Riktigt sjuk.

Ja då har jag fått influensa. Feber, magsjuka och hemsk hosta. Riktigt tråkigt, varit hemma från jobbet igår och idag, ska vara hemma imorgon också sen förhoppningsvis jobba på fredag. Hatar att vara sjuk och allra mest magsjuk.


Måndag

Ja då var de ett tag sen jag skrev sist. Fortfarande inte helt frisk, har fått en hemsk hosta som gör ont.. Men de är sol ute och känner att våren är på väg till oss nu :)


Igen...

Ja då var de dax för mig att vara förkyld och ha feber igen. Fick iaf vara frisk i lite mer än en vecka. Börjar ju bli van vid att vara lite halv kass... Har iaf haft en bra dag trots allt, med lite jobb, hund träning och lite shopping.


Lördag

Idag har varit en super mysig dag. Med en skön men kall morgon promenad med Zera. Sen var de dax att göra sig klar för att köra till väla. Super mysigt. När vi var klara där var de dax för att ut med Zera igen. Sen har de bara varit lite små fix här hemma och nu är de mys i soffan tillsammans med min underbara och älskade Andreas <3


Hoppas ni får en mysig lördag !


Dagens inköp.


God morgon och välkommen FREDAG

Idag är de fredag och idag kommer Andreas hem från Stockholm. Saknar ju honom så mycket nu när han pluggar. Då ses vi bara på helgerna. Tråkigt men sant. Men fy vad bra de kommer bli när han är klar!

Just nu ligger jag i sängen och njuter av att vara vaken men ändå ligga kvar, de är så himla skönt om ni frågar mig.

Tänkte visa en sak som jag klickade hem till Zera igår. Den stämmer super bra. För hon älskar verkligen att spåra.

Hoppas nu att ni får en fin och mysig fredag. De ska iaf jag ha med först jobb sen hem och fixa å hämta Andreas :)


Lycka:)

Denna dagen har varit toppen. När Jag kom till jobbet idag så ville chefen prata med mig. Å de va ju bara glada nyheter. Har fått 2 månader fast. Så ska alltså jobba 100 % plus timmar om de blir några. Underbart med pengar. Men de som är de sämsta är att Zera får vara själv mycket...

Ja de var lite vad som hänt idag. Har ju även varit ute och sprungit med Zera. Fy fan vad de är skönt att komma igång med träningen igen!!


RSS 2.0