tid tillsammans. Eftersom att jag och Zera var iväg på övning. Vilken var jätte roligt och lärorikt, Zera var toppen och jag blev så stolt över henne. Våran grupp var också bra.

Nog om förra helgen nu är det ju en ny dag.

Så denna kväll så ska vi på bio, fast den börjar ju inte förens 22 ikväll så då blir de mys med min älskade Andreas och popcorn ;)

Vad händer annars ikväll ?.

Jag och våran älskade Zera


Börja igen..?

Ja då fick jag ett litet ryck och tänkte att jag kanske skulle börja blogga igen. Men vet inte. Tänkte mest för att de skulle vara roligt att kunna gå tillbaka och läsa. För när jag bloggat innan har de typ inte varit någon som läst min blogg mer än min familj.

Men skulle ju vara roligt om någon skulle vilja börja läsa min blogg.

Åter kommer senare idag 😃

Gjorde god och mysig frukost till mig och mitt hjärta. Det blev scones.


RSS 2.0